81

Ника не е добре

преди 2 години

Богатите хора да губят толкова жестоко и да разделят богатствата си.Силата на богатите хора е да събират богатства и да се уедряват. Силно съм разстроен за бъдещето на олигархията и световният елит.

80

Ужасен пропуск

преди 2 години

Защо се разведоха?Средната продължителност на живот при жените и по-вече от тази на мъжете. Бил Гейтс е на 65, жена му вече бившата е по-млада на 56 години имала е всички шансове да го надживее и да унаследи цялото богатство, а не сега само 50%.

79

Анонимен

преди 2 години

Гейтс помолиха за уединение и да уважаваме личния им живот. Върха на лицемерието.

78

Не им берете грижа

преди 2 години

Тия имат предостатъчно пари че да се разберат като хора.

77

Мюмюн

преди 2 години

Малиииии

76

Анонимен

преди 2 години

Парите развалят човека.

75

Анонимен

преди 2 години

До ДалавераБил Гейтс не е евреин.

74

Далавера

преди 2 години

Сигурен съм, става дума за кинти и далавера. Я ще е за скатаване на данъци, я нещо друго. Хазарите не правят нищо без лична изгода! И развода цели нещо, не просто защото са си омръзнали, ама пак ще си работят заедно- ха ха ха.

73

Анонимен

преди 2 години

Поредната партенка на слугите на сатана. Това се прави с определена цел, на нас ни се подава като зоб. Е, няма вече кой да им се връзва...то има де, ама ние не сме от тях.

72

Анонимен

преди 2 години

Пък аз спестявам от закуски за да си купя поне една тераса....може и без асансьор.

71

Анонимен

преди 2 години

В други новини: Щатът Орегон забранява отглеждането на животни за храна; в Австралия рекламират яденето на буболечки вместо крави; в Калифорния освобождават 63 000 насилника, за да направят "затворите по-безопасни".

70

Анонимен

преди 2 години

Какво ще правят с милиардите си Мелинда и Бил Гейтс е въпрос от жизнена важност за *** Балканеца.

69

3th gen рептил ФАЩ

преди 2 години

146 милиарда си ги прибираме обратно, те са наши. 20-на милиарда ще похарчиме за да гонения на русофили, за останалата сума не се косете. Гарантирано от ЦРУ и Мосад.

68

уф

преди 2 години

Разводът е фиктивен.Напоследък Б Гейтс събра много критики заради централизацията на толкова много еднолична власт,която неговите милиарди му осигуряват. ,,Дарявайки" милиарди,всъщност означава че си мести парите във благотворителни фондации ,върху които имат пълен контрол,за да не плащат данъците,които е редно да плащат.На практика Гейтс и още няколко като него контролират процесите във света,това е загатнато от адвокатите,които коментират развода, а след като се разведат активите са непроследя

67

Бойко Харам

преди 2 години

Дайте ги тия доларе на мен че нещо го закъсах

66

Анонимен

преди 2 години

Зионистите са сложили тая до него да го държи изкъсо и да гледа да не им профука инвестицията. Сега като нямат непълнолетни деца, са си свършили предназначението и такъв брак вече е нужен никому...

65

Анонимен

преди 2 години

Изчакали най-малкото дете да стане пълнолетно за да няма война за попечителство, а колкото до парите, тия двамцата не са заработили и една стотинка през живота си. Всичките им пари се контролират от тези които седят зад тях, така, че да не го мислят много.

64

кой ли е виновен?

преди 2 години

Двамата митични агенти на КГБ са причината за това събитие, ще знаете!След 15 години ще се сетят да набедят руснаците обаче!

63

Анонимен

преди 2 години

До най-богата женаМакензито е родила 4 деца на Безос.Мелинда е родила 3 на Бил.Мислиш, че не са допринесли за забогатяването на бившите си мъже ли?

62

Анонимен

преди 2 години

До джавиЗа какво и е богаташ?Ще си намери някой нацепен надарен младеж с плочки на корема.