41

Анонимен

преди 2 години

ХРАНТУЛНИКТи за работа случайно да си чувал? Било то и в чужбина да бере марули. Много удобно извинение. Мързи ги да работят цял месец ,с два удара с тръба изкара месеца, че по лесно

40

За да се нахрани

преди 2 години

За да се нахрани, някой бие и обира старци.Имаше случай - с българи, строителни работници, които бяха убили човек за да го оберат ... (преди това бяха спечелили доверието му!)Нещата са различни!

39

Ще бъде по-лошо

преди 2 години

Ще стане и по-лошо - още не се е започнало!Необходимо е генерално решение на въпроса - един етнос няма права, не се признава езикът му. Няма мотивация да гради.И естествено - руши и тероризира.Защо няма официални данни за етносите в БГ - защо се крие техният брой, техните настроения.Едни искат Турция, други- Румъния... А ромите искат Ромска България - така мечтаеше и Цар Киро!Какво толкова?!

38

Хрантутник

преди 2 години

Типичен случай на старец- хрантутник, който уж няма какво да яде, ъ държи 1000лв в къщата си. А беднякът с малки дечица и жена, е докаран до положение да бие и краде.Няма социална справедливост - неговите дечица трябва да са нахранени, да са на училище, да са облечени и обути!Човек не ходи да пие пенсионери от хубаво!Какво бихте направили, ако сте гладни, или ако децата ви са гладни и няма с какво да ги нахраните?! Няма да е весело - повярвайте!

37

Анонимен

преди 2 години

пенсиите са гарантиран доход за двете страни

36

ЦИНИК

преди 2 години

А таквъз ко дой дома ,удрям го с брадвето зад вратъ и го копам в мазътъ.После бръкам цимент и замазвам отгоре. Ич не ми пука.Жа го водът безследно изчезнал доде *** забраат.

35

Класически пример

преди 2 години

Целта е да паднат цените на имотите по селата ли?За един "бизнесмен "питам.

34

Анонимен

преди 2 години

Вкарват ви го с 200. А този кон боб яде ли.

33

Кармен Златарева

преди 2 години

Поредния случай ....почти всеки ден! Къде е сега пак БХК? Предлагам за подобно престъпление не по малко от 30г.тежък трудов лагер -по 12ч. труд само нощно време....БХК за 200г.в лагера. Къде е и полицията,съдилищата и нашата армия - никой не ни защитава....Тия горе само се боричкат за кокала и не ги интересува нищо друго!

32

Класика в жанра

преди 2 години

Ббитко уж дава на пенсиите ,пък накрая отиват парите при неговите избиратели. Само си ги вземат. Сития сит. Гладния бит.

31

Анонимен

преди 2 години

Айайайайай значи с едната ръка дава с другата взема. Даже с лихвата.Или от където дошло там отишло.

30

Анонимен

преди 2 години

без бой не дава бонусите от бойко

29

Анонимен

преди 2 години

Чакайте да видите като ви пуснат насреща и мутрите.Гък няма да се чуе от електората ***.

28

Сметалото

преди 2 години

В щатите има едно правило в правото начерено "третия удар". При трето доказано престъпление, ама ако ще и за кражба на дъвка да е, наказанието ефективен затвор тръгва от 20 години нагоре.

27

Анонимен

преди 2 години

За бога братя. Давайте си пенсиите без бой. И черпете с ракия после.

26

Румен Владимиров

преди 2 години

Слави е момче на Шиши и ДПС. Ясно е като бял ден и за най-баламите. Ердоган отново ще реди български парламент и българско правителство благодарение на българските чалгопитеци.

25

Анонимен

преди 2 години

Отнемане на гражданство и изселване в Индия. Не е сложно...

24

Краси

преди 2 години

Мисля,че извършителят е коняк?Или ром.....

23

АнонимеН

преди 2 години

Какъвто президента такава и държавата

22

Анонимен

преди 2 години

Електората съвсем освирепя ,