110

Ешалоните на смъртта

преди 2 години

Защо не се информирате?!Никой не казва, че Борисов е цвете.Сменят се ешалоните на властта в света.Старите познати "аналогови" политици като Меркел, Борисов си отиват и идват ТЕХНОКРАТИТЕ ГЛОБАЛИСТИ.Вие също сте "аналогови", затова ще ви цифровизират с машини.Местният бизнес окончателно ще бъде ликвидиран и ще имате продукция само на мултинационални консорциуми.Всичко ще ви е ГМО, комарите-също.

109

Е как бе

преди 2 години

А оня от храста... ?!

108

Анонимен

преди 2 години

Smartmatic е създадена 2000г.от венецуелци за електорални машини тествани в третия свят, както САЩ и Белгия.Производството е във Венецуела, но седалището на шефовете е в Лондон, където си има директор лорд....Не вярвам на машини просто, защото са създадени от хора.Пак няма да гласувам, защото да гласуваш на "програмирана" машина е по-голяма гавра, отколкото да пускаш хартиена бюлетина.

107

до 97

преди 2 години

А Бойко кой е? Измислен, та измислен, най-ниския ешелон комунист и си личи. Навсякъде назначи "калинки" и много се плаши от умни хора.

106

Анонимен

преди 2 години

Братята Иван и Веселин Тодорови са част от Реформаторския блок на Миглена Кунева.Адв.Иван Тодоров е участвал в сделките по приватизацията на Българския телеком, Българско корабоплаване и д-р Чрез своята фирма в съдружие с холандска фирма е закупил ПРЕДИ ПРИЕМАНЕ НА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ в парламента машини за близо 100млн.лв.Споделя, че това е голям бизнес риск, но няма друга фирма, която да е готова да посрещне бъдещото търсене от държавата на машини за гласуване.

105

Любо питен

преди 2 години

До а в чий частенВ чий?На някой наш, верен партиен дрогар?

104

ББ

преди 2 години

хаха 100 лв...голем резил...а милионите дето ви носеше божков,шкафчетата,къщите врабселона,санираните от лиляна...къде е лиляна бре...а хапва си наградена иот брюкселските бюрократи предаващи идеята за Справедлив и Солидарен Съюз!Народите на ЕС ще ви търсят отговорност...за предателството!!!Силен,Справедлив и Солидарен Съюз...куч.и на путин!!!

103

а в чий частен

преди 2 години

склад седяха машините преди последните ни избори - .....

102

Анонимен

преди 2 години

Тоя изперка тотално.Остави че сам си с скалъпи такова омазване, а е било нужно просто да провериш 10 цифри егати ***.И тия имат претенции да ни управляват ***

101

Анонимен

преди 2 години

Не е истина, какъв автогол си вкараха милиционерите от ГЕРБ със столевовия компромат. Епично. Можеше да е виц, ама не е.

100

Анонимен

преди 2 години

Баце така са е наср..л, че от тука го надушвам!

99

Какви леви 1

преди 2 години

Кви десни, кви леви ?? Аз чух че Турските и арабски шпиони се наричат- ЛЕВИ..... ДПС казват че са леви.... Ти чу ли го това нещо ?? Турците са с ВСЕКИ, който ги пусне да КРАДАТ завземат чужди държави... След 1990 г, откакто регистрираха турската партия- ДПС, тия са с ВСЕКИ който ги пусне да КРАДАТ и да ЗАВЗЕМАТ БЪлгария . ДПС бяха в правителствата в коалиция с СДС ( 1991-1992 г), после с БСП, после с НДСВ и накрая- с ГЕРБ..

98

Анонимен

преди 2 години

Буци е изтрещял съвсем поредната фалшива новина,дори да беше истина 100 лева,100 лева и за това лобизъм.Буци на тежки наркотици.

97

Анонимен

преди 2 години

До СлавиЗабрави др Москов..

96

Анонимен

преди 2 години

Обикновени лапачи,пробутват си техни фирми.И никакви десни не са а ляво-либерални със зелен оттенък.

95

Слави

преди 2 години

ДБ не са нищо повече от ДС !!! ЦЕЛТА ИМ ЕДА ЦЕПЯТ ДЯСНОТО.Скоро обаче ще минем и без тях. Социалдемократи + СДС+ Земеделците + Герб+ Обединените Патриоти.Всички останали ще бъдат бити !!!

94

Анонимен

преди 2 години

Уж са десни, но в *** виждам само някакви меки леви с извинение, нещо като плазмодия Славуца койото също още не се е оринтирал от какъв политически пол е.

93

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са впрегнали целия държавен апарат да намерят дарител на 100 лв от 2019, чиито имена съвпадат с на някой си... Това е висша форма на наглост.

92

Голямо шоу

преди 2 години

ДБ клекна на чалгарите и увредените. Гушнаха адвокатите на мутрите. Мизерници

91

Анонимен

преди 2 години

до всички честни българи не слагайте минуси и плюсове. ДА ДЖИВЕЕ ГЕРБ!