859

11

преди 2 години

До Анонимен 945Аве то убаво си го написал, ама я кажи кой според теб е правилният избор. То, ако можеше да се избира, нямаше да има избори.

858

Анонимен

преди 2 години

Идват лоши вресмена за България.И не само защото много хора гласуваха безотговорно и после пак ще псуват ,дори тези ,за които са гласували.Явно е необходимо тоя народ да се събуди ,а това става само през страдание.Още доста ще се копае в дупката.Да не забравяме ,че колкото по -дълбока я правим ,толкова по -трудно ще излезем от нея.А като гледам някои коментари ,то те май не знаят или не искат да разберат ,че копат надълбокото.И колкото повече кал хвърляш ,толкова си по -изцапан.

857

Анонимен

преди 2 години

ЕРАТА НА БОРИСОВ ПРИКЛЮЧИ, ИДВА ЕРАТА НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ОБРАЛА НАРОДА СИ, РАЗКОСТИЛА ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ.

856

АнонимеН

преди 2 години

И В ХОНДУРАС ЩЕ СЕ ОТВОРИ СЕКЦИЯ АКО ИМА ПОДАДЕНИ НУЖНИЯ БРОЙ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ГЛАСУВАНЕ!!ЕРАТА НА БОРИСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ПРИКЛЮЧИ!!!АКО НА НЯКОЙ ОЩЕ НЕ МУ Е ЯСНО, ЩЕ МУ СЕ ИЗЯСНИ!

855

Ваня

преди 2 години

Слави се скри като плъх,но си гласуваха новие,"добри "партии добри заплати,без за 1 лев работа да са свършили и закон за да гласуват турците до крак,нека ви е мили Слависти

854

Solar Power

преди 2 години

До АнонимеН: Всеки който има БГ паспорт да гласува ! Има това право. Също както ние да си гласуваме в местната секция. Ако си на почивка или се шматкаш в чужбина а искаш да гласуваш самолета у вас и гласуват това е :) То аз по време на изборите ще бъда в една бедуинска местност в Египет на почивка и искам да ми отворят секция там за да гласувам ..... Никой не ти забранява в чужбина да гласуваш. Ела и гласувай :)

853

Анонимен

преди 2 години

Ще сънувате после Борисов и тогава ще разберете какво е направил. Не се съмнявам, общинарите крадат, но там има здрав съюз между всички общинари! Това е ясно в малките градчета и села.

852

Solar Power

преди 2 години

До АнонимеН: Знаеш ли кое е против конституцията ? Навън да можеш да гласуваш по пощата а тук да не можеш. Това е пич :) Никой не ти забранява навън да гласуваш. Просто си идваш в местната секция .... аз също бях на почивка... но исках да гласувам .. качих се на колата направих 200км гласувах и после пак 200км за да се върна на почивката. Това е справедливост.

851

Анонимен

преди 2 години

Най-лесно ще бъдат манипулирани гласуващите в чужбина. Ще се твърди, че 2-3 милиона са гласували от чужбина.

850

д-р Попкутуев

преди 2 години

Народният израз Вържи попа да е мирно селото е съвет да се справите с главния виновник за неприятностите. Днес това означава да вържем Борисов, Михаил Константинов, МВР и Иван Гешев, за да е мирно селото по време на предсрочните избори. Защо точно това каре?Борисов упорито манипулира общественото мнение, като на превърнатите в оръжие извънредни брифинги, го обстрелва с откровени лъжи. Проф. Михаил Константинов от години предизвиква спорове и съмнения за безпристрасността си като шеф на Информационно обслужване. Фирмата брои гласовете от изборите, а Константинов рекламира ГЕРБ и Борисов

849

Solar Power

преди 2 години

До АнонимеН: Така е всеки има право да гласува.Да си хване самолетчето и да дойде да гласува. Аз също искам да съм в Хондурас и някой да харчи пари за секцията ми ...... Хващаш самолета и идваш да гласуваш тук както ние гласуваме тук. Тъкмо да похарчиш малко ДДС за държавата. Може например да си оправиш зъбите или да докараш някоя трошка :). Какво си мислиш,че като правиш 2000 паунда в Англия и си голямата работа. Аз правя повече тук ! Харча ги тук ! На всеки мой харч 20% влизат в държавата.

848

Анонимен

преди 2 години

ИТН и ИМВ обслужват ДПС и Радев. Слави е страхливец - можеше да направи правителство. Радев е комплексар - защо не направи партия при 2.5 милиона гласували за него. Без коментар за пискливите 6 партийки, обединили се в ИМВ. При следващите избори ще са изтекли в канала.

847

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93270 милиарда колко от тях са инвестиции от ЕС ???

846

Еми грант

преди 2 години

98 процента това не е вярно.Така или иначе тези които работят в БГ.Работят за западни компании и предприятия.Пример Язаки.Без еМигранти и готовите пари от ЕСНямя и 5 процента да хванете.

845

Дрю

преди 2 години

Вън от политиката чалгар ! Три години затвор само за отблъскващата ти мутра... плъх криещ се болен мозък...

844

Анонимен

преди 2 години

Емигрантите са изпратили 1 милиард миналата година,при близо 70 милиарда БВП в България.Емигрантите са 20 процента,а са допринесли само с 1 процент половина за БВП.Но реват по вестниците и се тупат в гърдите колко са велики!Останалите 98 процента от парите на България са си ги изкарали хората в България.Така,че спрете с тази лъжа,че емигрантите хранят България!

843

Еми грант

преди 2 години

Голям кеф греб са в историята.

842

Истината

преди 2 години

А мен не ме боли .

841

Loyko

преди 2 години

ГЕРБ ги боли оная работа,особено от твоите глупави теории и изказвания.Да беше показъл с ИТН какво можеш. Времето на сладкото плюене вече отмина. До сега нищо умно не сме видели от теб,освен пошлост и комплексарщина.Истинското управление на държавата не е лъжица за твоята уста,и това го видяхме.Продължаваш да плюеш по инерция,без да можеш да погледнеш себе си.ГЕРБ не ги мисли.Кажи за себе си...

840

АнонимеН

преди 2 години

ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ КОЙ ЩЕ Е НА ВЛАСТ СТИГА ДА НЕ Е ГЕРБ!!!ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОЙТО И ДА БИЛО САМО НЕ ЗА ГЕРБ!!!ГЕРБ РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ ВСЯЧЕСКИ!