879

анонимен

преди 2 години

До SHEFADo 965Първо се ограмоти малко пък тогава може и да те сложат подобни чалга любители за главен меринджей.

878

vot42

преди 2 години

Славе, и теб ще те заболи, защото твоята песен е изпята. Ти излезе един голям страхливец.

877

АнонимеН

преди 2 години

КОШМАРЪТ НА БОРИСОВ СЕ НАРИЧА СЛАВИ

876

Анонимен

преди 2 години

Тоз е един дърт лъжлив кекав хейтър чалгар!

875

SHEFA

преди 2 години

ГЪРЦИТЕ КАТО ГИ СЛОЖАТ ПОД КАРАНТИНА ВЕДНАГА ИМ СЕ ПРЕВЕЖДАТ ПОМОЩИ-А ТУКА И ЛЕБ НЕМА КОЙ ДА ТИ ДАДЕ.100 ПАТИ СА ПО ДОБРЕ ОТ НАС-СЕГА МИЦОТАКИС БЕШЕ ПРИ МЕРКЕЛ И ОП 292 000 000 000?-ОПАААААА-А?

874

SHEFA

преди 2 години

МЕН АКО МЕ СЛОЖЕХТЕ-ЩЕХ ДА НАПРАВА КАТО ЦИПРА.-ТЕГЛИ ПАРА И ДАВАЙ НА НАРОДО.30 ГОДИН МЪКАААААА-ТИЕ ХОРА КОГА ЩЕ ЖИВЕЯТ БЕ?

873

Анонимен

преди 2 години

И защо толкова злоба срещу Трифонов?Той просто ще върне Бойко на бял кон.Поразклатиха ГЕРБ, проветриха го, следва Борисов 4, с акгивната подкрепа на Слави.Не ги слушайте, гледайте какво правят.

872

анонимен

преди 2 години

Като толкова много знаеш, защо не направи правителство? Ще ни управлявате през фейсбук, "политици"!

871

SHEFA

преди 2 години

СЛАВИ ИСКАШЕ ЛИПАРТИЯ?-НАПРАВИХМЕЯ.-ИСКАШЕ ЛИ ВЛАСТ?-ДАДОХМЕ ТИ Я.-ВЗИМАЙ Я И ДА ПОЧВАМЕ ДА РАБОТИМЕ.-СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ГЛАСУВАХА ЗА ТЕБ.-НЕ ГОВОРИШ НЕ СЕ ПОКАЗВАШ.-ПРЕДАДЕ ЛИ НИ?

870

Куку

преди 2 години

Преживях Цола Драгойчева ще изпратя и Славчо Виолината.

869

Наблюдател

преди 2 години

НЕ ЧУХ НЯКОЙ ДА ОСПОРВА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ-ЧУДНО ЗАЩО ТОГАВА ОПОЗИЦИЯТА КОЯТО СПЕЧЕЛИ 160 ДЕПУТАТА ПРИ ТОЗИ ЦИК ИСКА ДА ГО СМЕНЯ-ЗАДАЧАТА НА НОВАТА ЦИК ДА НЕ Е ДА ОСИГУРИ 240 ДЕПУТАТА КАКТО ПРИ БКП.....

868

Какви дребнави,

преди 2 години

злобни и заядливи "разсъждения"....Стани премиер и управлявай... ТРУДНО, нали..Всяка махленка или комик го можеИнтелигентният политик е друг...През тези 30 години ти се заяжда, подиграва.. явно не си за сериозни неща..но не и да отблъскваш с мрачен и подигравателен вид..

867

анонимен

преди 2 години

Toя Славей с изциклени очи дето се възъмни за нещо голямо и велико,а си остава един селски б.е.к,съвсем май изтрещя или преяде с халюциногенни гъби-сега се опитва да обясни колко хубав бил новият избирателен закон-недоносче.Като го четеш този мистър Фейсбук сещаш се за А.П.Чехов и неговият разказ "Палата 6"(за непросветените-палатата е в лудница).

866

Слави взимай власта1

преди 2 години

Партиите на НЕДОВОЛНИТЕ, могат да направят Правителство САМО с участието на БСП. Ако влезете в Правителство с БСП и Демократите ще имате ПОНЕ 6 министри... А може да имате и един министър в ПОВЕЧЕ от БСП.Ти от партия "" Има такъв народ", ще МОЖЕШ да махнеш всичките КРАДЦИ на *** Борисов... И ако разбереш че някой друг, краде, да го НАКАЖЕШ,, Щото ще си в Правителството...

865

Слави взимай 3

преди 2 години

Искам да Попитам партия "" Има такъв народ"", за какво дойдоха ??? Да махнат БОрисов и АРАБСКИТЕ маски и да ОЗДРАВЕЯТ българите и да имат РАБОТА и Пари ?? Или дойдоха само да ГУБЯТ времето на избирателите ??? Никой НЕ го интересува, дали си ЧЕРВЕН, ЗЕЛЕН, или СИН. ВАЖНОТО е да направят това за което са ги ИЗБРАЛИ.. АКо партиите- ИТН и Демократична България са ИЗВЪН правителството, със сигурност НЯМА да могат да направят много за избирателите си..

864

Слави взимай 5

преди 2 години

Турците са във властта и дори и така наречените Патриоти НЕ можаха да ги ИЗГОНЯТ, щото *** Борисов ГЕРБ подкрепя турците.Така че, колкото и избори да има, турците ВИНАГИ ще влязат в парламента и БОрисов с партията му ГЕРБ. За да НЕ влязат в парламента- ГЕРБ и ДПС, трябва да ЗАКРИЯТ тая турска партия- ДПС и да ИЗГОНЯТ всички турци и мошеници на Борисов от Данъчното , Митницата и Полицията. Тия пак ще ходят да ГЛАСУВАТ, щото си ВЗИМАТ заплатите..

863

АнонимеН

преди 2 години

До ВаняСЛАВИ НИ ОТЪРВА ОТ ГЕРБ!!!!!!!!

862

гост

преди 2 години

Що ни занимавате с размислите и страховете на Буци от Банкя, Шиши от незнам си къде и Доги от сарайте. Риваха ли изброените кога ядоха кифтетата?

861

ами,

преди 2 години

Славчо вкара като изкупителна жертва избирателите си на омразата му към Бойко Борисов който преди години не му разреши да застрои градинката около хотел "Кемпински-Зогравски",сега мутренския хотел "Маринела". Толкова е злопаметен и алчен,че заслепен от омраза към един човек си играе с цял народ. Анатема.

860

11

преди 2 години

Славчо трябваше да се коалира с герб ще неще и щеше да управлява докат свят светува. А сега сами ще си го сложат, щото на следващи избори техните гласове ще се излеят пак където са били.