99

Анонимен 3

преди 2 години

До ГЕРБ са злоА пък Тошко Африкански е наш'та панацея и той ще ни оправи! Хааахаха! Това ли ти е алтернативата? И Дългия със сатанинската татуировка на гърба не е зло, така ли? Няма, умчо, добра алтернатива! Няма, и няма и да има скоро! Но пък фесовете, като напълнят следващия парламент и отрезвееш, ще пееш друга песен, ама ще е късно.

98

Анонимен

преди 2 години

Ние ще участваме в консултациите и без покана в същия ден от 10 и 30 часа пред президенството в рамките на протеста стещу Радев.Долу венецуелския диктатор Радев и неговите патерици от ДБ, ИТН и Манолова!

97

Анонимен 2

преди 2 години

До АнонименАз пък искам централния да се напълни с олигарсите и дето сега техните адвокати искат да ги пускат от затвора. И запорираните пари да се върнат в хазната, защото са одрани от нашия гръб. Ето това искам!

96

Коментар 2

преди 2 години

До МнениеКато не казвал такова, изясни се, какво предлагаш, защото само с критика не става, предложи нещо разумно. Айде да те чуем? Като не ти харесват хартиените бюлетини, какво предлагаш вместо тях, така че да е удобно за всички? Според мен контролът куца, преди, по време на изборите, при преброяването. Ето това требе да се оправи! Ама никой не иска - нито старите, нито новите партии искат! Защо ли не искат? Написали в ИК видеонаблюдение при възможност... ???

95

До развилнелия се

преди 2 години

До ГЕРБ да мратТи какво, дай да измрат 900 000, които гласуваха за тях, така ли? Ами три милиона, дето не гласуваха? Някой да ги е питал за мението им? Щото може да се окаже, че май по твоята логика всички би требело да ***... Я да се скриеш някъде, че аман от неореволюционери, дето нищо не са напавили в живота и затова много им се иска някой да мре

94

Коментар 1

преди 2 години

До МнениеЯ да те питам аз, възрастните хора, които нямата таблети, компютри, смартфони и прочие фони, и не искат да гласуват с машина, как ще се пресрамят да попълват декларации и какви причини ще посочат те в тези декларации за това, че не искат да гласуват машинно? Ти какво, ще ги тормозим ли? Че малко са им ниските пенсии и останалия тормоз? Или ти май смяташ, че те не са хора и затова най-добре да не ходят да гласуват? Що за нацистко мислене?

93

Анонимен

преди 2 години

фигуранта, по стар войнишки обичай, действа само по заповед на висшестоящия! явно не са му разрешили!

92

Анонимен

преди 2 години

Нас, нормалните хора, какво ни интересува ГЕРБ разбрали ли са или не са разбрали? Интересува ни кога ще започнат да пълнят централния софийски затвор.

91

Анонимен

преди 2 години

До Мнениетова е мнение на манолова! и то недоказано!

90

Тома Ибриков

преди 2 години

Бойко е карикатура на диктатор. Абе остана ли партия ,дето не съм о-рал...

89

Евала

преди 2 години

Сега, като отвориха безлимитно гласуване в една южна съседка, ще се радваме на баклава и халва още 500 години! Да ни е честито! Всичко друго ще избледнее на този фон... Само почакайте два месеца и ще гледате безпомощно по телевилизионните екрани, как половината ни парлямент пристига тържествено по потури и фесове. А, да ни е честито! Тогава безмозъчните ще се усетят, ама ще е късно либе за китка.

88

Анонимен

преди 2 години

До Въпросителниточно! искаше да управлява при никаква опозиция, за да не му пречи! така управляват диктаторите! освен това "назначи" за премиер протежето на божков - шахматистката! но явно осъзна колко е простт и ттъпп и се скри!

87

Въпросителни

преди 2 години

До Анонимен:А къде по-точно ИТН не излъгаха? Къде им е платформата за управление на държавата? Или и те като Хитлер с 3 точки и половина забаламосват ***, които са с два неврона в мозъка и затова не могат да разсъждават, та взеха и гласуваха за сатаниста... Еваларката! Само че такива мотиката така трябва да ги удари по главите, че да им сцепи тиквите, за да си научат урока. Слави е не по-малък диктатор от Боко, а най-лошото е, че е още по-*** и замиутрафонен. И ако този е промяната...

86

Анонимен

преди 2 години

Къде точно ИТН излъгаха, а тролчета

85

таралеж

преди 2 години

Спрете се! Поне на християнските празници не ни се показвайте!

84

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ много си изпускат нервите. Половината от тези долнопробни партийни функционери ще бъдат безработни в следващия парламент. А иначе новият изборен кодекс се прие така бързо понеже хората го искаха с години, но ГЕРБ нарочно не го приемаха. Нещо, което трябваше да стане много по-отдавна, сега се случи бързо. Това е. ЦИК се смени, понеже слугуваше на ГЕРБ и им уреждаше уж победите. Сега, с новия ЦИК, без джипката, без купен и контролиран вот, без ПР и т.н. ще видим колко точно побеждава ГЕРБ.

83

Анонимен

преди 2 години

През последните 2 години в Израел правиха 3 избора на парламент и винаги стигаха до едно и също положение. Сега се очертава 4-ти избор. Тук ще изпаднем в същата ситуация. Страхът у ИТН беше че ако направят правителство то до есента ще се оcepат тотално и ГЕРБ триумфално ще се завърне. Това е причината да се бърза панически с изборите като надеждите са че ИТН и ИМВ ще дръпнат напред. дори и да дръпнат не виждам ДБ как ще управлява със свирчовците от ИТН и ИМВ, които хал хабер си нямат от икономик

82

таралеж

преди 2 години

Така е, като поцял ден дават пресконферинции!

81

Анонимен

преди 2 години

Аре ве. Герб, кажете къде ИТН излъгаха? Къде

80

Али Давуткарабекир

преди 2 години

До Осман бей Право казваш..