159

Петко

преди 2 години

Румен Радев знае че историята няма да му прости и вече е претръпнал.От тук нататък стремежа е максимална щета за България.Дванадесетия кръг на ада е запазен за предателите и родоотстъпниците.

158

Смешник

преди 2 години

Като за човек в оставка и човек който се отказа да е народен представител . Незнам на какво основание всеки ден по няколко пъти се изказва ... то не че е лошо ,те са толкова кухи не се усещат колкото повече се показват и дрънкат глупости толкова повече гласоподаватели и ресурси губят.

157

4epa

преди 2 години

ПРЕЗИДЕНТА ПАРАШУТИСТ- КАК ЕДИН ИНДИВИД МОЖЕ ДА ЗАТРИЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА !!!!!!!

156

Анонимен

преди 2 години

Браво!

155

Анонимен

преди 2 години

Да бяха направили правителство, нали са първа политическа сила, какво реват сега. И гаргите вече се скриха от тяхното гладене.

154

ББ

преди 2 години

хаха,ти не уволняваше ли бойко...кво правиш с парите за които те купиха...мая връщала..,че вие създадохте божков и лотариите му,той сподели,как и по колко ви е давал,КТБ вие създадохте като касичка...и я ограбихте..а Народа ни плаща сметките,Менда излъга Народното и гласува двойни данъчни ставки на божков,Влади му пращаше чиновници да го обслужват..а да правова викаш...тея защо не са в затвора...като сте "праведни"?1400 г сме оцелели срещу империи алчно копеленц.,евтини жрици ли ще ни ограбват?

153

Замислен

преди 2 години

"фирмата, която доставя хардуера за машинното гласуване в страната" ! Сега, правят се едни *** внушения. Няма ли кой да обясни на конгитивно ощетените гербаджии, че хардуера си е хардуер. Вилицата си е вилица. Бутилката от лимонада си е бутилка. Виж, СОФТУЕРА е друго нещо. Дали вилицата ще се забие в някое гърло или бутилката ще прасне някоя по тиквата е СОФТУЕР. Герб, излагате се всеки ден. Че и по два пъти дневно.

152

Анонимен

преди 2 години

Герб защо непрекъснато ни доказват, че интелекта им е нула. Хората го разбраха отдавна. Благодарение на тях си имаме нов изказ, казваш калинка и всичко е ясно.

151

Анонимен

преди 2 години

ИТН сами се отсвириха, искат само да плямпат и стоят на сянка с питие, Да-Бг са мършиядци, БСП-то се върти на едно място и смалява потенциала, на тях им се присмива почетния. Ле ле какви чалгари престарели и как мирише, като в стар театър салона през есента преди да сменят дамаските.

150

Анонимен

преди 2 години

Защо сте дали водата ни на Израел? Вие добре ли сте? Вижте,че в европейските държави и Германия не си продават водата на чужденци, опазват я чиста, дори са приели закон,че водите им са неприкосновени и се считат от стратегическо значение,вие ЛУДИ ЛИ СТЕ да продавате водата ни?

149

Sgt. Pepper

преди 2 години

До АнонименНе разбра ли, бе ливадо, че Иван Тодоров, дето е дал 100 лева, не е собственика на Сиела, и има съвсем друго ЕГН! Ама нали са ти платили да бълваш гущери ... да се не задавиш!

148

Сат Н

преди 2 години

Тръмп разигра същия театър какъвто сега играе тьпия *** от село Банки, Софийско. Само че Тръмп е лъв, а този нашия е комсомолский ишак. Сега подкокоросва малките си пърлета да ритат срещу Конституцията и да си издът боя.

147

ЧОВЕК

преди 2 години

До 123ЩЕ ИЗБЯГАТЕ С 200 КОГАТО бойко СЕ ОТРЕЧЕ ОТ ВАС-НАПЪЛНО В НЕГОВ СТИЛ.

146

Сата НАТО

преди 2 години

Защо не коментирате темата колко реално милиарди левове ще бъдат върнати в ръцете на мафията със закриване на КПКОНПИ-------Народният представител Томето Биков лъже безсрамно, прикривайки се зад депутатския си имунитет, с което върши престъпление срещу Републиката на свободните българи.

145

Анонимен

преди 2 години

Революционерите си уреждат техни фирми.ДБ и Сиела.Затова бе лежането по площадите.

144

Анонимен

преди 2 години

Тия вече взеха да дотягат с тия селски чалъми!

143

Анонимен

преди 2 години

Радев вече се е съгласил наесен да започне изучаване *** турски език във всички български училища в страната като част от задължителната програма на МОН.Ще бъдат командировани от Турция няколко хиляди учители.

142

Анонимен

преди 2 години

До куъКато я подмени като назначи своя, което и прави в момента.

141

Анонимен

преди 2 години

Всички на протеста срещу подмяната на демокрацията извършвана в момента от Румен Радев и патериците му от Д България, ИТН и Манолова.Долу червените изчадия и узурпаторите на властта!

140

Анонимен

преди 2 години

Време е за сериозен отпор на този държавен преврат!Наложително е да се поканят посланниците на страните от ЕС, Великобритания и САЩ и да се запознаят с фактите,както да се запознаят световните медии, репортери без границии други организации, както и масирана информация структурите на ЕС от евродепутатите ни