24

Всъщност:

преди 2 години

Атентатът в "Света Неделя" има след себе си последици, крайно вредни за България. Избит е патриотичен елит, който е бил наясно и е искал самостоятелността на България и най-вероятно са щели да бъдат много против Зиг Хайл, против колониалните интереси на запада и много вероятно да са били против Борис 3 и против даже СССР. Филмът Патриотът с Мел Гибсън- главният герой се изправя срещу колониалния генерал дето е за Великобритания и го убива на бойното поле.Ура заселникът фермер побеждава империя

23

Ха-ха!

преди 2 години

Ама това е очевидно! Ха-ха!Не ни трябва математикът Витанов, за да ни го обЯсни.Мерките се отхлабват, а заразените намаляват. Как обяснява това тоя ненужник?

22

SS

преди 2 години

Тия от НОЩ откъде ги намериха ? И по какъв критерий ?

21

Гост

преди 2 години

Хаха след месец друга песен ще запее.

20

Анонимен

преди 2 години

Тоя неприятко така ли не можа да изчесли че е на вълната на неприязанта можели човек да е толкова долен ляв и да има усещане на турбо ***.Бегай скрий се и не се показва никога вече антипатяга.

19

Добре де:

преди 2 години

С какъв акъл според вас БКП дето са шепа хора по онова време ще ликвидират висшия офицерски състав на БА, какво ще спечелят? Да бъдат избити всичките? И те са имали повече акъл. Кой печели всъщност от тоя атентат - отговорът е колониалният режим на Сакскобургите - убити са патриотичен военен елит закален в две три войни , които може и да спретнат преврат че на Борката и да няма Зиг Хайл.После следва отърваването от неудобната интелигенция....Това проклятие за България наречено Сакскобурготски

18

SS

преди 2 години

До анонимен 22 Та какво съм говорил април ?

17

Анонимен

преди 2 години

Забрави какви ги говореше април. Сега все едно ни лук ял, ни лук мирисал.

16

SS

преди 2 години

СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО ЗАЩО НА МАТЕМАТИЦИТЕ НЕ СЕ ПРИСЪЖДА НОБЕЛОВА НАГРАДА ?

15

Анонимен

преди 2 години

Айде моля ви се! Преди изборите гонихте по 5000 заразени на има няма 15-20 000 теста!Какво постигнахте със всичко това? Защо страни с далеч по-леки мерки имат далеч по-малко заболели? Разбирам защо имат по-малко умтрели - защото здравната ни система е скапана, но за заразените?В дания имаше по 170 000 теста на ден и по 700 заполели.В България имаше по 17 000 теста на ден и по 4000 запболели?АЛОУУУ

14

Анонимен

преди 2 години

Покрай тази пандемия всякакви, които никой не ги брои за нищо, взеха да получават душевен оргазъм като започнат да ги дават по телевизията.Не може да ми даваш прогнози, при положение, че статистиката ви е на база решили да се тестват. Аз познавам над 10 човека, които го караха в къщи без да ходят все едно са концлагеристи, за да ги тестват.

13

25 май 2020

преди 2 години

Епидемията от коронавирус може да се завърне през есента, но ако това стане, ще е в много по-лека форма, каза математикът проф. Николай Витанов, който е част от Националния оперативен щаб. Той бе човекът, чийто математически модел показа изчезване на заразата в средата на юни. Не се отказвам от прогнозата си, обяви Витанов.

12

Аз

преди 2 години

Аре, разкарайте се вече....скъпо платени нещастници ! То, не бяха чували, камиони и кво ли не.... Баси, падението - за пари съсипахте толкова животи ! Ноооо, горко ви, щото всичко се връща -двойно ! Вервайте ми !

11

Военна организация

преди 2 години

На БКП взривява "Света Неделя" - кой умира Борис 3 що не е бил вътре, откъде пари за голямото БУМ ....БКП им се е искало да са те, но не са били те ...

10

Анонимен

преди 2 години

от НОЖ можеш само КЛАНЕ да очакваш!!!!

9

Анонимен

преди 2 години

какво казва чистачката и астролога на НОЩ

8

SS

преди 2 години

Писна ми от такива изказвания.Пандемията не е отминала нито ще си отиде скоро.Почакайте да дойде октомври.Тогава пак ще говорим.

7

Анонимен

преди 2 години

Това чичавец с тези жълти мустаки от цигари и пиене, надали е стъпвал някъде близо до учени

6

Пионка

преди 2 години

Тоя каквото му наредят , това говори ...

5

Анонимен

преди 2 години

Лошо, Седларов. До есенния грип няма да има всекидневни участия и мнения на математици, физици и астролози.