64

Карлсон от покрива

преди 2 години

За миналите избори-щам след щам,нови коварни и смъртоносни??!! За новите избори-брой на заболели и починали-намалели значително! Това е призив за гласуване от Политбюро на ГЕРБ!!! "ПОДКВАСНИЧЕТАТА" налазиха медиите-аритметичните спосоности на гилдиятя на антрополозите и българофобите! Нов опасен щам тича от Ямбол-по изборите!!!

63

Анонимен

преди 2 години

До TotenkopfТрябва му един народен съд.

62

Totenkopf

преди 2 години

Този е национален предател!

61

Математик

преди 2 години

Днес, не научихте ли, че Витанов не е математик? Той може да е математик на НОЩ, но не е математик на/за математиката!

60

123

преди 2 години

Вече математиците ли ни лекуват? НОЩ отива в канала.

59

Анонимен

преди 2 години

Алуу...математика ,май вятъра завя в друга посока ,се кой чети плащада плашите хората ,гад

58

Люба

преди 2 години

До ACDC Не само това, за тях всички ваксини гарантират 100% защита още след първата доза. А, че лъжат поне с двеста хиляди е очевидно...

57

ACDC

преди 2 години

Когато излиза министърът на здравеопазването и говори глупости, защото е политик, това е разбираемо. Лошо е, че професор математик се излага и говори същите небивалици. Да бъдем по-конкретни: Те твърдят, че ядрото е 17.5%, тоест около 1 225 000. До момента излекуваните плюс поставените дози са 1 165 065. От тях обаче 216 195 са броени два пъти, защото са с поставени 2 дози, тоест лъжат поне с 216195. Освен това според тях една доза вече гарантира защита, тоест няма нужда от втора доза!

56

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще един от първите ,дето ще яде дървото!

55

Анонимен

преди 2 години

Тоя прилича на поп, трябва му само една черна килимявка и е готов.

54

Az

преди 2 години

Как така като сдаде властта Боко и мистика стана по нисък от тревата

53

ПроСоТо

преди 2 години

тая трагикомедия с тоя "математик от нощ",който се произнася ПО МЕДИЦИНСКИ въпроси ,вече стана ПРОТИВНА!!!!..Макар че е ТИПИЧНА нашенска дивотия!Ето:- МАТЕМАТИК бистри МЕДИЦИНСКИ теми-Пожарникар бистри "Политически теми"-СЧЕТОВОДИТЕЛ "бистри" проблемите на ЕНЕРГЕТИКАТА....-Друг СЧЕТОВОДИТЕЛ забъркваше до скоро КАШИТЕ в ..ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО..!!!..и така,и така....Е?...Какво става в тая наша "Измъчена географска територия"?!?!?!

52

SS

преди 2 години

Не вярвайте на приказки а разсъждавайте и анализирайте !Тия от НОЩ явно не го могат

51

До 49

преди 2 години

Тъй ли?!?! Абе аз не помня до преди 12 години здравеопазването ни да е цъфтяло и тогава да е тръгнало на долу! От както ми пломбираха разклатен млечен зъб през 1988г, от тогава съм наясно що за здравеопазване имаме!А смъртността е висока защото никой не си гледа здравето преди да грохне!Кога си ходил последно на профилактичен преглед>!

50

Анонимен

преди 2 години

Тъжно е, когато математици се изявяват като специалисти по медицина... Статистиката е едно, медицината - друго. Дали идва нов щам или не - един статистик няма как да знае само по броя заразени. Виж, ако иска да захлеби с някой лев, като говори "по телевизора" - тогава е друго.

49

Анонимен

преди 2 години

Еййй, ама той голям математик и изчислител тоя бре. Сценариите са два - или ще отмине всичко или ще дойде нова вълна. Тц тц тц... ми то това е ясно и на 3 годишно дете. Я и аз тогава да се изкажа, като един виден математик - играйте тото. Сценариите са два. Или ще спечелите, или няма да спечелите. Това е.

48

Анонимен

преди 2 години

Кварталния пияница, къде се обажда

47

Мда

преди 2 години

Без да съм учен от БАН,ще ви кажа точна прогноза-следващите 3 седмици заразените ще скачат!След тази вакханалия по празниците,особенно около църквите,е неизбежно!Индийския щам е вече в БГ!Стотици изселници се струпаха по КППТа от Турция да се връщат тук!От какво мислите в Турция гръмна така рязко?!А смъртността - казах преди година - никой не знае реално колко са със сърдечни заболявания,никой не знае колко са резистентни към антибиотици от безразборното им изписване!Резултат е налице!!

46

Анонимен

преди 2 години

Отшумява заедно с ГЕРП.

45

Анонимен

преди 2 години

Как така стана изведнъж, че неналита вече нищо????Прилича малко на програмирано.Няма ли да дойде индийския, южноафриканския, бразилския...... варианти. КАК така????Ето затова хората не вярват.Да се появи още някой нахилен, дето знае повече от нормалните хора.