57

Бай Дън.

преди 2 години

Истинска демократка, браво !

56

Анонимен

преди 2 години

Праща църните да разграбват магазини и взима комисионна:)))))

55

Анонимен

преди 2 години

Нормално просто е намерила добър бизнес, какво толкова и завиждате на бизнеса .

54

Анонимен

преди 2 години

Тая като Волен,писка за пенсии и бедни ,а пуши пури по 300$ бр...

53

ИТН на Славчо

преди 2 години

Бря ...то имало измами и корупция по света, но ние си драскаме по нашите сайтове, че в БГ всичко е лошо.Нашенска му работа.

52

Анонимен

преди 2 години

До Luda Kuchkai kvo edno remontche pred 6 Cvykovi apartamenta?????

51

Анонимен

преди 2 години

Te tiq Soroski organizaciiki se slojixa nad pravitelstvata v cql svqt i ruschat dyrjavite kakto si iskat te sega USA e nared.Dobre gi gonqt v Rusiq Kitai Ungariq Turciq i redica strani.Izliza,che koito narod iska da ima dyrjava to si ima i dyrjzavni organi i zakoni gonete do dupka vsqkakvi organizaciiki tova e to.

50

Анонимен

преди 2 години

Ромски им работи...

49

Luda Kuchka

преди 2 години

To v Anglia teche rasledvane cresto Boris Djonsan che si e remontiral kashtata s darjavni sretstva.

48

ined

преди 2 години

Само бал ъците вярват, че живота на някакъв наркоман имал значение - точно обратното смъртта му е от значение и се инкасира най-безсрамно

47

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСамо в Русия никой не краде -върхушката си е естествено богата с честен труд

46

мдаа

преди 2 години

банална приказка за стълбата .но такива са комунистте -заплатите на Политбюро бяха държавна тайна , живееха охранявани от народната любов лекуваха се в отделни болници , учеха в специални училища , гжеенеха се помужду си , имаха отделен валутен режим и пр. спомени от хубавият реален социализъм.

45

Питър

преди 2 години

В случая няма нищо незаконно - направила си женицата фондация, намерили се баламурници, дали й пари, тя източила няколко милиона и си направила къщи.... В случая максимум могат да я съдят някои от спонсорите й, ако не върне парите. Ся, че е лицемерна е друг въпрос, но пък колко от пишещите тука някога са си помисляли, че черните са нещо повече.... Иначе тия, дето ми цитират английския Сън да си го заврат там, откъдето живот не извира... 15 години водиха кампания срещу българите тия ***

44

Питър

преди 2 години

До Анонимен 55Да, навсякъде се краде, обаче с разликата, че в Германия ги изловиха и веднага си подадоха оставките. А приходите на тази жена са от собствена фондация, на която разни баламурници са дали пари... Докато при Мухобойко Мутроборисов се краде най-нагло от НАШИТЕ, държавни, пари, а като го изловят почва да говори, че ако не се гласува за него държавата ще пропадне... Там е МНОГО МАЛКАТА, НАПРАВО МИНИАТЮРНА разлика. Тоя бандит е превзел цялата държава с бандитската си шайка

43

Буря от Негодувание

преди 2 години

Наблюдава се буря от негодувание- все от бели хора.Не може така! Хомосапиенси с различен цвят на кожата тепърва ще навлизат по-стабилно във властта и респективно, съответно и съвсем резонно ще се облагодетелстват.Това с помощите е дребна работа!

42

Американски ценности

преди 2 години

Преди няколко вечери се опитах да гледам "Черната Пантера" - фантастичен филм за скрита цивилизация на черните в Африка, главно за да крият "научните си открития" от белите. Тази пyмия спечелила куп Оскари.Черните имат субкултура ОСНОВАНА само на парите - пари, злато, лъскави коли, дрога и нищо друго. Много са ми смешни русофобите, които ми тикат американците --- та тези черни НИ ПРЕЗИРАТ, нямат никакъв поглед и знание за света, безумно ограничени са, ЕГОИСТИ, ХОРА БЕЗ ЦЕННОСТИ.

41

пияница мистик

преди 2 години

Спокойно, белите като станем малцинство и ние ще си берем безнаказано телевизори, ще пищим за всичко, че сме дискриминирани, черните ще ни плащат помощи, за да си живеем без да бачкаме и по цял ден ще правим деца :))) Ще си имаме по 6 - 7 дечица да взимаме помощи и така....Колелото се завърта :)))

40

Анонимен

преди 2 години

От месеци ни убеждават, че само при Бойко се краде. А то от тази публикация излиза, че и в САЩ крадат. Много странно. В Германия там също обществени поръчки защитни маски FFP2 по 6 евро за една маска. Никакви кражби и никаква корупция.

39

Анонимен

преди 2 години

Трият другарите ако нещо сравниш ИТН и сладкия Славчо. Чакайте да ви оправи.

38

Анонимен

преди 2 години

Лявата перверзия облива света