77

Анонимен

преди 2 години

Обаче забележете как прекрасната дама не си е купила имоти в квартали, обитавани от прекрасните и събратя по цвят на кожата, а се е ориентирала към квартали, където живеят само бели.Явно и тя не е ОК, всяки ден да става свидетел на престрелки, и неегра със смъкнати *** да продават крек пред къщата. Е те го правят, защото са онеправдани от белите, но...я за по-сигурно да си живеем при белугите :)) Голям смех!

76

от спонсори

преди 2 години

и от социални помощи - е така се живурка ...

75

И сега

преди 2 години

До Реалист Реално Байдънът не управлява. Решенията ги вземат трите вещици - Килърито,Камилата и Пелосито. Не напразно преди 300-400 години в англоезичния свят сагорили не толкова еретици,колкото вещици. Отрекоха се от традицията и сега вещиците играят сатанинско хоро.

74

Анонимен

преди 2 години

Анджек де, бори се жената за равни права с белите - няма само те да имат луксозни имоти.

73

БАЧКАТОР

преди 2 години

Повдига ми се само като чуя думите " Неправителствена организация", " човешки права", "демокрация".

72

Анонимен

преди 2 години

Купили си ранчо , живи да ги ожалуш а аз ходя блъскам за 800 лв

71

Хахахахахахаха

преди 2 години

Значи, видите ли някой "борец" за права да Знаете, че се бори за банковата си сметка. А вие наливайте дарения. За имения:)))

70

Слона

преди 2 години

А някой спомня ли с историята с "ХелпКарма" - най прозрачната платформа за събиране на средства за добри каузи, според рекламите ?Собствениците не са черни, не са били и от Елита на страната ни. Не са били комунисти, не са били от ДС ... и все пак са заделяли огромен процент от събираните дарения за лечението на болни деца за да си живеят охолно .

69

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е, това расистко движение БЛМ да потъне в забвение. Абсолютно политическо движение, което нанесе много щери на демокрацията и обществото!

68

глас от тъдява

преди 2 години

Така е на всякъде по света, преди 2 години най-върлия комунист в Испания (до скоро заместник министър-председател) купиха с жена си , 250кв м къща за 600 000? в местност много далеч от избирателите .

67

еМигрант

преди 2 години

До АнонименЗа българин, на когото чернокожите са му помогнали в живота дори със съвет или морална подкрепа в трудни моменти....Живея повече от 20г. на запад. Познавам хора от много раси и различно цветове.Нека ти кажа нещо...Мнението че ВСИЧКИ са едни и същи защото са ОТ ЕДИН ЦВЯТ, или изповядват някаква религия, или са от дадена националност НЕ Е ВЯРНО.Хората са различни. Да си добрър или лош не е етническа или религиозна особеност.Да, познавам ДОБРИ чернокожи, познавам и ЛОШИ...

66

Анонимен

преди 2 години

Имаме над 2 милиона емигранта на запад.Искам да прочета поне един коментар на някого, който е направил приятелство с чернокожи хора или семейство. За българин, на когото чернокожите са му помогнали в живота дори със съвет или морална подкрепа в трудни моменти.Нека някой да каже за истинска дружба траяла поне 10 години.

65

Ха-ха

преди 2 години

Нашия Копейкин не е ли същия? Има ли овце ще се намери кой да ги стриже

64

Хе,хе !

преди 2 години

Вече стигаме до време , в което ще казваме , че жълтата раса е на изток , а черната раса е на запад ! В Африка са питекантропите , а на север остават само белите хора , но както е тръгнало и натам са се запътили черни орди.

63

Реалист

преди 2 години

Да им е честит неокомунизма на американците ! Скоро Байдън ще се "пресели" в небесните ловни полета и на власт ще остане радикалната комунистка -индийка ! Та, какво си мислите , че ще се случи в Америка ? Отговаряме- каквото беше при нас след 1944 г. !!! Е, честито , американци!

62

Анонимен

преди 2 години

Типично българска черта е да гледа в чуждата паница и дрехите на хората. Ето че абериканците не са такива.

61

Анонимен

преди 2 години

Ми сигурно й е било детската мечта това и е работила много усилено с пот на челото за да се закичи накрая с такава колекция.

60

Анонимен

преди 2 години

Eй простия човешки ум не разбра. Колкото и пари да имаш, заминаваш в трапа. Колкото и пари да имаш, все ..

59

Анонимен

преди 2 години

и балъциза милиони

58

Анонимен

преди 2 години

BLM е създадено от демократите, а пари най-вероятно идват от технологичните монополисти Facebook, Google, Apple и Microsoft, основни спонсори на демократите, финансирали с 1.5 млрд. $, рекордно скъпа кампания на Байдън, или по-скоро анти-Тръмп истерична кампания. Целта е промиване на мозъци, заграбване на властта, тотален контрол, чрез внушава на страх от типа на Тръмп и републиканците са зло и ще ви избият. Плоски наивно-глуповати послания, адресирана към тълпата простаци - това е BLM.