97

И аз до Сашето :)

преди 2 години

Да вземе някой да махне това S" в заглавието, че става като английския на Орлин Горанов :D.Te пък сега ще има да се чудят кое ли "S" да махнат. :)))))))Но което и да е, все ще е от полза, поне граматически.

96

Додо

преди 2 години

Сашеееее, Caшe, много си (ти си знаеш) Caшe! Eдно име на терористична организация не умееш да препишеш, да не говорим пък да го запомниш!

95

Дедо

преди 2 години

И защо не е взела къща нейде из гетата,да помага на общността?Що живее при бели,пък иначе ги нарежда денонощно?На това му се казва ЛИЦЕМЕРИЕ!!!!

94

Драги Шопендар

преди 2 години

по време на протестите, тези НПО-та бяха, както в Министерския Съвет9БХК), така и на УЛИЦАТА! Ако си мислиш, че тези НПО-та в момента не са в Народното събрание - ЛЪЖЕШ СЕ ЖЕСТОКО! зад "Отровното Трио" - също има НПО! Омбудсмаканката Ковачева - също е работила дълги години като Зам. Директор в НПО! "Майките" са част от НПО! Зад Слави - също! Благотворителните организации - също са НПО-та! "Новогодишните" благотворителни платформи - не само, че са НПО-та, но са и копачки за крипто валути! Търси!

93

шопендар

преди 2 години

у нас,нпо,,америка за България,върти милиони,хелзинският върти милиони,и т.н.и никой не ги закача и не им задава въпроси,а белият човек е обвняван в расизъм по всякакви причини.

92

преди 2 години

И тези се пишат за жертви. Дай боже всеки да стане такава жертва като тях ...

91

Barba Ganios

преди 2 години

....chudesna berachka na pamuk !!!

90

Анонимен

преди 2 години

Това от нашите римляни са го взаимствали-имат 2-300 римлянски фондациии за ооследните 31 години демокрация, а само затъват римляните ни, а шефчетата с бенцове и беемвета и къщи палати. Бляк-римска далавера

89

ДФДФД

преди 2 години

" Черният живот има значение " и " Антифа " са финансирани от демократическата партия на САЩ. Пишете в полето за търсене в браузера "antifa" антифа . (със знак за точка ) ком на английски и ще ви препрати на сайта на Белият дом . Всичко си беше план да махнат лошия оранжев човек и да продължат с расистките си планове към белият хетеросексуален трудещ се човек , войните за пари и сеещи кръв ,изнасилвания и смърт по света, ПРЕМАХВАНЕ НА БИОЛОГИЧНИТЕ ПОЛОВЕ МЪЖ И ЖЕНА !

88

gf

преди 2 години

тая само за икономка ще я взема.И да ми пали колата през зимата

87

Ю кортес

преди 2 години

Навсякъде си има тарикати и балъци.Тук имаше някакви дарителски хуманитарни организации шефовете им си раздали също милиони като бонусиСъда с нищо не може да им попречи,всичко е оформено законно

86

Картофчо

преди 2 години

Ами то е ясно откъде са парите. Имотите започват да се купуват през 2016 год. Тогава Тръмпи печели изборите и републиканчетата, започва да подготвят удара си за след 4 години.Това е накратко за всички неразбрали!Айде лек ден! :)))

85

c18

преди 2 години

Ако чичо беше жив, тази щеше да копа на тръстиката сега

84

1

преди 2 години

Ами правилно, имоти с много чернички от всякакъв вид наоколо са лошо капиталовложение. Има ли основно бели наоколо си е друго... И естествено най- бесните комунисти, са всъщност най-бесни капиталисти. Явно не е само у нас.

83

Дюбрютрю

преди 2 години

Точно като в скапания ЕС, всички които са за емиграцията на боклу цинот цял свят, нито един не живее и не иска да живее в квартал с мигранти. Един такъв да имат във вгида на блока и ще се изнесе стиха с това лицемерие. Ако Бог е искал бели и черни да живеят заедно, белите щяха да раждат черни и обратното..

82

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да ти говори, всичко е за пари!

81

Snorky

преди 2 години

Да не забравяме кой е основния спонсор на BLM и Antifa. А това е небезизвестният чичо Сорос.

80

Анонимен

преди 2 години

БЛМ е долнопробна лицемерна ПРОПАГАНДА, на крайно-леви елементи с расистка идеология.Един от водещите им лозунги когато правят множество погроми на мирно население е"Убийте белите" и "Убийте първо белите". Чиста форма на расизъм над бялото, хетеросексуални население.Както е споменато въпросната лесби се самоопределя като комунистка.

79

Схема

преди 2 години

НПО = ПАРИ !

78

Sai

преди 2 години

Черничките са малко глуповати. Вижте нашите политици как не парадират с парите, когато не могат да докажат произход. Взимайте пример, малки негърчета.