54

Анонимен

преди 2 години

До Стар набор до 88китай не ми прилича на провален,макар в северна корея да не е добре,китай се справи

53

до No Comment

преди 2 години

от Германия> Това което пишеш е още по-силно изразено в Германия, е нали българите бяха наречени на времето прусаците на Балканския полуостров.

52

Стар набор

преди 2 години

През соца учихме за НОВИЯ ЧОВЕК , т.н. РАЗВИТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ЛИЧНОСТ. Е, и какво стана след 45 години експериментиране ? Срещу природата не се върви ! Естествено, една държава трябва да помага на най-бедните, да няма глад и всеки да има някакъв покрив над главата си, както и минимално неоходимо медицинско обслужване и достъп до безплатно образование. Но дотук. За всичко повече ЛИЧНОСТТА трябва да носи собствена отговорност. Без УРАВНИЛОВКАТА на социализма и комунизма ! Всички сме РАЗЛИЧНИ.

51

Анонимен

преди 2 години

И полулярната демокрация, и маркетинговият капитализъм (иронично е точно обратно на пазарна икономика, защото в действителност ПиАр и рекламата движат търсенето, а не нуждите за потребление), и партийният комунизъм, и плановият социализъм, и националистическият фашизъм, са приказки за замазване на очите на масите работещи.И да сложат прогресивни данъци, нищо няма да се промени. Само средната класа ще обеднее. Богатите си имат схеми за избягване на данъци.

50

Стар набор до 88

преди 2 години

Всички ЕКСПЕРИМЕНТИ за общество със социална справедливост за последните 2000 години са се провалили. Изглежда обаче, че всяко едно поколение трябва да направи собствения си ОПИТ и да се разочарова при провалянето на поредния УТОПИЧЕН експеримент. Имам личен опит. Младите да питат родителите си и дядовци и баби.

49

Анонимен

преди 2 години

Бедността е свойство на капитализма,богатството също,за да стане един богат,трябва много да обеднеят,и тяхното при него ще иде.Богатите не могат разбра,че хората ги правят богати,ако няма хора,няма и богатство,хартийките за нищо не служат ако няма на кой да му трябват.Този модел на общество вече е порочен и стар,води само конфликти и убиване на природата.Въпреки,че е съответен на природата на човека е време за промяна на самите хора и модела на общуване между тях,стига мерене на ...ки,взаимопомщ

48

sa6ka va6kova

преди 2 години

Ще плащат дбилите както винаги.

47

Анонимен

преди 2 години

Който беше на власт и раздаваше порциите.

46

Човекът

преди 2 години

Развитите икономики ще се възстановяват бързо но тези икономи който са на по бедните държави нямат шанс да стъпят във играта технологичните гиганти не плащат данък във другите страни те не се облагат със нищо

45

No Coment

преди 2 години

Като чета тази статия се сещам за 1917 година.Комунизмът е заразно зло което не беше изкоренено в България.Някой от вас ходил ли е в Румъния по селата.Все едно си на курорт.Добри и хубави хора навсякъде,и никой не ти държи сметка защо не мислиш като другите,и защо правиш нещо което другите не правят.А в България точно обратното.Груба намеса в личния живот,и ако не се подчиняваш на общо приетоо те смачкват.И когато потърсиш кой и защо стои зад това,винаги опираш до местните шпиони на ДС/ДАНС.

44

Тръмпист

преди 2 години

Тръмп предупреждаваше за заплахат от надигащия се социализъм, сега се вижда, че е бил прав ! Социалистите и комунистите могат дамо да РАЗПРЕДЕЛЯТ богатство и да национализират икономики, а не умеят да СЪЗДАВАТ ново богатство. Ние този филм сме го гледали.

43

Соня

преди 2 години

А кат ядахте не мислехте?Защо сега се сетихте? *** неналапали се.

42

Bp

преди 2 години

Трудно става да се увеличат данъците на богатите, но Б,а,д,ъ,н е доказал, че е желязна ръка съм сигурен, че ще успее!!

41

Сат Н

преди 2 години

Виновни за кризата са Бойко Борисов с ГЕРБ и съзаклятниците им от върхушката на ЕС. Трябва да има Народен съд и екзекуции на тези, които са подписвали заповеди по повод фалшивата пандемия.

40

Месиите

преди 2 години

БСП. Те имат план за всичко. Те ще платят.

39

Сат Н

преди 2 години

Когато Бат' ви Бойко притисна червените мутри да ----- Не знам Боко да е притискал някого да плаща данъци? Кога се е случило това?

38

Григорий Распутин

преди 2 години

До Анонимен.... И в Библията дори е казано че на богатите ще се даде още повече а на бедните ще се вземе и малкото което имат.... Обикновено когото пише ТОАЛЕТНА, то това е тоалетна, а написаното МЪЖЕ и ЖЕНИ означава, че там е мястото на съответния пол. Но със Светото писание нещата не стоят по този елементарен начин.

37

Случаен минувач

преди 2 години

Аз много се ровичкам из нета.https://vbox7/play:b709811abeВижте интервюто на Катрин Остин Фиц - една достолепна дама, сега е към 70 годишна, била е в републиканският екип на Доналд Тръмп. Икономист-финансист, знае много, знае кой управлява Щатите и целия свят. И много неща ще ви станат ясни - например кой управлява федералния резерв на САЩ, печатащ доларите.Все пак е смела жена - като нищо могат да я ликвидират физически.

36

Случаен минувач

преди 2 години

Претендиращите да бъдат "световни господари", хората не просто с много пари, а със СТРАШНО много пари, които дори не можем да си ги представим, няма да успеят в начинанието си!

35

Случаен минувач

преди 2 години

Ами това е. Не пандемия, а пландемия.Започна ужасна световна икономическа криза. Дори и богатите държави са вече зле. Само в Германия през 2020 са фалирали над 16 000 фирми. 250 милиарда са преките загуби. https://actualno/europe/nebival-shok-za-germanija-250-miliarda-zagubi-nad-16-000-falirali-firmi-news_1570559.htmlТова иска световният "елит" - клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. Целта им е да унищожат средната класа навсякъде по света, за да командват без проблеми!