74

хм

преди 2 години

Давам пример:Имаме двама души с по 1 500 чиста заплата.Единият живее според чергата си, жарчи разумно, спестява някой лев. Идва пандемията-работата му е такава,че ходи на работа,печели същите пари.Вторият харчи на поразия:пуши,пие,кръчми,екскурзийки, парите не му стигат, тегли потребителски кредити. Идва пандемията, работата му е такава, че си стои у дома и доходите му падат. Почва да реве за помощи.Трябва ли съвестния и разумния,който цяла пандемия е ходил да бачка, да плаща цената на лентяя?

73

Анонимен

преди 2 години

Ние ще я платим, както винаги.

72

КиберИбраим

преди 2 години

Джо Байден-Ленин"За социалната справедливост се говори дори в САЩ, крепостта на капитализма, където е обичайно да се гордеем с пари, а не да ги споделяме."боже , боже!

71

Анонимен

преди 2 години

вие журналистите толкова ли сте неадекватни че питате кой ще плати сметката?Средната класа ще я плати.богатите ще си скрият парите а бедните щото мързи да работят и да учат ще кажат искаме да ядем дайте ни пари.

70

Анонимен

преди 2 години

Целта на пландемията беше именно тази. Икономическото робство е удобно на богатите, те не се интересуват от социална справедливост.

69

дедо Ташунко

преди 2 години

Супер богатите стоят над законите и тези опити на Байдън са "врата в полето''. Нищо няма да постигне и той.

68

Анонимен

преди 2 години

НАИВЕН ВЪПРОС КОГАТО СЕ ЗАВЪРТЯТ РОТАТИВКИТЕ НА FED и ЕЦБ, КАПИТАЛЪТ БЛАЖЕНО ПОТРИВА РЪЦЕ, ЗА ДА ПОГЪЛНЕ ПАРИТЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА. ИНФЛУЕНЦАТА НЕ ЛОВИ КАПИТАЛИТЕ, А САМО ХАРТИЙКИТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА ДА СИ КУПУВАМЕ СТОКИ. И НЕ БЪРКАЙТЕ КАПИТАЛИ С ХАРТИЙКИТЕ ПАРИ!!!

67

No Coment

преди 2 години

ИНФЛАЦИЯТА...инфлацията в свеовен мащаб. ИНФЛАЦИЯ означава обезценяване на парите за които работят хората.А парите са израз на еквивалентът в социалдемократичното общество на работническият труд. При Инфлация,се обезценява човешкият труд.Ти пак работиш по договора си към компанията която от хуманизъм и човечност не те изритва на улицата,само че вече можеш да си плащаш сметките на половина.През това време твоят труд се заплаща на световната борса двойно,но ти взимаш само половината.Нали има догов

66

Анонимен

преди 2 години

Богатите милиардери никога не са плащали данъци. Амазон, Апъл, Майкрософт, Суратефтеря, Туатъра....всички тези гигантски компании не плащат никакви данъци. А всеки мисли че точно те вкарват парите в хазната. Точно обратно, те НЕ плащат данъци!

65

Анонимен

преди 2 години

Поредната либерастична ЛЪЖА. Няма такъв богат който да плаща данъци. Всичките им закончета са направени с цел да ограбват средната класа. Не случайно всички милиардери поддържаха подобни закончета, защото са фейк. Безос, ГЕЙтс, шурош, Бъфет...всички са уж ЗА подобни закони. Като се замисли човек, значи те са ЗА да им вземат парите и да ги дават на бедните? Хаха, НИКОГА! Това е фейк и привидно, целящо да накарат овците да спрат да блеят. А какво става реално, е съвсем различно

64

XuTbP5bP

преди 2 години

Аз предлагам медиите да я платите. Вие вкарахте паниката, плащайте сега.

63

ББ

преди 2 години

ако имахме смели и справедливи политици,сметката трябваше да я платят китай и русия,създали и пуснали вируса ...тестват,човечеството,разбира се лицемерите грабители,ще натоварят умиращите и гладните милиарди по света...е ако няма Бог или ни е изоставил...време е да си върнем животите дадени ни от Бог...Природа..Не признавам властта на олигарси и обслужващи ги политици...Аз съм Свободно Човешко Същество!!!Не признавам законите ви ограбващи ме,отнемащи ми Свободата,Щастието и Живота!

62

Случаен минувач

преди 2 години

До 99Това, което си написал, евреите са го разбрали още преди 3 000 години. И са станали много единни.

61

обикновените хора

преди 2 години

не сме видели и 1ст. от европейските пари - нема и кой пари да ни заеме и ние да си направим по къща за гости с виртуален проект измишлъотина - нема контрол ...

60

Геро

преди 2 години

Никой на никого не е длъжен. Никой няма да плаща сметката.Няма застраховка срещу, непредвидени разходи.През войните 1-ва 2-ра световни, балканска .. кой е плащал сметката ?

59

шмatka

преди 2 години

До Стар набор Че си чел чел си ,но нищо не си разбрал от това дето си чел ! С една дума изгубил си си времето .

58

Анонимен

преди 2 години

До Човекът!Много неграмотни пишат тук! УЖАС! Никакъв правопис, словоред, и объркване на "свойства" и капитализъм! ПОТРЕСАВАЩО Е!

57

Анонимен

преди 2 години

Драги сънародници, с голямо прискърбие искам да ви съобщя, че сметката ще я платим ние, обикновените хора.

56

шмatka

преди 2 години

По-големи глупости и лъжи не бях чела!Ами ,че защо богатите американски акули ще предизвикват здравна криза като след това ще дават спечелените милиарди на бедните!?? От свинска шунта косми мъкнали ли сте,щото аз не съм!?

55

анонимен

преди 2 години

КОГА И В БЪЛГАРИЯ БОГАТИТЕ ЩЕ ПЛАЩАТ ПО-ВИСОКИ ДАНЪЦИ А ТЕ ИЗОБЩО НЕ СА МАЛКО. ИЛИ ТОВА Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ САМО НА БЕДНИТЕ.