443

ники

преди 2 години

Голям рев, голямо нещо. Да не се окаже, че всъщност манипулациите на ГЕРБ по изборите са в доста по-големи размери? Да не паднат едни 5-10% на следващите избори?

442

Анонимен

преди 2 години

Като гледам каква злоба,каква пяна и каква шизофрения е в тия коментари,започвам да си мисля, че Чърчил е бил прав, че тоя народ трябва да бъде затрит...Всеки път,независимо гласува ли, не гласува ли,от чужбина ли ще се обади, от Куртово Кнаре ли..всеки път ,псува,ще налита на бой,ще беси,подскача..Толкова жалка е тая картинка на фона на всичко мащабно, което предстои да се случва в тая нещастна страна,че имам усещането, че не българи,а башибозуци живеят тука.Все кръвта им е малко

441

Анонимен

преди 2 години

А вие погазихте конституционното ми право да работя.

440

Гласуващ от 30 годин

преди 2 години

До НЕГЛАСУВАЩ до сегаА, браво! За Дългия-сатаниста и Тошко Африканеца! Ей тея ще опра'ят родината заедно с Бошко-хазарта и Митьо-зъркелите! "Правилно" решение! Те са най-честните и най-умните! Движат с няколко бронирани джипа из столицата за радост на столичани! Щото не са корумпирани и не се пазят от народната любов, да не си по мислите нещо? То да се събуди човек за такъв вот, си е направо самоубийство!

439

ДРЪНДАР

преди 2 години

НА ВАС МАЙТАП ВИ СЕ СТРУВА НЕОБРАЗОВАНИ КОРУМПИРАНИ НЕГРАМОТНИЦИ ВАШАТА СВЪРШИ И СИ ВЗЕМЕТЕ КОАЛИЦИОННИТЕ ПАРТНЬОРИ ОТ БКП ПАРДОН КОАЛИЦИОНИЯТ ВИ ПАРТЬОР БСПКОЙТО ВИ ВЪЗРОДИ А ВИЕ СЕ КОАЛИРАХТЕ С ТЯХЗАЩОТО ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСААМИ ТОВА НЕ СТИГА АМИ ИЗКАРАХТЕ БЛАГОРОДНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОДВИНОВЕН ЗА ТОВА ЧЕ ДОГАН И ДАНЧО МЕНТАТА ВИ ПРЕДАВАШЕ ЗА НЕКОЙ ЖЪЛТ ДОЛАР, ИЗВРАТЕНЯЦИ ИСТИНСКАТА ДУМА ЗА ТОВА Е РЕЗИЛИЛИ МАРЖ КЪМ АНАДОЛА ИЛИ ГРАЖДАНСКА ВОЙНАРЕЗИЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЮСУЛМАНИ

438

НЕГЛАСУВАЩ до сега

преди 2 години

досега не съм гласувал но ще гласувам и аз и жената и децата и майка и татко и свато се нави 16 гласа от нас за ИМА ТАКЪВ НАРОД.

437

ПроСоТо

преди 2 години

До ДРЪНДАРвъпросния "философ" притежава едно "блестящо" качество по рождение:-ИМА НЮХ НА ХРЪТКА и е почти толкова интелигентен...Та с тоя нюх още преди да загрубеят работите,тоя се ИЗНИЗА ДОБРОВОЛНО!.../и почти ТЕАТРАЛНО,като в някаква ТРАГЕДИЯ,в която са използват засичащи газови пищови/....Но,ТАКЪВ Е РОМСКИЯ МАНТАЛИТЕТ!!!!..вари го,печи го,.."Тенекето бакър не става"....а българите,...айде да не обиждам себеподобните си..

436

До 463

преди 2 години

До До 462Майчето и танчето са класи във всяко едно отношение. Десито бледнее пред тях. Не може да им се хвани на малкия пръст.

435

Анонимен

преди 2 години

Всеки се изказва както го устройва.Мишока Константинов ги устройваше,защото беше усвоил занаята.Да,ама не сте само вий на този свят,та да се съобразяваме само с вас.

434

Анонимен

преди 2 години

Заради ИТН и партията на мутрите, водена от сестра Галева ще имаме и трети избори за НС през тази година.

433

До дядо Соци

преди 2 години

След някоя друга година ще остане само шапката ти,издухана от вятъра на нещото наричано магистрала .След като минеш по нея директно във ВМА при Мутафчийски да лекува разбитите ти бъбреци.

432

teo

преди 2 години

След като има нарушаване на Конституцията, кой трябва да се заеме с нарушителите??? Не е ли Конституционния съд и ако е той защо спи и вкарва България повече в блатото ??? Българино ????

431

До 467

преди 2 години

Ще умрете от злоба гадове крадливи!

430

Сат Н

преди 2 години

Не знам да има забрана да се издава президентски указ в неработен ден? Каква ви е логиката, защо да не може?

429

Никола

преди 2 години

В ГЕРБ останал ли е човек или само мутри ? И тая к-ка за каква се взема?ТДП

428

Абсолютно права е!

преди 2 години

Трябва да се сезира Конституционния съд оше в 8.30 или 9.00часа на 5 май,когато деловодството му започва работа!При това не само за ИК, но и за публикуването му в ДВ на 01 май, бързането на процедурата за назначаване на нова ЦИК, издаване УКАЗ и публикуването му по време на Великденските празници и каквото може още!

427

Анонимен

преди 2 години

Вредните партии в дванайсет без пет дадоха в ръцете на пезидента ЦИКнего ще избираме ТОЙ ще Чете бюлетинитеРадко който брои той побеждава

426

ПроСоТо

преди 2 години

те това е!СТАРИТЕ,ДОКАЗАНИ ВАРВАРИ фанаха да оприличават другите,които не са като тях,на самите себе си...СТАРИТЕ ВАРВАРИ РЕВНАХА:..-"Новите варвари погнаха старите варвари"..Ами сега?..Кой е истинския варварин?......Такава простотия,наглост,безочие и МУТРИНЩИНА,които демонстрират ВАРВАРИТЕ ОТ "герб" НЯМА В ИСТОРИЯТА на света!..както винаги,ние сме уникум!...После.."Защо ни мразели другите народи"..-Ето за това..

425

До 462

преди 2 години

До ХА Мая Галевата и Танчето са първи красавици!?Смешен си!Ама такива сте!! В речника ви преобладават думи катоквичене, разтрел, дебел, ***. Тях използвате защотонямате аргументи и обидните квалификации са по-лесни, за необразованите!

424

Х

преди 2 години

Десито хем грозна, хем нахална. С такива приказки няма да стигнат наперен.