29

ПроСоТо

преди 2 години

оле мале,голем майтап!!!..Ама СЛЕПИ ли сте бре?..-"Капсулата",УЖ навлязла с десет километра в секунда в атмосферата,от височина 300 км,изглежда като НОВА,току-що боядисана и купена от "Амазон"!!!Нема и "ГРАМ ОБГАРЯНЕ" от чудовищната температура,която се получава!..ГРАМ!!!..па и друго:..-Какви са тия театрални реквизити с тия бяли ГАЩИРИЗОНИ и..РИБАРСКИТЕ БОТУШИ на "астронавтите"?!?!..тоя "амерички Корейко"-"Илон Мъск" ,ще сложи в малкия си джоб Джордж Лукаш....

28

Анонимен

преди 2 години

Бушон, не се напъвай - ще ти изгори бушонът.

27

Анонимен

преди 2 години

*** сън не го хваща от тролски помисли.Така плюха и когато Съветската ТВ предаваше директно в петъчните черно-бели емисии кацането на американските космонавти на луната.И с тва ще си останат балалайките.

26

Бушончето Мъск

преди 2 години

До Solar PowerСлаб 2 по Логика , Шерлок Солар Пауъров . За какво им е на държавното предприятие / ебаааси как го нарече, хаха / НАСА да е печелившо ? След като получава огромни държавни субсидии ВСЯКА ГОДИНА без някой да иска от него да връща от тия пари .

25

Solar Power

преди 2 години

До Бушончето Мъск: Елементарно Уотсън ! Защото по света няма нито едно печелившо държавно предприятие :)

24

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТая кофа се разтопила целата как са оживели тия не знам хахахаха...Смятай че искат "тая кофа" да я използват отново . И ако и следващия път не се разтопи ... да качат на нея ПАК астронавти ...

23

Бушончето Мъск

преди 2 години

До АнонименРушняците направиха един-единствен полет с тяхната совалка за многократно използване "Буран" и я оставиха да ръждясва в хангара. НАСА продължи със Спейс Шатъл ,като криеха реалните разходи надвишаващи ТРИ ПЪТИ официално обявените , докато не изгоряха 14 американски астронавта . След това се принудиха да използва ракетите на Вечния си идеологически враг - Русия за да отидат до собствената си МКС.Научиха си урока. Затова вместо да рискуват решиха разумно да използват БУШОН ... Мъск.

22

Анонимен

преди 2 години

Тая кофа се разтопила целата как са оживели тия не знам хахахаха

21

Анонимен

преди 2 години

До Бушончето МъскЗащо държавата не прави всичко сама? Space X не съществува, за да обслужва само NASA, няма на главата си хиляда други проекта и да - може да прави издънки, без да се страхува толкова.

20

Майкъл

преди 2 години

Като чета коментарите на феновете на *** ,се вижда че на две магарета сламата не могат да разделят,тръгнали да дават мнение за Мъск.Айсиктир от тука бе ***!

19

Анонимен

преди 2 години

И ся ко...

18

Бушончето Мъск

преди 2 години

След като НАСА разполага с огромно държавно финансиране, има технолигиите , има космодрум и астронавти и тренировъчни центрове за астронавти... защо НАСА дава тези пари на частен изпълнител на не си върши сама работата?Много ясно. Мъск е бушон който предпазва НАСА от издънки и аварии.Откакто совалките за многократно използване на НАСА станаха причина 14 астронавти да загинат НАСА не се наема да прави полети.Преди бяха руснаците а сега е МЪСК.Ако нещо се случи, НАСА са чисти, Мъск ГОРИ.Амин

17

Антипутин

преди 2 години

Да ,ама ние,руснаците имаме ракети,които могат да унищожат Америка. Този рефрен на руснаците,повтарян и от обикновени хора от Русия,не само приближени на Путин,показва колко са далеч от нормалният свят. По близо са до Иран и Ал Кайда, отколкото до обикновени хора ,желаещи мир и благоденствие.

16

Анонимен

преди 2 години

Те руснаците са по анимациите с тяхните безаналогови ракети...

15

Анонимен

преди 2 години

Само за 10 години Мъск изпревари Русия с нейната космическа програма дето е на 70 години :))))Монголските роби не могат да се мерят с Мъск.

14

Анонимен

преди 2 години

Америка винаги е била водеща в технологиите.Русия е в блаттото, наречено Азия

13

Анонимен

преди 2 години

Рогозин доказа по категоричен начин, че снимките на приводнилата се капсула Драгон са правени в басейна в задния двор на Байдън. За да не видят комшиите, снимките са правени през нощта.

12

Анонимен

преди 2 години

До 17Разбирам приятелю, но за 50-60 години виж какво се случи в другите области на науката. Биха звучали фантастика през 1970. А в този случай никакъв напредък. Че дори кадри няма при тази дигитална и цифрова техника. Или са анимирани или размазани като снимани със Смяна 5. Или правени в студио.

11

Анонимен

преди 2 години

Тези космически полети и нечувани достижения не са мръднали от времето на Студената война. За какво се трошат пари идея си нямам. Каква е целта изобщо на тези кръжения около Земята. Идиотизъм пълен

10

11

преди 2 години

Ееей на тва му се вика летящ бойлер. Мен *** интересува тоз бойлер има ли уай фай?