11

И гуменка

преди 2 години

След дълга изолация отново започват да организират гейпартита.

10

Анонимен

преди 2 години

Ха ха . Какви са тия мако сръбски подметки. Яд ги е и чак хи боли корема от яд. Рилският манастир е по стар от сърбия и е по стар от мънкидония фиром биполярното разстройство 1000 пъти и с повече история. Е хайде всичкп най....и Бог да ви пръсне дано.

9

Един

преди 2 години

Отговарям на онзи , който смесва катедралите с Рилският манастир. Ще ме прощавал, но си НЕВЕЖ и не е лошо да прочетеш специализирана литература. Що се отнася до пластично-архитектурни достойнства Рилският манастир не може да се мери нито с Александър Невски, нито с Нотр Дам....,той е ПРИМИТИВ в сравнение с тяхното пластично величие. Лошо няма, но не ги сравнявай, защото показваш НЕЗНАНИЕ.

8

Анонимен

преди 2 години

До ЗахариасЗа твое сведение манастирът е бил разрушен веднага след нахлуването на турците по тия земи и е бил възстановен през XV век от трима братя българи. Чети малко история. На пръстите на едната ръка се броят църквите и манастирите, които не са били разрушени от турците.

7

Анонимен

преди 2 години

Хм, странно, българи и небългари са ми сложили минуси на мнението ми с номер 2! И какво, нещастници? Предпочитате катедралата на монголо - руснака Александър Невски пред Рилският Манастир? Предпочитате парижката катедрала пред по - старата от нея Българска Рилска Църква Рождество Богородично? Пфу, аман от безродни нещастници!

6

Анонимен

преди 2 години

До 4" Турците как не са го видели този манастир цели 500 години и не са го бутнали? Или опожарили? Нали бяха потурчили всички българи и съборили всички християнски манастири, църкви, параклиси и пр. ???!Кьорави и кьопави турци ей, коскоджаман ти ми манастир да не увидят!!"Ckaпaн ***!

5

Анонимен

преди 2 години

Аз спазване на мерки не виждам - хората се бутат един в друг, маските масово са под носа, при някой дори под брадата. Та така. После пак ще има ама никой нищо не спазва, нокой не следи.

4

Анонимен

преди 2 години

До 5Пишеш исторически лъжи! Не си българин и не можеш да знаеш Българската история! А доколкото до хомосексуализма, твоите гърци маляки подкрепиха Истанбулската конвенция и одобриха гей "браковете"!

3

Анонимен

преди 2 години

До 1Нещастник, koпелe скапано! Рилският Манастир е бил опожаряван от турците, последните - нещастници като теб са правили опити да го разрушат, но са ударили на камък! Нещо за турците и Константинополската Света София ще кажеш ли, нищожество?

2

Анонимен

преди 2 години

Най - накрая новина и за Рилския Манастир с Църквата Рождество Богородично, най - старата Българска Християнска Светиня, по - стара и от прехвалената Парижката катедрала Нотр Дам; повечето пъти даваха само новини за Богослужения в катедралата, наречена в чест на монголо - руснака Александър Невски!

1

Захариас

преди 2 години

Турците как не са го видели този манастир цели 500 години и не са го бутнали? Или опожарили? Нали бяха потурчили всички българи и съборили всички християнски манастири, църкви, параклиси и пр. ???!Кьорави и кьопави турци ей, коскоджаман ти ми манастир да не увидят!!