28

Анонимен

преди 2 години

Сега русифилистичните *** пак ще има да режат вени...мъка, мъка

27

Анонимен

преди 2 години

Полетяха като космонавти, върнаха се - астронавти.Как стават тея работи?!

26

Крокодила Гена

преди 2 години

Отлична работа вече второ приземяване което е успешно това е трупане на опит.Дано и нататък нямат проблеми.Това е още по хубава новина за Русия. Така няма да им се налага да мислят за горките САЩ. Батута на Рогозин Руски и само за Руснаци.

25

Руснаците

преди 2 години

Руснаците вече и барут не могат да направят

24

До 28

преди 2 години

Няма смисъл да споря с магаре. В Интернет има достатъчно информация за спейсекс. А Мъск е учил физика, това е. Той учи две специалности паралелно и е гений още от детските си години. Просто решава, че иска да се развива в предприемачеството.

23

еХ,поколение!!!

преди 2 години

НЕВЕЖЕСТВОТО Е ВИНАГИ САМОУВЕРЕНО!сВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ПРОSTАЦИ ДЕБНАТ ОТ ВСЯКЪДЕ! ВИЖ ПО ДОЛУ,БИСЕР СЛЕД БИСЕР!!!

22

ДО 24

преди 2 години

Ти замисляш ли се ,,професоре",на какво постваш и какво държиш в ръцете си и как се виждаш с приятел по скайпа с Нова Зеландия,например и за какво служат спътниците? Безумен коментар на супер PRoст и примитивен индивид! Коментарът е излишен!Ако всички хора бяха като теб ,щяхме още да дращим с въглен в пещерите! Боже когато някой е действително много Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено!

21

Нещо малко Инфо2

преди 2 години

До Нещо много злоба... А Спейс Екс е компания изцяло с държавно финансиране . Правителствено и от НАСА. Позлзва матреиалната база на НАСА и основно се издържа с държавни дотации.Сигурно си пропуснал ЧЕ КОМПАНИЯТА БЕШЕ НА МИНУС ПОЧТИ 10 ГОДИНИ. В които паричките на Мъск които бжеше вложил се стопиха няколко пъти и единствено държавните помощи и тези на акционерите крепяха компанията жива.Не ме разбирай погрешно. МЪСК Е БРИЛЯНТЕН БИЗНЕСМЕН .... ама е никакъв изобретател.

20

Анонимен

преди 2 години

Въздух под налегане.

19

Нещо малко инфо

преди 2 години

До Нещо много злобаМъск Е БИЗНЕСМЕН. Никога не е бил изобретател.Има бакалавърска степен по икономика а физиката зарязва на втория ден. ВИНАГИ се е занимавал с финансовата част от управлението на компаниите за които говориш. в ПейПал влиза като съосновател и само заради парите които влага след като продават с брат си Zip2 . ТЕСЛА НЕ Е компания на Мъск. Там влиза като СЪОСНОВАТЕЛ /отново/ с паруте получени от продажбата на дела си в ПейПал и ГОНИ дваната създатели на Тесла ...

18

Анонимен

преди 2 години

До АнонименХората не са толкова глупави ката теб, те при на вятъра просто така не хвърлят. Прочети нещо, преди да пишеш глупости!

17

Анонимен

преди 2 години

Тва е най безсмислената професи и пари на вятъра. 60 години вече се реят безцелно, слизат, качват се...още на луната не са стъпили. А за 60 години виждаме във всичко немислим напредък. Само в това не са мръднали на йота.

16

Нещо много злоба

преди 2 години

Спейсекс е частна компания изцяло финансирана от Илон Мъск. Мъск не е бизнесмен, а визионер. Създава първата си компютърна игра и я продава още в средата на 80те години, когато е лапе. Мъск е гений и е учил физика в Станфорд, просто го привлича бизнеса, иначе сега щеше да бъде професор по физика. Мъск е един от създателите на пейпал, после тесла, сега спейсекс. Човекът просто използва ума си и създава бизнес империи. Не е нужно да му се завижда, а да се учите от него.

15

Анонимен

преди 2 години

До 14 Гагарин космонавт?А нещо да кажеш за холивудското кацане на американците на Луната ? А нещо за новата холивудска продукция с хеликоптера на Марс ? Измамата е разкрита от китайците за лунното кацане а също и според цвета на небето при марсианския хеликоптер

14

Анонимен

преди 2 години

До 16 ЗозоАбе Русия, Китай изпраща от десетилетия космонавти с ракети а Мъск едн път и голяма работа станало ! Между другото американски и от други държави космонавти все още летят с руски ракети в космоса

13

до 13

преди 2 години

Айде, почна се с мъдростите! Явно е че не е теглил кредит за ЕТ-Ракети ДЗЗД от ДСК и няма никакво значение какво си представям. Като ги разбираш нещата, събери някъде най-богатите да ти дадат средства срещу обещания за полети и дивидент. Успех!

12

Гагарин космонавт?

преди 2 години

Вече втора година НАСА не споменава Гагарин в деня на космонавтиката 12 април. Тази година по случяй 60 годишнината Рогозин изпадна в истерия че САЩ не зачитат Гагарин като първия човек полетял в космоса. Страхът от неочаквани разкрития за полета на Гагарин все повече тревожи много хора в Русия. Съмненията дали той наистина е бил в космоса стават все по силни. До няколко години всичко ще се разбере. Може би американците щяха да си мълчат ако Путин не беше прекалил с пъченето.

11

У

преди 2 години

Око да види, ръка да пипне е мотото на мин. 80% от хората(не само у нас). Не вярват, че има Космос, рентгенови лъчи или микроби, защото не можеш да ги пипнеш. Обаче вярват на всяко написано конспиративно нещо в нета, на снимката от рентгенов апарат(защото е материална) и пият хапове да се лекуват. Така нареченото критично мислене е трудно постижимо за някои, защото не учат езици, не се опитват да научат и падат в капана на дезинформаторите. Утре може да прочетат, че Гагарин е бил миньор някъде!

10

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 7Ти пък да не си близък приятел на Гагарин та да го знаеш какво е говорил с родата си?Аман от ....

9

Анонимен

преди 2 години

Тоя освен да се набира на лост и да лиже космати руски жопове за друго няма нито сили, нито желание.