13

Snorky

преди 2 години

"Кои автомобили се развалят най-често на пътя?" - Досега не съм чувал някой автомобил да се е развалил докато стои в гаража.

12

Анонимен

преди 2 години

Нали има много противник на Ел коли... Та по този повод... 20 години ползвам мобилен телефон....Смених 6 апарата! На сервиз никога не съм бил.... Мей би и на Ел колите така ще е бъдещето! Караш пет години и фърляш.... Ааааа.... може после в БЪЛГАРИЯ още 15 гОдин... :)

11

356

преди 2 години

Виждам, че коментиращите не сте от най-запалените и страстни автолюбители затова да Ви обърна внимание на Форд и Хонда, като най-отявлени истински държащи на дълговечността, качеството, комфорта, икономията и екологията производители. Да не забравяме и на втори план Нисан, Мазда и Рено. Оттук натам нещата при другите производители са доста променливи.

10

Родолюбец

преди 2 години

Най -здрави са японските коли,ха,ха ха.Обаче бай *** понеже е стиснат,немарлив,мърляв и като му се набие нещо в чутурата-трудно излиза и предпочита германски!??Защото и частите са по-тънкана!А тук някои абизяни надали са карали лади и т.н. руски коли но дрънкат глупости!!!Типична рая!

9

У

преди 2 години

Стига сте се плюнчили с тези руски коли, вече и там няма сделани в петък следобед. Тези които се карат са всички марки дето ги има навсякъде, обаче ги сглобяват в техни заводи. Един път имаше спор и разгледах какво правят, защото знам руски. Има VW-груп в Калининград и Москва-правят всичко тяхно, GM-правят Шевролет, Киа и още някакви като старите Опели , Renault-тези купили Лада и правят Дъстърите само че са Рено-дъстър..и т.н-прочетете. Глобализация, само разни товарни са си техни разработки.

8

Анонимен

преди 2 години

до голф хехе знам чисти нов голф на 300 км ,с повреда в ск DSG , колата се повреди в трафика , пушеци ,мирис на феродо ,светнаха всички лампи P R D N

7

Az da vi

преди 2 години

Неподдържаните

6

Анонимен

преди 2 години

Не знам за коли но руските телевизори ги шамаросвахме всяка вечер за да гледаме само 2 часа

5

Анонимен

преди 2 години

До КаменНе съм много съгласен за японските които са направени в Япония.А те не са много модели.Само няколко

4

Golf

преди 2 години

Голфа е железен. Вън от всякакви класации. Голф или смърт.

3

Ямболски цървул

преди 2 години

Втора ръка -НОВ ВНОС(15 ГОДИШНИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ МАРКАТА),карани от хора,които имат пари да си ги сменят на 3 година нови.А тук им караме ***.

2

чалгата не прощава

преди 2 години

Както си и мислех, Голф не е в статистиката , защото е "железен" , няма разваляне, пробвах да не сипя гориво ( само и само за да закъсам) , но той сам отби на бензиностанцията ....

1

Камен

преди 2 години

Тосе знае. Наи често се трушат немските, френските, италянските, японските и американските.