33

Анонимен

преди 2 години

До ИванИване доста клипчета съм изгледал на хора каращи електромобили даже и над 100 хил. км са минали някой. Не са правили по колите си нищо, то даже и спирачките не им се износват,щото спират с елмотора. Като няма какво да и се развали на една кола и съответно не ходиш в сервиз не могат и да те излъжат.

32

Анонимен

преди 2 години

"Това ще се влоши значително с електрическите коли, там не можеш да хванеш майстора дали лъже ..."С 200 сензора и датчика, който следят за всевъзможни показатели, можеш да видиш всичко, което е бананови по автомобила. А ако е толкова голям хакер, че да може да хапнем колата и да промени тези дани, няма да си играе на автомонтьор, а ще обира банки.

31

Иван

преди 2 години

Най - надежни са Лада 1500S.

30

Анонимен

преди 2 години

Новите

29

Селяндур с джип

преди 2 години

Ей, тва немците са най-лъжливата нация на света. Лъжат повече и от дърти шведи, само и само да си продадат нескопосаните боклуц*и.

28

Анонимен

преди 2 години

Само веднъж кола ме е оставала на пътя. Шкода суперб 6 цилиндровия двигател. Не моя. На един приятел беше.Умря точно на един ЖП прелез. За късмет влак нямаше.

27

Как кои?

преди 2 години

Американските щайги, руска кола не остава на пътя!

26

Анонимен

преди 2 години

Рено не псисъства ..... винаги съм карах по сервизите авери с немски и всякакви други талиги .... френските за издръжливи и достъпни за *** ;)

25

Иван

преди 2 години

Доста безсмислена статия. Над 70% от "ремонтите" в сервизите са ненужни - просто ви вземат парите и ви лъжат. Останалите 30% може би имат смисъл. Но не можем да се сравняваме с Германия, вижте по форумите на отделните марки как хората се оплакват, че някой "майстор" или сервиз им е взел една торба пари за нищо. Това ще се влоши значително с електрическите коли, там не можеш да хванеш майстора дали лъже ...

24

qwe

преди 2 години

Обърнете внимание като видите пътна помощ. Какви коли карат натоварени :)Нови можеби са добре премиум марките, но при нас 10+ годишни коли е друга реалноста.Сумати народ си дава парите да ги поддържа тези коли и друго освен да киселеят с тях не им остава.

23

Хемус

преди 2 години

Верно ли бе !?Аз пък виждам немски колици вдигнали капака!Кайени,Туарези прословутите Аудита и народната колица.май някой са го направили на балък!За сметка на това Форд си е машинка

22

Анонимен

преди 2 години

Най-много отбити и с вдигната капаци по пътищата в класацията ми са Рено

21

Хемус

преди 2 години

И в допълнение,много моля некомпетентни лица да не си изказват мнението за френски автомобили!Двигател,ходова част,комфорт,ТОРСИОН или азотни сфери!

20

Хемус

преди 2 години

Юпитата сега ще се изкажат,видиш ли как карат лизингов автомобил Премиум клас,ала-бала и електрички,няма разваляне!Такова е мнението им понеже са меки китки!Поне някои хора хванахме прилична образователна система

19

ВАСИЛ

преди 2 години

До ВАСИЛСАМО ДА ДОПЪЛНЯ.ДО 120 КМ,УМЕРЕНО КАРАНЕ,ТОЯ ШЕСТАК ДВИГАТЕЛ ДАВА РАЗХОД 6.3 НА 100.КАРАМ ГО 15 Г.И НИКАКВИ,АМА АБСОЛ.ТНО НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ.ЗАРЕЖДАМ НА МАРЕШКИ,ПОНЕЖЕ КАРТЕЛА ТВЪРДИ ЧЕ Е МНОГО,АМА МНОГО ЛОША НАФТАТА.ЗИМАТА ПАЛИ НА ЧЕТВЪР ОБОРОТ,БЕЗ НИКАКВИ ТАМ ПОДОБРИТЕЛИ И ФАЛШИФИКАТИ.ПРОСТО УНИКАЛЕН ДВИГАТЕЛ.......

18

ВАСИЛ

преди 2 години

ИМАМ МЕРЦЕДЕС 300 Д ТОВА Е НАЙ ДОБРИЯТ ДВИГАТЕЛ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.МОЛЯ ЧЕТЕТЕ СТАТИСТИКАТА И ТОГАВА СКАЧАЙТЕ ПО КЛАСАЦИЯТА.

17

Миньон Перник

преди 2 години

Гоуфо е жеуезен.

16

Анонимен

преди 2 години

Сигурно затова таксиджийте карат само КИА и ХЮНДАЙ ,щото се развалят.

15

aa1830

преди 2 години

Най-често не се развалят японските, ако става въпрос за масови марки. Френските и италианските са си били винаги *** (с изключение на дизайна при първите и комфорта при вторите). Немските не са това което бяха, те са средна работа между горе изброените.

14

rrrrrr we

преди 2 години

До АнонименНаздраве.....Верваме ти байо.Весели празници.