26

По-светлозелените

преди 2 години

Статията "България в "черния списък" на Русия с неприятели?" е частно парти на американофили.Другите нямат достъп!

25

Анонимен

преди 2 години

Капиталистите либертарианци в Индия измират.Каролев и Красен Станчев са в дълбок траур.

24

Койчо

преди 2 години

... а китайчетата още ли падат каТ круши по улиците?? За цяла година китайчеТОпад... сигурно са станали 500 млн... НАЛ ТъЙ.. :))

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 И унищожиха тези 15 милиона. Сега се произвежда само Джонсън в този завод! А САЩ дариха 60 милиона от АСТРА. И ги даряват защото местния регулатор все още не я е одобрил за употреба в щатите. Най-вероятно ще се откажат тотално от нея. Те си тачат Пфайзер и Модерна, най-вече. И в по-малка степен Джонсън ще се ползва.

22

Анонимен

преди 2 години

Джонсъна омеша производството с Астрата. Пък кое е първо, яйцето или кокошката, е без особено значение. Последователността е вярна.

21

Анонимен

преди 2 години

До Теория на съвпадъка А дали не бяха 15 милиона на Джонсън енд Джонсън?! Това ви е проблемът на вас конспираторите - твърде мозъчно ограничени сте, и смятате че всички са като вас!!!!

20

Теория на съвпадъка

преди 2 години

Преди месец и половина - Астра Зенека нещо обърка производството в америка и прецака куп ваксини. Седмица-две след това - най-любимият президент в историята на САЩ подари 60 милиона ваксини на Индия. И още две-три седмици по-късно - е днешният ден.

19

Анонимен

преди 2 години

О! НЕ?! Измислицата става все-по застрашително смъртоужасна! По-бързо се "ваксинирайте", че наесен искаме да ви повторим! И ще има още страхопсихарии за вас, от Тамбукту и Бангладеш! Четворна мутация с трипер ще измислим!

18

До 23

преди 2 години

Същата гледка е в София!!!! Е вярно в кой квартал си! Като ходиш по техните еквиваленти на Столипиново...какво очакваш да видиш?!?!

17

Картофчо

преди 2 години

Тази статия нека е за информация на онези ковид фенове, дето искаха затваряне като в Индия и даваха за пример как полицията разгонва от улицата всички биейки ги с тояги да си стоат вкъщи.

16

Анонимен

преди 2 години

1човек на 17 го е карал тук ,там 1 на 73 души

15

Случаен минувач

преди 2 години

До анонимен 19Бях в Хамбург. Толкова много ц. и араби на едно място не бях виждал! Лежат по тротоарите, пред входовете на блоковете! И мърсят, мърсят, мърсят! Значи кошче за елементарен *** не мога да намеря! Всичките кофи препълнени! Целият център е някаква кко чина! Немците гледат като ошашавени! Ужасна мръсотия, на един тротоар някой беше разбил цяла диня! Ако не го бях видял с очите си, нямаше да го повярвам!

14

Ха-ха-ха

преди 2 години

Топлото време спирало...вируса...В Индия направо е "изчезнал" , като гледам.

13

1589

преди 2 години

Нормално да е черен

12

А у нас кога?

преди 2 години

Кога ще почне да действа индийският щам на вируса у България?У нас има доста много роми, бежанци като индийци са те.В Гърция и Румъния вече е дошъл този мутирал вирус. Сега по празниците хората се юрнаха на почивки по Гръчко на Халкиди да друсат кълки въпрос само на време да донесат индийския вирус у нас и да почне да действа.

11

Анонимен

преди 2 години

До Добри режисьориДа помислим логично дали заразените в Индия и Германия са еднакъв брой на милион. Първо- в Индия хигиената е доста занижена в сравнение с Германия. Все едно да сравняваш Филиповци с Берлин.Второ- в Индия живеят по 15 човека в една къща. В Германия са 3-4 човека.Трето-здравната система в Германия е на космически години пред индийската. Дали според теб при такива разлики дори болните от обикновен грип биха били еднакви по брой на милион души.Ако искаш си вервай на онзи лекар де

10

м дааа

преди 2 години

Една година къде блеят , че не направиха нещо по въпроса, хората и апаратура купиха и кислород си набавиха и полеви болници подготвиха.... Което ми е непонятно как успяват да обработят 2 млн теста дневно , за да отсеят 300-400 хил заразени, или тъй на око .

9

АнонимеН

преди 2 години

СТИГА ГЛУПОСТИ!!!БЪЛГАРИЯ Е С 5 МИЛИОНА В ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИ И БЕШЕ 5000 НА ДЕН !!! КОЕТО Е 0.1%ИНДИЯ Е 1.5 МИЛИАРДА!!! И 0.1% ЗНАЧИ 1 МИЛИОН И 500 ХИЛЯДИ НОВОЗАРАЗЕНИ НА ДЕН!ТРЯБВА НОВОЗАРАЗЕНИТЕ ДА СА НАД 1 МИЛИОН НА ДЕН В ИНДИЯ , ЧЕ ДА СЕ ДОБЛИЖАТ ДО ТОВА КОЕТО БЕШЕ В БЪЛГАРИЯ!

8

Добри режисьори

преди 2 години

Начело с премиера Моди. Трябва да се раздува истерията, за да получат повечко международна помощ, а и още нещо да изкрънкат, ако могат. Според украински лекар, живеещ там от доста години, броят на заразените и починалите на 1 милион души не е по-голям отколкото в Германия, само че при огромното общо население в страната числата изглеждат стряскащо - на пръв поглед.Поредният грозен цирк, свързан с този вирус.

7

Анонимен

преди 2 години

Знае ли някой "умник" тук какво е геометрична прогресия? :D