39

GTS

преди 2 години

Лили Иванов осъзнаваш ли колко ти е смешен коментара.С това женско име индийки иска да оправя човека.Нали бяха гнусни.Имате ли представа какъв обем от произведените стоки са именно от Индия.Работниците живеят на последните етажи на фабриките и вземат по 50 долара на месец.Част от тези стоки ги купувате и вие.Ако ги няма тях и китайците вие ли ще ги произвеждате!!!Едва ли,защото някои от вас не са работили и ден в живота си.Весели празници и по-малко критикувайте.

38

СВОЙ

преди 2 години

Индия е с население около 200 пъти повече от нас и техните 380хил ,биха се отнесли към нас,като 1900.Ами ние имахме към 5000 на ден.Починалите 3500,пак делено на 200 е 17,5,ами у нас дни наред бяха над 100,и най-голямото число беше май 211.Така,че цифрите в Индия са големи,защото населението е голямо.

37

Случаен минувач

преди 2 години

През 1986 г. в индийския град Бопал загинаха около 15 хиляди души, натровени с метилизоцианат... Никой не го помни вече, младите въобще не знаят за този случай.

36

Да, много страшно

преди 2 години

Индийците са много и без това. Няма да изчезнат, не е страшно. Милиард и половина са.

35

noFreeman

преди 2 години

Гледайки статистиката те и така си умират повече от 7000 на ден... вече се чудят с коя страна да те плашат...

34

Off

преди 2 години

Лангърков и Чорбата дали се информират? Това ли искат да стане и у нас?

33

Радо

преди 2 години

Нормално, кво да бъде. Все пак са няколко милиарда.

32

Щерю

преди 2 години

Горките, бедни индийци! Голямо зло извършиха тия, които пуснаха този вирус в света...

31

Анонимен

преди 2 години

Марийке, знаеш ли кой създаде корона вируса.Да, Иванчо. Доктор Фаучи от Северна Каролина, доктор Ши от Ухан, някой шведски доктори и 3,9 милиона долара от американските данъци.

30

Еми...

преди 2 години

квот, такова.

29

Е

преди 2 години

Те там не се спряха - избори с митинги по стотици хиляди, че дори и милиони, масови религиозни обреди, и т.н. ! Вече има смъртни случаи дори сред най-изявени политици, актьори и богаташи, заради невъзможност да им обърнат внимание в болниците, и недостиг на кислород ! На някои места показваха как тия, които горят телата (с извинение), вече нямат дърва. Така че нашите ''всезнаещи'' неверници-конспиратори да се радват, че правителството и повечето хора проявиха благоразумие, иначе не знам и тук..!

28

GTS

преди 2 години

А за тези тъппппанннари,които им пожелават повече смъртни случаи ще кажа,че в едно друго време такива като тях много са страдали и са изчезвали безследно.За съжаление вече няма кой да регулира популацията на простаците в България.

27

GTS

преди 2 години

И ще добавя,че и да не ви се вярва и най-бедните индийци са по-чисти от някои българи.Нищо че нямат достъп до прясна вода,поне не ги мързи като вас.

26

GTS

преди 2 години

Нямате ли работа,ами коментирате Индия.От къде знаете толкова,ако не сте били там никога.Жалки сте повече от тях,защото те никога няма да коментират вас по този начин.Знам го,т.к. съм бил 5 пъти в Индия.*** народ сме еййй и не вървим към оправяне.Жалко.

25

Анонимен

преди 2 години

Индия, Бразилия и Африка ще развъждат вируса с години докато мутира в още по-опасни щамове и така всяка година с по 3 ваксини иначе няма да има шанс. Честито на Биг Фарма. Трилионери в злато и диаманти. Останалите ще гледат тъжно

24

до 14

преди 2 години

може да не си чувал пич, ама там е влажно, та за това се разпространява по лесно, топло и сухо е разковничето

23

Асандж

преди 2 години

Всеки ден в Индия умират над 50 000 души

22

Анонимен

преди 2 години

тия има много да ни гонят по смъртност

21

Анонимен

преди 2 години

Е, щом са толкоз, ще се ваксинирам.....ама друг път.

20

индира ганди

преди 2 години

Индийците винаги са били гнусни и нечистоплътни,не ме учудва че *** като муи