17

Анонимен

преди 2 години

На запад хората са презадоволени с пари ,тука ще ни презадоволяват с ваксини!

16

Анонимен

преди 2 години

Балтов, колко милиончета се нагуш ихте с тези ваксини пълни със свински и пилешки ембриони с които ваксинирате хората?Ние да не сме животни, бе ох люв!

15

CHERNATA OVCA

преди 2 години

BEEEE VAKSINIRAITE SE NA VAS RAZCHITAM ZA STADEN IMUNITET

14

Бау

преди 2 години

до 18идеята е да не го изкараш тежко в болница ... Това е 100%. Спирам да споря с теб. Не си особено умен и само обиждаш... :D

13

Анонимен

преди 2 години

Бързайте за стадния имунитет че аз на него разчитам. И после се боцкайте редовно, да не забравите и децата си да боцкате :)))

12

Анонимен

преди 2 години

Наздраве Балтов!

11

Д0 3

преди 2 години

До do 1Жена ми беше на кислород в болница,аз и децата (големи са 23 и 15 год.) даже и не кихнахме , а сме с антитела . Много хора починаха ,но стотици пъти повече го преминаха и без да разберат дори ,познавам хора с инфаркти , диабет и инсулти.Не казвам ,че няма вирус -има , но основната причина за смъртност по моите наблюдения са некадърни лични лекари ,тромава медицинска система и НАЙ-ВЕЧЕ КАРАНТИНАТА В КЪЩИ И ЛИПСАТА В ТОЗИ МОМЕНТ НА НАВРЕМЕННА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПРИ УСЛОЖНЕНИЯ.

10

Бау

преди 2 години

до 14има специално изследване за правилните антитела ... Това, че си ваксиниран не те пази на 100%. Спри да четеш жълти медии. :D

9

Бау

преди 2 години

До 11пак ли ми е идол... Поне да бях отишъл да гласувам. Не се ваксинира, защото ГО ИЗКАРА и явно има анитела. Близко е до акъла ....

8

Бау

преди 2 години

До 9виж си професията и образованието и тогава казвай, че сме *** :D Успелите се ваксинираха. Защо ли ...

7

Анонимен

преди 2 години

Изощбо не ми пука нито за израел нито за сащ нито са *** и пульо. Мерси много че изобщо сте се загрижили за мен, аз изкарах ковид без никакви проблеми, баща ми почина със ковид защото беше алкохолик и го размазаха с тежките антибиотици но го излекуваха от страшния ковид. Който е слаб ще умре със или без лекарска помощ. Така че ходете се застреляйте с *** маньо и приятели. Аз имунитет имам , който няма да е мислил как живее.

6

Анонимен

преди 2 години

Балтов, лекарство направихте ли срещу тоя вирус Ковид 19?Защото аз имам проблем с щитовидната жлеза и ваксините са ми не препоръчителни.Ковида може и да е минал през мен, но за всеки случай лекарството е основното за борба с този вирус.

5

Анонимен

преди 2 години

Днес има страшно много народ пред пунктовете! Беше ясно, че ако има избор на ваксини, хората ще отидат. Така и трябва, за добро е!

4

Анонимен

преди 2 години

Аз съм с първа доза от астра зенека и нямам никакво намерение да си слагам втора доза. Вчера излезе статия, че има вече 4 случаи на съсиреци от втората доза в Англия. Но бих си сложил рнк ваксина.

3

Бау

преди 2 години

стотици милиони се ваксинираха. *** обаче още вярва, че искат да го отровят. Израел и САЩ ще изчезнат, явно :D

2

do 1

преди 2 години

Защо да няма? Аз чакам да се ваксинирам. Имах роднини, които вече ги няма заради вируса. Единия беше на 42, сега жена му е сама, а детето - без баща.

1

Анонимен

преди 2 години

Голям цирк голямо нещо...