37

АЗ СЕ ВАКСИНИРАХ

преди 1 година

...И ЩЕ ЖИВЕЯ СВОБОДНО!А , ВИЕ...??!!ИСКАТЕ ЛИ ДА УМИРАТЕ...ХА,ХА,ХААААААААААА??

36

Идеалист

преди 1 година

Защо ни се предлагат само генетични ваксини? Кога започвате и децата? Нищо не предлагате, няма никакъв избор на ваксини. Предлагате едно и също, слуги давоски!

35

Анонимен

преди 1 година

Не знаех ,че тези се задоволяват с ваксини , та чак презадоволяват !Все си мислех , че освен пари , друг афродизиак нямат !

34

Анонимен

преди 1 година

Лъже!!!

33

Анонимен

преди 1 година

Само Румен Петков може да изтрие паразитните служби пълни нагли бо клуци педофи ли с купено образование с животински фелдшери , които са прости и нагли.Дерзай Румба!

32

Totenkopf

преди 1 година

Този на снимката е един обикновен престъпник от шайката на Боко, който го вози с джипката си, а ваксини нямаше доскоро, защото ги препродаваха в арабските държави.

31

Митко

преди 1 година

Напрежението с личните лекари го създадоха хора като теб Балтов! Включително и ти, след като почнахте да ваксинирате ваши симпатизанти с предимство, а не по националния план по възрастови групи. Сега не ми се тръшкай, че ще преодолеете това. Създавате си проблеми, които после да преодолявате. Типично по българси и по герберски...То и за тва гоним стотака по починали всеки ден...

30

Д-р Хаус

преди 1 година

Адам изглежда е толкова осведомен, колкото и грамотен! Пирогов наистина пое огромния поток от заразени и именно в това е недомислието. Болницата се превърна в хоспис за болни от Ковид, пренебрегвайки всички други болести и тяхното лечение. Добре известно е как доцент Балтов стана професор, никой не оспорва капацитета му да закове счупен крак с пирон. Той има право на мнение, но когато го прави всеки ден, заедно със заплахи да не се дава думата на хора с образование, но различно мнение...?!

29

Друга тема

преди 1 година

Не е хубаво така да искате Живко от Варна да искате да не живее добре !Дру

28

Друга тема

преди 1 година

Извинете, защо искате Живко от Варна да не живее добре ?

27

Окей ве

преди 1 година

Добре Проф. Ванга. Не знаех, че можеш да виждаш в бъдещето.

26

Анонимен

преди 1 година

Чудна работа, ваксинирах се преди месец и не мога да вдигна самолета.От мачо станах санчо, какви са тези ваксини с пигениум ли са не знам.Сега само ми се спи и ми е уморено, дори и на моя малки .....

25

Леша

преди 1 година

Измислиха ли ваксина? Откриха ли вируса вече?Вирус няма, богоборците рабраха още преди 100 години, че не могат да създават вируси. Има токсини във водата която пиете, кемтрейлс, ГМО храна.Когато ви задръстят организма с гадости и настъпи момента да ги чистите, протича толкова тежко, колкото са ви натровили.

24

Анонимен

преди 1 година

Балтов,гледай каква маркировка!

23

Анонимен

преди 1 година

Ето до какво води слабограмотната ни нация - сляпа вяра във всякакви конспирации и невъзможност да прецени кое има смисъл и къде го водят за носа и става смешен - плоскоземци, кемтрейлъри, антиваксъри, 5Г-конспиратори, чипиране ...Да не говорим опитите за разсъждение над непосилни за умствения багаж теми какви чутовни глупости ражда - визирам от по-долу: как РНК-то на ваксината щяло са се свързва с човешкото и да се раждат мутанти?!? Кажете тогава за ГМО царевицата

22

Анонимен

преди 1 година

От Гърция казаха, че в болниците "само десет процента" от тежко болните били ваксинирани... "Извод": ваксинирайте се... Не... Извод - експерименталните вещества, условно наречени "ваксини" не вършат дори нищожната дейност, която им приписваха... Да "предпазвали от тежко боледуване"... Подигравка.

21

Адам и Ева

преди 1 година

Страшно е тъпо, когато си тотално неосведомен, да коментираш каквото и да е! Балтов е ортопед - ще ти закове строшения кокал и то перфектно, а Тони Георгиев, който оперира Борисов, е един от най-добрите артроскописти в България. Те затуй Борисов си оперира менискоса при Георгиев, а не при Балтов. Балтов не е инфекционист, но е директор на най-голямата спешна болница у нас, която пое най-тежкия дял при лечението на ковид болни. Затова мнението му не е без значение.

20

Анонимен

преди 1 година

Бързо ваксинирайте Тиквата с 2 дози и да се свършва!

19

Анонимен

преди 1 година

Този е една от медицинските изтривалки на Тиквата, които отвратиха всички с подмазване и слагачество. Вместо да обясни за хаоса и безобразията в болницата, която управлява, тругнал да се прави на инфекционист и епидемиолог. Нали е голям професор по ортопедия и трвматология и ортак на Боко, защо тогава онзи не ходи при него да си оперира коляното, а избира винаги частната болница? Само по това може да си направим много изводи

18

Цук Кай Хой

преди 1 година

Професорче, защо след като ще стигнем колективен имунитет до юни сме поръчали почти 1 милиард нови ваксини на файзер за 2022 и 2023? Всяка година ли ще стигаме колективен имунитет а?