23

Анонимен

преди 2 години

До клиенттова е фалшива новина,руснаците пълнят круизните,имат убиец за президент,каратист,самбист,хокеист...ама е не човек,Народите на Русия живеят нещастно,създават им врагове политиците им...за крепостни ги имат все още...каква несправедливост!Справедлив Свят путин...Народа ти заслужава да живее добре и да сме приятели!!!

22

клиент

преди 2 години

Яко се работи в Амазон и си заслужават хубави заплати и бонуси.Аз лично,почти непрекъснато купувам от там,на следващия ден поръчката е пред вратата

21

Анонимен

преди 2 години

Лошата рекламна стратегия на г-жа я прати в задните редове в бразилската класация за книги в амазон където тя се намира в раздел литература и фантастика. В една статия беше разказан краят на книгата. Там тя описва, че той посещавал индиански шаман заради проблеми. Шаманът направил магия на лист хартия и след като той се разделил през 1988 г. с Ямин, шаманът скъсал листа и магията се развалила. Според г-жа Ямин, тя твърди, че защото той я зарязал и магията я няма той загинал на 1 май 1994г.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18И като дойдат какво? Ти знаеш ли какво означава 15 долара/час за щатско? Мизерия....

19

Анонимен

преди 2 години

До Хахаха Една от дейностите им. И е норамлно, ако имат милони заглави, да има и дребни проблеми,като този.

18

Анонимен

преди 2 години

Да дойдат и да видят тук как е . Да дадат работа на населението има много хора с висше образование и природно интелигентни знаещи с качества които нямат връзки да работят ПО ПРАВО!!Да вдигат и тук заплатите.AMAZON! AMAZON!

17

Анонимен

преди 2 години

До Хахаха 16Нали ги водят като най-голямата онлайн книжарница.

16

Хахаха

преди 2 години

Хора незапознати с дейността на Амазон се изказват и си мислят, че Амазон се занимава с търговия и книги.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13В Амазон имат заплати от рода на 500 000+ долара на година за мениджърите. Не говорим за "висшит състав", регионални и прочие. А и там заплати на час няма. Има фиксирани месечни суми, базкаш колкото ит се каже, а накра на фискалната година, може да лапнеш още една годишма заплата, като бонус. Малко ме съмнява, ча 5-6 000 долара на година отгоре, ще ги трогнат. В статията се казва 0.5 до 3 долара ... на час. Обидно си е, ако си на висша позиция. Трохи.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11Брат ... това да им беше проблема на Амазон. ОСтанла някаква *** книга, която си купил. Пиши оплакване и я върни.

13

Анонимен

преди 2 години

Познайте кои са тези половин милион с увеличени заплати. Бачкаторите, които се скъсват от работа или меринджеите, които си клатят краката в офисите?

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7Не съм я купил и слава богу. Когато излезе имаше безплатно прегледай 30 стр. А след това историята се разду и авторката Ямин каза няма нищо той да бъде омаскърен, очернен и оплют от до защото и той бил човек. Но е мъртъв от почти 27 г. и не може да се защити от това което е издала тя.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10Книгата е свалена от почти всички амазон сайтове, но е останала на бразилския такъв и подлъгват хората с манипулации.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9Ок. И това има отношение към статията, как точно?

9

Анонимен

преди 2 години

А реалният автор написал историята е Малу Мегаляеш бразилска журналистка която се е съгласила срещу 25 000 реала да напише книгата, самата журналистка твърди, че е голяма фенка на пилота и за това се е съгласила. Първо е получила 10 000 реала и е била притискана да бърза. След като написва цялата книга, но без редакцията, Ямин зявила, че работата не струва и затова няма да й плати останалите 15 000 реала. Освен написаната книга Малу е трябвало да фотошопира 700 снимки със Сена, разбира се безпл.

8

Анонимен

преди 2 години

От 3Ок. Ако мислиш че лъжа, жив и здрав. Играта на Безоз и сие е, да направят така, че никой да не може никога да ги догони. Добрият Амазон, работещ за хората, вдигащ заплати, държащ 1-2% от пазара настрани от себе си, за да не го разсипят с дела за монополизъм ...

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5Хм ... пич. Да вземеш да си подбираш книгите по-добре ли, не знам ...

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4С какво не ти хареса мнението ми, че му прасна минусчето? Или си мислиш, че не е вярно?

5

Анонимен

преди 2 години

С увеличение и без увеличение на заплатите им аз няма да купувам от тях. Доста от книгите им са с доста съмнително качество. Продават книги без издател. Или с такъв който манипулира в книгата си и някой друг му е написал книгата. Например една от последните книги, за пилота Айртон Сена, уж е за пилота, но е наречена Моето Момиче. Той момиче ли беше... Като прочетох безплатните 30 стр. реших, че тази книга не си струва, тя е манипулативна, очерняща и оклеветяваща пилота. Автор е уж Адриана Ямин.

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3Смешното е, че то ако им рададе на тея 200 000 по 50 000 долара, то пак ще е най-богат!