40

Анонимен

преди 2 години

Мене никой не ме е питал но аз съм твърдо против българите зад граница да гласуват.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Избягали са, защото егоисти алчни за пари, никой не ги е гонил насила. Ние, които сме тук да не умираме.

38

Анонимен

преди 2 години

навсякъде по света хората се чудят как да приобщят емигрантите и да ги насърчат да гласуват, само тук в Бг-то некакви псевдо патриотари и мутрокомунисти се чудят какви ограничения да наложат и да откажат хората от гласуване, защо е така, ами просто е защото не искат купения и манипулиран вот да е без реално значение

37

Абе,

преди 2 години

До teoСлави, кой го в калабалъка? Гнома със феса е решил така и който не се съобразява ще има сеч!

36

изнервен

преди 2 години

Това е в тясно партиен интерес на"Има такъв ***". И пак промени, направени за една нощ, без широко обществено обсъждане, без експертни становища. Наложени със сила от новото мнозинство в парламента - нищо ново под балканското слънце.

35

Анонимен

преди 2 години

Долу диктатурата на протестърските партии!Следващата стъпка е да сложат ръка на имуществото ни и да продадат къщите ни турци!

34

Анонимен

преди 2 години

Не, не съм разбрал. Разрухата си си я направил сам щом твоите синове и дъщери могат само да мият чинии и да на чужденците в чужбина!

33

Анонимен

преди 2 години

Долу турко-чалгарите!

32

Анонимен

преди 2 години

Нека да постелим червения килим за Доган и Бажков

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27Ти си мияч на чинии някъде си. Какво си направил за българия последните 10 години?Защо искаш да гласуваш и да пращаш българите в България в 9-та глуха?

30

Анонимен

преди 2 години

най-накрая нещо разумно, жалко че гласуването по пощата не беше прието, ясно е че чакалите на Баце и псевдо патриотарите ще са против, защо са против, ами защото играят заедно с Доган, а по този начин се удря именно платения и котролиран вот

29

Да си дойдат

преди 2 години

Аз съм за поне 6 месеца да си бил в България. Иначе, дали си турчин, или българин роден в Англия, забравил езика, еднакво си неспособен да направиш информиран избор. Ше гласуват за който каже мама или баба. Това не е редно. Те няма как да знаят и да решават тук кой да ни управлява. Щом избират слави да се върнат и да живеят в неговия рай. Все пак това не е концерт на куку-бенд, на когото да друсат кючеци и пеят възрожденски песни с патос, а държава, която трябва да се управлява от адекватни хора

28

Няма защо

преди 2 години

До Анонимен 29Късно е за въпроси, те вече си го гласуваха. Но, когато отиваш да пускаш гласа си не питай а гласувай така, че после да не питаш защо!

27

teo

преди 2 години

Славе, Славе, за политик не ставаш, защото си политически *** и след изборите ще се чудиш как ДПС са станали първа политическа сила, а не ИТН ! Лошото е, че продаваш България на турските гласове и на българските чужденци, които си нямат намерение да стъпят на българска земя!!! България се превърна в шоу на чужденците!!! Българино ????

26

Предатели

преди 2 години

7 души от Герб са гласували за предложението на ИТН за секциите в чужбина. Кои са те поименно? Искаме да ги знаем и ако на следващите предсрочни избори Герб ги включи отново им казвам Чао. Националните предатели-вън!! Ако Герб не изчисти това петно ще отиде в историята!

25

Анонимен

преди 2 години

Защо българите в България трябва да са дискриминирани, а хора, които никога не са стъпвали тук и не говорят български ще определят дневния ред на държавата ни?

24

Анонимен

преди 2 години

До на всички 9 Много ви е страх за тези гласове от чужбина, защото усещате че тук ще ви пратят в девета глуха.

23

Анонимен

преди 2 години

На протест пред парламента срещу протестърската диктатура, която ни харизва на Турция и Ердоган!

22

Неразбрал

преди 2 години

Неразбрах, защо избирателния закон дава различни права на българите в България и българите в чужбина.не сме ли с равни права?Защо аз в България трябва да гласувам само машинно и под видеонаблюдение,а българите в чужбина по пощата без видеонаблюдение и на хартия.

21

Сега ще видим

преди 2 години

Сега ще видим какъв е реално вота на народа и дали ГЕРБ са първи с право или са правили измами с вота от самото начало.