16

Анонимен

преди 2 години

на 27 Апр България - 200 починали при 7 мил населениеТурция - 300 починали при 84 Милиона население Факти бе Коцее, и Боце !

15

Слави,ти лъжеш!

преди 2 години

Гледах разискванията в парамента! Те не са свързани с проблемите на българския народ - социална политика,демографска катастрофа,съхраняване и създаване на малък и среден буизнес,качествено медицинско обслужване и качествен живот,преизчисляване на пенсиите, а са свързани ЕДИНСТВЕНО с това, да вземат повече гласове от Турция,Англия и от държави ИЗВЪН ЕС и обслужват Ердоган,Англия и др.!И всички пат оци от ИТН пляскат от радост,че са дали рамо на Турция и държави извън ЕС,просто *** И !А по

14

Слави,ти лъжеш!

преди 2 години

Само предложението за абсурдното гласуване на хората в Турция е достатъчно, за да се светнете.Да, в групата му има и свестни хора.Никой от тях не знае откъде идват парите.Идват от новия инженерен проект на задкулисието.Дубай, Южна Африка Няма значение.Славчо е аватар на мутрите от прехода.Цитат от Афера

13

ха ха

преди 2 години

Свършиха зомбитата за наксиниране! Българското племе, наистина е резистентно към ковида!

12

Фактите !

преди 2 години

Изказвания , по заповед на Премиера !Почеркът ни е до болка познат , г-н политик от ГЕРБ - Ангелов !

11

Анонимен

преди 2 години

Той подценява глупостта на българите и това че повечето хора няма да искат да се ваксинират

10

Слави,ти лъжеш!

преди 2 години

На разсъмване все по-ясно става, че Слави играе с ДПС.Неговите марионетки няма как да го разберат.Защото не си дават сметка, че всичко се финансира от едно дебело момче. Само предложението за абсурдното гласуване на хората в Турция е достатъчно, за да се светнете.Да, в групата му има и свестни хора.Никой от тях не знае откъде идват парите.Идват от новия инженерен проект на задкулисието.Дубай, Южна Африка Няма значение.Славчо е аватар на мутрите от прехода.

9

Анонимен

преди 2 години

Който оцелее, оцелее

8

Даа!

преди 2 години

До Не!Политиците ще ти обяснят , щото в политиката морал няма !

7

Казах:

преди 2 години

Ханът , КАЗАХ :ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ВЪН ОТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО , здравеопазването не е шега работа , политизираха лекарите , както по времето на СОЦА , а сега ако не си член на ГЕРБ , няма висок пост ....ОПРОСТАЧИХМЕ СЕ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ !

6

Не!

преди 2 години

Как се постига групов имунитет, с ваксина, която не създава имунитет?

5

Анонимен

преди 2 години

Нобеловият лауреат Люк Монтание: Няма да се ваксинирам, РНК-ваксините предизвикват рак.

4

кОФТИ

преди 2 години

И г-н Ангелов ги подкара / приказките/ , БАШ като Бойко !Не очакваМЕ истината от който и да е ПОЛИТИК !За 13г. вече , нищо СЪЩЕТВЕНО от Премиера и тия около него !

3

Анонимен

преди 2 години

В Русия няма строги мерки и локдаун от миналото лято, много преди ваксините, всичко работи нормално и руснаците пътуват свободно във всичките 22 държави на Русия. И дори сега когато имат най-добрата ваксина и ваксини в изобилие руснаците не се ваксинират, само 8 милиона са ваксинирани, около 11%, може би по-малко от България. И пак са на едмо от последните места по заболели и смъртни случаи от ковид-19. А вие си съсипвайте икономиката, и каквито и мерки да се налагат не могат да спрат вируса.

2

Анонимен

преди 2 години

Боцкайте се яко с РНК ваксината. ***, питай в Израел, защо заразата се разпространява 8 пъти по-лесно. Сега е ОК, но утре няма ли трета доза ще мрът яко, а Мусад вече знае. Поканиха шефа на ваксината, той отказа.Нещата са ясни. Семитите не са прости. От тук нататък не се ли маркираш с БЕЛЕГА НА ЗВЯРА - 666

1

брей ,бре !?

преди 2 години

''Колективен имунитет'' , не са ли думите на Мангъров , само че заменен с ''колективен'' , а не ''ГРУПОВ'' имунитет !?Явно това е политическото название ''колективен'' .