36

Не!

преди 2 години

Аз пак да попитам, как се постига групов имунитет, с ваксина, която не създава имунитет?

35

Анонимен

преди 2 години

Има достатъчно индийски студенти у нас, така, че не виждам как ще ограничим влизането на хора от Индия. Те мигранти си минават спокойно. Само си говорим. Не вярвам на хора, които се захванаха с политика. В момента ако човек ги слуша внимателно ще чуе много истини. Така си извадиха кой какъв е, че стигам до любимата ми приказка "Не е луд, който яде баницата"!

34

Анонимен

преди 2 години

Какво общо има Слави с тази статия.

33

Слави,ти лъжеш!

преди 2 години

https://afera.bg/%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%ba%d0%be-%d0%bf%d1%8a%d1%82%d0%b8-%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4-%d0%bc%d0%b0%d0%b4%d1%80%d0%b8%d0%b4%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%8f-%d0%bc%d0%be%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d1%82%d1%80/КОЛКО ПЪТИ СЛЕД МАДРИДСКИЯ МОШЕНИК ТРЯБВА ДА ВИ ИЗЛЪЖАТ, ЧЕ ДА ПОУМНЕЕТЕ. НЯМА ТАКЪВ Т Ъ П НАРОД

32

Цитат от Б. Бонев

преди 2 години

Славчо е аватар на мутрите от прехода.И сега е в проект да ги съхрани.Ако има грам акъл това народно събрание, не трябва да приеме нито една скапана идея на ИТН.Защото най-токсични са те.Тези, които са слугували на мутрите.Ама не било вярно. Последното доказателство е напълно блюдолизкото интервю на Славчо с Бойко. Пълен позор.И тоя *** ще ми се прави на мъж.Съжалявам всички измамениКолко пъти след мадридския мошеник трябва да ви излъжат, че да поумнеетеНяма такъв *** народ.

31

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден различно нещо. Поне да си съгласуват лъжите.

30

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да се подложи на гласуване в парламента следното:Всички ваксини, които артисат след свършване на доброволците, да се употребят на хората от щаба, министерски съвет и Борисов. Да не станат зян, че сума народна пара се даде за тях без да ни питат искаме ли, колко от нас искат и т.н.

29

Анонимен

преди 2 години

До ДА ВЕ !ББ и ЦЦ са виновни за сегашното положение, защото се самозабравиха и превърнаха държавата в собствена бащиния за техните партийци, а за народа институционални бухалки,следене,пребиване,смърт,наглост,жесток рекет,заплахи,самозабравиха се в неограничената си власт и алчност! Те са виновни,че се роди турското отроче ИТН,ако бяха водили нормална политика за подобряване живота на хората,а не управление по мутренски,нямаше и ИНТ да се случи,което също е продукт на ортака им П-ски!

28

Гост

преди 2 години

Ами да ваксинира гетата ако може, че Индия показа къде е слабото място. Малко хипохондрици останаха. Сега разчитат на реккета на туристическия бранш, за да пробутат ваксата. По добре на село отколкото народен с експериментален препарат

27

Анонимен

преди 2 години

Лятото и без човек да е врачка ще пророкува, че грипа излиза във ваканция. Наесен ще се обяви нов страшен щам на ковид и всичко отначало и от същото. Но вярващите в ковид чудовището намаляват все повече и повече.

26

Анонимен

преди 2 години

До Слави,ти лъжеш!Слави ги постави в ендшпил тука няма мат, Слави ще вади царица от всяка пешка ако иска. Трудно се играе шах, когато имаш само специалисти от селската футболна лига на Бистришките тигри.

25

ДА ВЕ !

преди 2 години

До Слави,ти лъжеш!А от ГЕРБ въобще не лъжат вече 13г. .... налЕ ?Изгубихте доверието и на софиянци , добре че е Факултето , за да сте още в Парламента .

24

Слави,ти лъжеш!

преди 2 години

А по,мака Тошко ви обижда наред най-нагло,грозно и се гаври с вас безнаказано,щял да реже и части от тялото на хората, щял да въвежда Крумови закони,няма ли кой да го осъди за думите му?!Слави ти даде България в ръцете на турците,докато пееше птриотични песни за заблуждение!Кой плащаше на ИТН? Разбра се,че за ИНТ са гласували турци!

23

Анонимен

преди 2 години

койти ти е дал право да се разпореждаш с живота на хората запази отровните ваксини за себе си и нощниците, смъртна присъда за ботокса !

22

Стаден Имунитет

преди 2 години

за Стадото!

21

ДА ВЕ !

преди 2 години

В България само , ПОЛИТИКА , ПОЛИТИКА , ПОЛИТИКА , кой ви вярва , колкото и да сте прав , ОБЪРКАХТЕ НАРОДА С ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИ ПРИЩЯВКИ !

20

Слави,ти лъжеш!

преди 2 години

И всички пат оци от ИТН пляскат от радост,че са дали рамо на Турция и държави извън ЕС,просто ***. ОТ, И ! Радват се,че работят срещу насе;лението си и срещу държавата си!А по,мака Тошко е новия Цветанов!Вие нормални ли сте,не виждате ли какво се случва в парламента?Това е един АНТИБЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ, КАЗИНО ЗА ОГРАБВАНЕ НА НАРОДА!

19

Да , ама не !

преди 2 години

До Слави,ти лъжеш!Всичко по реда си , едно по ЕДНО !СЛави е по-малкото зло !

18

темата на нова

преди 2 години

Молба Има ли ваксинирани с MODERNA И PFIZER,които са правили тест за антитела,че тука знам 5 веяе 3-4-5 месец.Няма никои от 5 3 са лекари.

17

Фактите !

преди 2 години

От политическа гледна точка , това изказване е върхът на борчето !На практика всичко е обратно !