56

Ангелов

преди 2 години

Е за кожена ваксина под формата на инжекция многократно ...

55

паспорта е

преди 2 години

излишен ...

54

Анонимен

преди 2 години

Ваксината симулира лека среща с болестта.2 дни бях на легло от нея.Представям си ако се бях заразил.Браво на министрите в оставка,че намериха ваксини и съм от първия 1% в Света ваксиниран с РНК ваксина.

53

Златка

преди 2 години

Белким след това да не гледаме глупавата ти физиономия

52

Анонимен

преди 2 години

При положение, че у нас желание за ваксиниране са изявили 19%, според авторитетно европейско проучване, което публикуваха скоро, как точно ще стигнем 70-те процента за колективен имунитет бе, Ботокс?

51

Анонимен

преди 2 години

Глупости на търкалета. Още в никоя държава няма колективен имунитет.

50

Щирлиц

преди 2 години

Колективно-стаден имунитет,комуно-стаден имунитет,комсомолски имунитет...Всички марш да се ваксинирате,какво ме гледате умно!

49

Анонимен

преди 2 години

Не знаех, че колективния имунитет зависи от убежденията на Ангелов. Обаче дотук нито една прогноза не се сбъдна.

48

Анонимен

преди 2 години

Да ама сега на много места премахват границите за работа и след месец ще видите какъв купон ще настане. В гр.транспорт няма как да се спазва дистанция, заведения, фитнес, училища, това че хората са ваксинирани не значи, че не се разболяват.

47

Анонимен

преди 2 години

Тогава може би всички ще имат имунитет , с изключение на НОЩ-ниците , на които ще им отнемат имунинета , за да идат при бай Ставри !

46

Беновска пипа

преди 2 години

Първо ваксините не са 100% ефективни. Второ, има разлика между ваксинации и брой ваксинирани! Те някой хора ги броят по два пъти, защото са им поставени по две дози, тоест две ваксинации. С такива сметки колективния имунитет може да го докарат, когато си поискат.

45

Анонимен

преди 2 години

Груповия имунитет ще го постигнем когато почне груповия секс .

44

S

преди 2 години

От днес пак здраво пръскат самолетните. Като няма желаещи за ваксини, ще.има и нови щамове и нови вълни, докато не кандидат хората и се ваксинират. Да, ама не. Който иска се ваксинира, другите са пас. Я да видим сега като ви питат европейските ви шефове, що не сте ни ваксинирали, какво ще кажете. Бъдете здрави! П. С. Инвермектин и хлорен диоксид

43

Идеалист

преди 2 години

При специално селекциониран вирус, не може да се създаде колективен имунитет!

42

Анонимен

преди 2 години

Поставени дози не е равно брой на ваксинираните. Пълен имунитет има един месец след втората доза, така че с имунитет са около 90000 към момента. Втора доза е поставена на 190535 човека до вчера 28.04.2021, но колко бяха преди месец? След един месец всичките тези 190535 човека ще имат имунитет, т.е. в края на май 2021. До 5 милиона, което е 70% от населението, има много време.

41

Щирлиц

преди 2 години

Масова колективизация му се иска на този другар,явно му е по наследство-сигурно си има в рода АБПФК.

40

Doomer

преди 2 години

Ако имаш сърдечно заболяване и диабет и те блъсне кола - не е виновна колата, не си убит в пътен инцидент. Ти си си умрял, защото си имал диабет и сърдечно заболяване. Факт, без тях е имало малко по-голям риск да оцелееш............Или поне това е логиката на държавата с най-голям брой експерти на глава от населението - България (експертите са официално повече от населението).

39

Анонимен

преди 2 години

В Индия миналата година не е имало малко заразени. В Индия миналата година никога не са декларирали на официално ниво, че са естествено невъзприемчиви. А огромното население на Индия прави възможно избухването на пикове, вълни и цунамита непрекъснато. Мутафчийски, тези водевилни приказчици са плод само на пропагандната ти фантазия, наборен шапкарски робовладелски индоктринират човекомразец.

38

Анонимен

преди 2 години

Абе хора или сте пияни или луди, защото няма как да сте толкова ***, сериозен съм. Още има такива дето смятат, че няма Ковид?! Аз доста различни хора с тази теория познавах, сега само за една чистачка знам в офиса, че е още на това мнение.

37

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Що не го забраниш за цяла година. Прекален светец и БОГУ не е едраг ! А някои общ. мин. бани, като напр. СТ Заг. мин бани, осигуряващи хигиената на гражданите, не ги отваряте, за разлика от мин. бани Овощник и в центъра на гр. Казанлък, Хасковски мин. бани, може би щото са ЧАСТНИ, каква е разликата, и едните и другите плащат, всички се грижат за хигиената на гражданите, МОЖЕ БИ ЩОТО КМЕТА НА Ст. Загор. е Ваш ГЕРБаджия, ами озаптете го ! ? Хората искат да работят и да са в услуга на гражданите !