5

Анонимен

преди 2 години

Спокойно , за Никулден ще пуснат рецепта за вкусна агнешка чорба, агнешко печено и пълнени чушки с ориз.

4

1

преди 2 години

Тая супа у нас я правим с месо от бутчета и дреболии-сърца и воденички, ситно нарязани. Без сметана и гъби. Зеленчука същият.Агнешка чорба жената я прави от обезкостена агнешка главичка и чревца. Веднъж ползва материал за дроб сърма, но стана тежка, инак народа я хареса. Но дробът дойде в повече. Въпрос на вкус, аз обичам супи с бульон, да пийвам ракия, особено зимата. В къщи ядем над 15 вида супи. За днес има копривена. Весел празник.

3

Някой

преди 2 години

На снимката в супата се виждат картофи,а в рецептата липсват?

2

Анонимен

преди 2 години

Пуснете една анешка чорба поне, кви са тея пилета!

1

Въпроска ?

преди 2 години

На Гергьовден рецепта за пилешка супа ?! На най- цветния пролетен християнски празник , в сезона на вкусни природни зеленийки - лапад, киселец, спанак, коприва и пресно агнешко рецепта с пилешко, сметана ... А толкова хубави български традиционни рецепти има за този светъл, слънчев празник !!!