55

Как са го докарали

преди 2 години

Той става само да лови кубински трафиканти. Но тук няма кубинци!

54

аз българинът каза

преди 2 години

ако българия иска да няма повече шпиони от россия да изгонят всички от посолството в софия .Много ни трябва тази азиатска бандитска група че и ни заплашва че ги разкриваме .Времената когато бяха генерал губернатори и разполагаха с всичко българско свърши.Разберете това *** комунистически мутри върнали ни 50 г назад . изгонете ги всички тези комунистически мутри барабар с петата им колона

53

тя

преди 2 години

Какво дирят тия в чужди морета ?! Жандари !

52

баба мара

преди 2 години

искаме мир а не воини конфликти интриги вируси и маимунски ваксини ам корабида се махат от черно море русия не ми е враг тук сме от векове за векове учениясрещу статуята на свободата тука не референдум за нато и ес

51

Анонимен

преди 2 години

"Затворен ти е мозъка...".................................................Ментално и нравствено неконкурентноспособните изразяват своето безсилие, обвинявайки и обиждайки събеседника.

50

Анонимен

преди 2 години

"навлезе, а дали ще излезе??".......................................................Отговор на този въпрос може да даде Флагманът на Черноморския Флот на Руската Федерация, ракетния крайцер "Москва", който в този момент провежда стрелби в затворената от Русия 4/5 част от акваторията на Черно море. Свободната за хамилтонското катерче зона е покрай българския, румунския и турския бряг.

49

Ахмед Юрган

преди 2 години

Присъствието на този катер е провокация спрямо държавите в региона. Като искат военни учения и бойни действия, то нека да бъдат до границите на САЩ. Заради такива провокаций България ще се превърне в център на бойни действия. Такава е целта на господарите.

48

Анонимен

преди 2 години

Кремъл здраво промива мозъците на селачетата, както е видно от коментарите.Селачетата обаче не знаят, че ако не беше Америка, още щяха да живеят в комунистически концлагер без право на излизане.Който не знае е осъден да преживее историята отново

47

.

преди 2 години

навлезе а дали ще излезе??

46

Миро:

преди 2 години

Американците отвсякъде ги гонят!!! Никой не ги харесва и обича!Те не вършат нищо полезно за хората!!!!Те са такава безполезна нация!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Смех, това "катерче" ги дразни много. Хвана ги за бели питки и си върши много добре работата.

44

Анонимен

преди 2 години

Когато руска брегова охрана навлезе в американски териториални води, тогава ще се смята за руска военна намеса.Засега е американска военна намеса.Америка в Черно море е агресор.Да ви го обясня за по-бавни?

43

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Мола ви ни тривужети мойти русоблизки избиратили с лоши мисли за нашта истинска родина Раша,щото квот да си гуворим за мен и за мур зилкити по важното нещо не е на Курица не птица и на индианците в нея,да им е добре,а по важното е на милите ни братия рушяги да им е ощи по дубре!Тъй,чи туй катерчи и ногу опасну,щот нашти смели отвъдморски братия могат да противопоставят само 150 кораба и 450 самолета!Ний с трити танка Абраамс същу сми ногу неприятни за рускити ни началници,хеле пък и 8тях Ф16?!

42

Щерю

преди 2 години

Е-е, това катерче ще ни пази. Спете спокойно вече...

41

по покана

преди 2 години

Всъщност са официално поканени като мишена за ракетните стрелби на крайцер 'Москва'.:):)

40

Анонимен

преди 2 години

Къде се е загубило това катерче ,далеч от родните брегове... Дали някоя акулка няма да го сруска

39

до анонимен

преди 2 години

Супер. Още и по-големи да идват! Русия ще бъде разпарчетосана.-------------Русия може да бъде "разпарчетосана" само отвътре!- Февруарската революция през 1917г.- Началото на деградацията на политическият елит на СССР с избирането на Хрушчов.- Горбачев постави точка на проекта СССР.- Елцин едва не доведе Русия до разпадане.- Путин прекрати този процес, но...Дали този процес на разпадане ще бъде иницииран отново зависи от наследника на Путин на поста президент на Русия!

38

Загубили са се!

преди 2 години

Да не са помислили че влизат в Мексиканския залив?

37

Анонимен

преди 2 години

Американските нахалници да знаят, че от тая брегова охрана ще станат чудесни фойерверки ако ги сбара някоя руска ядрена подводница.

36

Анонимен

преди 2 години

Супер. Още и по-големи да идват! Русия ще бъде разпарчетосана.