13

Анонимен

преди 2 години

Да ги поканят тези вандали в предаването на Слави, да ги похвали как се борят срещу "диктатурата".

12

Анонимен

преди 2 години

Безхаберието на този **** народ проличава от коментара на последната госпожа във видеото и от драсканиците на много *** в този форум.

11

ГЕРБроми

преди 2 години

Просто.... Вандали..... НеТова всички знаем кои са.... ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ... Няма да пиша кои са, защото трябва да уважаваме чувствата им. Но всички знаем кои са и кои им разрешава подобно поведение

10

Неизживяно

преди 2 години

България не е изживяла своята гражданска война в по-ново време.За старата не се говори - годините на терор, Бунтовете на земеделците, после на комунистите... Съпротивата по време на немското присъствие и колаборационизва на правителството - отношението към евреите...Лагерите преди и след 9. Септември 1944...Демокрацията дойде без жертви - това беше недостатък - трябваше да има много убити и безследно изчезнали... И сега си мечтаят за лустрация...

9

Анонимен

преди 2 години

Не ми се вярва *** да е толкова *** да прави това в центъра на Пловдив. виж ако беше кражба.. Това вероятно са българчета наркомани, токсични продукти на криворазбраната демокрация.

8

Анонимен

преди 2 години

Тази пък седи с текстилен пар.цал на лицето, който има НУЛА предпазна стойност срещу вируси, на открито, където има НУЛА вероятност да хванеш ковид вирус. Ковизомби 50то ниво.

7

Имат нужда

преди 2 години

Младежите имат нужда от подобни неща: да разрушат нещо хубаво, да набият някоя бабичка, да надраскат някоя стена.Някога се драскаше по стените - пишеха се стихове по тоалетните, правеха се доста интересни графити... Обясняваха го като протест против тоталитаризма...Сега е демокрация - огряла е цялата ни Родина! Всичко е законно и справедливо! На пръв поглед, няма защо да се чупи... Но всъщност има - немя нищо по-предизвикателно от това да разрушиш един установен порядък - независимо какъв...

6

Ще чупят

преди 2 години

Когато човек няма възможност да гради, да участва в изграждането на нещо добро, започва да троши и да руши.Просто е - и освобождава много емоционална енергия.Позволете на момчетата да разрушат някоя сграда - примерно на Цариградско шосе - разрушиха еднин от бетонните призраци - другият остана, не знам защо. Обявете конкурс за най-добър разрушител - нека да трошат, да излеят омразата си!

5

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Ами аз им викам джигaни. Като забранят джигани, ще ги наричам мигaни. Ако и това го забранят - език богат, избори много: фигани, ***...

4

Плевен

преди 2 години

Драскането със спрейове наречено "графити" трябва да бъде криминализирано! Общините да инсталират камери навсякъде и да предоставят записите на полицията! Мястото на тези "артисти" е в затвора!

3

Анонимен

преди 2 години

не са вандали бе , това са деца на умните и красивите !

2

Анонимен

преди 2 години

Няма ли камери? Това може да е поръчково. Някой може би иска терените за паркинг или нещо друго с икономически интереси.

1

Анонимен

преди 2 години

Наркомани, сър!