19

до 7

преди 2 месеца

какво ядеш е все тая, те бактериите са резистенти, така, че мантрата ям чисто месо и не пия антибиотици не важи

18

Анонимен

преди 2 месеца

Не искаъе пренаписване на.генома ... ХАК ДА ВИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

17

Микробиолог

преди 2 месеца

Пият ги заради вторичните бактериални инфекции. А и да, ние самите ставаме резистентни, защото резистентността се предава от нашата собствена микрофлора, към настъпващите бактерии чрез свободни плазмидни ДНК молекули. Тоест резистената ни вече флора прави резистентни и нашите нападатели. Освен това резистентността е заразна също като инфекцията и се предава чрез бактерии получили вече тези плазмидни ДНК молекули по няколко начина.

16

Сифилисчо

преди 2 месеца

Не ние, а бактериите които причиняват инфекции стават резистентни и това е наистина доста сериозен проблем.

15

Шаши

преди 2 месеца

Фармацията да стане държавна. И понеже там мениджмънта са само некадърници, връзкари и кууу.рва. ци. Да се упражнява строг контрол. Нещо, като в Китай.

14

Шаши

преди 2 месеца

В нашата мила родина, се изписват лекарства за щяло и нещяло. Фармацевтичните фирми дават процент на ,,лекарите" отделно почивки на морето, ядене, пиене, семинари, инструктажи, та даже и жени.

13

Анонимен

преди 2 месеца

До КочоСпециално за ковида, има много случаи на много бързотечна бактериална пневмония - 3-4 дни.Докато отидеш за втори път при доктор, докато те снимат, докато прочетат снимката и 30% от дробът ти отишъл.Затова антибиотици се изписват профилактично.

12

Рибопроизводител

преди 2 месеца

Това е 100% верно. Също така цената на синьото гориво расте заради ковида. Освен това танкера в Суецкия канал що мислите заседна? Ковид! Цената на агнешкото що се покачва по Гьоргьовден? Правилно - Ковид!

11

Кочо

преди 2 месеца

Не е заради Ковид, а е защото всеки се тъпче с антобиотици за щяло и нещяло. В БГ е прието ако имаш температура и кашляш, на антибиотици. Нищо че няма бактериална инфекция. Ей го на, майка 2 пи като беше с ковид, щото е хичохондричка с психясал доктор. Въпреки, че и правиха изследвания и нямаше пневмония. На практика имаше класическо, сезонно ОВИ, ама пи 2 седмици антибиотици, ей така за всеки случай.

10

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

А бе има нещо странно . Вчера пих куровдигамицин и днес съм с по-дълги уши.

9

Или руските хакери

преди 2 месеца

Стига бе!Откакто руснаците са виновни за всичко - не е причината COVID!Сигурно двамата агенти на КГБ са в основата на резистентността към антибиотици!

8

Анонимен

преди 2 месеца

С ваксините е същото след година няма да действат както е с по лекия грип... Един колега две години подред го хваща след ваксинация че тази година го изкараха с корона вирус пък му мина за три дена и никой друг не го хвана от семейството

7

Анонимен

преди 2 месеца

Ами ще сте резистентни като ръгат антибиотици в животните после ги разфасоват и продават. Аз от магазин месо не ям. Имам си животни и съм напълнил фризера с чисти мръвки. Храня ги с това което окося от ливадата и им давам чист фураж. Хем животните са здрави хем месото им е чисто. А животните на печалбарите са пълни не само с антибиотици ами и с анаболи за да наддават на килограми. Познавам такива печалбари. Казват ми как иначе ще си купим поршета и мезонети.

6

Анонимен

преди 2 месеца

А фармамафията иска да не сме резистентни към нищо и да им купуваме химиите. Браво на вируса.

5

Анонимен

преди 2 месеца

аха който пуска тез вируси и бактерии с благословията на биг фармата и сзо да не се прави на ущипана девица като приема милиарди долари дарения от биг фармата.Няма никакъв ковид 19, антиковид движение против фалшивата пландемия..

4

Анонимен

преди 2 месеца

Ми като ръгат по два антибиотика още за здрасти на ковидите... Добър ден, ковид ли, ето два антибиотика. Едновременно.

3

Брутална пропаганда

преди 2 месеца

Ковид, Русия, Ковид, Русия Ковид, Русия, Ковид, Русия, Ковид, Русия, Ковид, Русия....

2

Има ли дофтур тук?

преди 2 месеца

Абе, има ли докторя тук бре?Аз съм дрът и едно време четох в Работническо Дело, че антибиотиците са срещу бактериалните заболявания, а КОВИД-19 не беше ли вирус, бря?Няма ли някой да обясни, че съм си изгубил очиалата откакто ме удари склерозата?

1

Анонимен

преди 2 месеца

Хахаха.. Ковид е виновен за всичко да знаете