45

Краси

преди 2 години

Колкото процентът на простите и комунистите в една държава е по-голям-толкова по беден е народът!Добавете и % на "бразилците".

44

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Елате в градчето да видите луксозни автомобили задръстили тесните улички с големите си габарити.За яхтите няма да коментираме...там е дэбэла работата....

43

Москвич Алеко

преди 2 години

До Калеко АлекоБръже си прегледай главЪтЪ.

42

жестока бедност

преди 2 години

До полковник КолевПри социализма един банан за Коледа първа маруля за Велигден първи домат за 1-ви август първи телефон слад 15 години чакане, 30 за апартамент ако си комунист.

41

Анонимен

преди 2 години

Значи по време на управлението на ГЕРБ 2 милиона жители на България живеят в Бедност!? Още към милион са застрашени от бедност! Та да зема да попитам що така бе миме!? Нали те герберастите казват, че могат и знаят и въобще ...! Как така горе доле 1/3 от населението дето те оправят е бедно и дет се вика едвам свързва двата края!? Нещо тика не се връзва между това което ми говори тиквата и това което реалността показва! Да не би Слави трифонов да е виновен пак!?

40

Анонимен

преди 2 години

Направих си труда да изчисля паритета на покупателната способност за времето 1980г. и да го сравня с последните данни от 2020г.Според числата излиза че за 40 години нищо не се е променило и средно аритметично Българите днес са точно толкова заможни колкото и по времето на социализъма.Има някой отклонения като като например по евтините горива които са ни давали руснаците. А сега пък пазарът изобилства от стоки. Но това няма голямо значение. Важното е че средния българин е на ниво 1980г.

39

Плюете соца...но

преди 2 години

през него живяхме в пъти по-добре !Остави ни собствени жилища, даже вили които не могат да ги поддържат днес...

38

CriticusMagnus

преди 2 години

Също и като последствие от увеличението на заплатите в държавния сектор (на служителите на МВР - 30%+ от началото на годината)...Е, ясно - с още пари, без икономическо покритие само създаваме ненужна инфлация... Важното е, че служителите се радват месец-два докато и цените в магазините не изравнят нивата... И тогава - инфлация и намаляне на покупателна способност на тез които не получиха 30% увеличение...Икономика -кой каквото иска да си приказва - пазара сам се корегира! Жалко за тез хорица

37

Калеко Алеко

преди 2 години

До Баце ... Не толкова Слави, колкото фигуранта с вдигнатото юмручи и орисниците му от маскава и Дубай ... !!!

36

Анонимен

преди 2 години

До 33 Прекрасно сравнение, е малко нелепо, НО пък показва мисловния капцитет на един ***

35

Баце

преди 2 години

Слави е виновен ...

34

Калеко Алеко

преди 2 години

И още ще скочи, още някоя и друга седмица и месец на държавно безвремие и служебни правителства и ще се върнем на нивата на предишни правителства, когато партиите на Татяната и Маямата бяха управляващи ... !!!

33

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Една категорична стъпка срещу бедността би била тази да се анулират всички теглени по принуда кредити и безмилостен съд към гръцките и еврейските финансови лихвари.

32

полковник Колев

преди 2 години

Не съм комунист,но я да сравниме живота по времето на социализма в Бг на широката маса хора и сега!?...Статистиката която дават по горе е приблизителна и доста украсена.Живееме в капитализма - нормално е да има бедни и богати,но сегашните времена са други и не би трябвало да има толкова жестока бедност...

31

анонимен

преди 2 години

Абе, не е като за 5 долара месечна заплата. ... и друга работа може да си хванеш... мартенички, зюмбюли да продаваш ... шоу да направиш... билети да търкаш.

30

Анонимен

преди 2 години

И после пак гласувайте за герб или за които и там комунисти които вече 30 + години играят на къща

29

до 28

преди 2 години

Ще ти го обясня като на малко дете:Започваш нова работа. Предшественика ти може да е омазал нещо. А ти започваш да се обясняваш като ученичка: "Първото заседание беше преди 13 дни." и т.н. нелепости, затова не смогвам да ти доставя поръчката... Оня ще ти се исмее в лицето.

28

РАН - ЪТ

преди 2 години

Само с около 24% ?!Може и още !Още може...И още...И още...и още...и още...и още...още+още+още+ощеееее........Плащай байганьо прocт...плащай и ти не знаеш за какво плащаш безбожно скъпия живот, дето си на дьното от години !!!

27

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

От оная кукумявка еврейска Луканов тръгна всичко. Икономиката ни бе опустошена. Политическите партии бяха създадени от вдна централа.....Към днешна дата един човек със заплата от 1000 лева е длъжен да бачка повече от 12 часа. При Ковид ситуацията работодателите се подиграват с трудовите хора. 24 % процента е нереална стойност. Бедните в България са много повече. Евреите създадоха бедностата,за да се превърнем в *** и роби. София и Пловдив са пълни с гърци,които се подиграват с нас.

26

Анонимен

преди 2 години

Целта на глобалистите е цялото население на живее в бедност. Обикновения човек да не притежава нищо. Изобщо да няма частна собственост а само различни нива на привилегии върху държавната собственост. Естествено върхушката на управляващият елит ще има привилегии които ги правят със статус на милиардери.