13

Популист

преди 2 години

С любов към Статуквото :32 години стигат! Времето е наше!

12

Анонимен

преди 2 години

Баш днеска ли с езическите си сатанизми ни подкарахте!!!!!!

11

Fi Sebillillah

преди 2 години

Истината е в Исляма и тевхида (единобожието). Четете, слушайте Корана, изучете хадисите и ще намерите щастието още на този свят. Още Иисус (Иса) споменава Ахмед, нашият пророк като идващ след него. За да приемете Исляма, няма нужда да отричате Иса, просто отхвърлете трибожието, и знайте че такова не съществува. Аллах е един, няма син, не е раждал и не е раждан. Елате в нощта Кадир, събота срещу неделя в близката джамия да ви разкажем повече. Иншаллах.

10

Дърт Вейдър

преди 2 години

Очаквайте в следващата статия - избрани мъдрости от Йода.

9

Анонимен

преди 2 години

За каква мъдрост може да се говори в религия, която вярва в прераждането - с какви заслуги една мравка или камък могат да заслужат да се преродят като човек, какъв е смисълът от преражданията, като никой няма спомен от предходните си животи? Това също е една много жестока религия, защото вярва в кармата - така, ако някой дори искрено да се разкаял за грешките си и вече да е станал друг човек, той пак трябва да претърпи наказание за стореното.

8

Анонимен

преди 2 години

Буда е мъдър.Затова има чекмеджета с пачки и кюлчета.

7

Магд

преди 2 години

Ние сме Православна държава и подобни статии са неадекватни и отблъскващи. Във всеки сайт - буда, на всяка втора тениска в мола - буда, във всеки магазин - статуйки на буда.Да ни пази Господ от злите намерения на всички, които финансират тази идиотщина с цел раздробяване на обществото ни.

6

Магдебург

преди 2 години

Някой яко финансира сектите в България, за да раздроби обществото ни... защо ли?

5

Анонимен

преди 2 години

Християнството е единствената правилна вяра и религия, православното! Всички останали имат по някой чвор, някои са чвор до чвор.

4

Анонимен

преди 2 години

Да, сещам се за една баба дето се грижеше за някакво мангустче тинейджърче и го хранене и то накрая я уби за да и вземе пенсията. Какво точно и донесе добротата към едно изчадие. Някога са вярвали, но в днешни дни е трудна работа, всичко се бие с действителността.

3

Уханците

преди 2 години

Будисти ли са?!

2

Още

преди 2 години

Некьв готов да убие някого за 5 леваНеобходими са ми твойте мозьчни изпарения

1

Всъщност

преди 2 години

До 1, свеждаш нещата само до печален край и зацикляне в него. А животът може да бъде "по-хубав от песен, по хубав от пролетен ден!" Като ти се е отщял толкова, скачай от моста... и отново, и отново. А трябва да се осмисля съществуването, пък било то и само в грижите за едно дете, животинче, растение...