413

Анонимен

преди 2 години

Честно казано, не разбирам защо още ни занимвате с логореята на тоя Толуп ???Това е един бивш инспектор-председател, евентуален подсъдим, "обикновен гражданин" (по неговите думи) и безработен развейпрах, който е събрал някакви хорица в домашната си механа и ни споделя някакви несмислени брътвежи ... Това ли ви е нивото на журналистиката... ???Ай, сиктир ...

412

Анонимен

преди 2 години

Дай на тулупа микрофон и му гледай сеира.Не го бива вече завалията,хората го вземат на бъзик."Селянинът с...микрофон"

411

Гербер

преди 2 години

Добре ги реди Бойко - все очевадни истини!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

410

Радослав

преди 2 години

ЦК на БКП най накрая позволи на комунопитека Бибитко и комунопитечка Курналина публично да демонстрират брака си. Горките *** от бсп и герб. Сега ще се чудят 5 дена дали трябва да плюят по навик единия и другия или по новите. Дано Бибитко да ни зарадва като накара всички *** да се извинят на съпругата му. Ако не друго, ще е забавно тролите на герб да възхваляват новата вождката, а Курналина да му върне жеста като накара тролите на бсп да сравняват бокича с кумът на сватбата им, бай Тошко.

409

АЗ, Борисов

преди 2 години

Под дърво и камък ще ме търсите и няма да ме намерите.Обречени сте на голодомор и полудяване.Гласувайте за уличните хуйлигани.

408

rusnak

преди 2 години

Поредната логорейнадиариа от това нещо.

407

Анонимен

преди 2 години

Софиянката Антоанета Стефанова е завършила Икономика в Свищов, в Стопанската академия Д.А.Ценов, където и магаре да завържеш, ще завърши.

406

Анонимен

преди 2 години

Как да познаем БСП ***? Елементарно е. Той плюе по ГЕРБ, но никога не казва тези или онези са по добри. Щото неговите реално са БСП, но ако ги спомене ще стане за смях.

405

Радослав

преди 2 години

До DRISNIATA metevЕто, най накрая отговор от истински ***, фен на младежкото БКП ( ГРОБ ), роднина на боко от маалата, драскащ на на нещо си там - уга, буга, гроб, боко у, у, у. Благодаря ти, че показа, че от 469 коментара, повече от половината възхваляващи боко има и един написан от жив човек! Поне доказваш, че една бот програма, колкото и некадърно да е направена е в пъти по интелигентна от редовия фен на боко.

404

Анонимен

преди 2 години

Сега играта е да съборят спец. съда, че много престъпник виси там. ДБ(ДПС2) е основен инициатор. Да видим дали ще им се получи далаверата.

403

Радослав

преди 2 години

Явно в ЦК на Младежкото БКП (ГРОБ) има някой умен които е казал на вожда да инвестира в бот който да спами по сайтове възхвали към него и обиди към всички останало. Това са може би най правилно инвестираните пари от вожда. Следващия път обаче да поиска бота да може да си задава и фалшиви имена, че сега е прекалено лесно да се досетиш, че възхвалите към ГРОБ са от бот програма.

402

Едричко тъпичко

преди 2 години

Що е то?Вижте снимките:)))))

401

Анонимен

преди 2 години

Защо е празна масата.Шкембе Воевода не е свикнал да седи на празна маса.Винету не е направил салатата,не е сложил ракията,не е изпекъл агнето.Пълна излагация.

400

Анонимен

преди 2 години

Сипвай, Бойко, с черпака на тия от "новите" партии! Но те са букаке шампиони и това едва ли им пречи...

399

Кво правят

преди 2 години

Румьнците така и не им разбирам пьрформансите

398

Анонимен

преди 2 години

Прав е Слави, има такъв народ дето да го избере, ама има една приказка, че не може да лъжеш, много хора за дълго време, та нещата ще се избистрят доста бързо :) За кратко превърнаха държавата в шоу, ама това няма да издържи дълго и накрая Дългия нито ще е политик, нито ще има шоу, ама какво да се прави такъв е живота...

397

Влюбеното

преди 2 години

Мамино синче и жигулче що не си спести хронологията с тази дашна палава селянкаКаква тирада неземна

396

Анонимен

преди 2 години

Какъв ти е проблема с младите хора бе богобовзлив мирянино.... Да не би щото гласуваха за ИТН

395

Доколкото

преди 2 години

Си спомням на беше забраненоТака че на всяко на -нищоС тази неповехнала хахаха Да ходи да се прави на интересна на някой друг

394

Анонимен

преди 2 години

За това пряката демокрация е най добрата система, ама масите си знаят и крещят - Бойко та бойко.