266

Трябва събуждане

преди 2 години

На новите избори да се гласува само за партиите на протеста ИМВ и БСП това са истинските борци против ШАЙКАТА, това са протестърите.... Славе с ИТН не са участвали в протеста само се накачулват по гребена на вълната, както и статуквената партия ДъБъ на комсомолските гаргамелчета на приватизатора Костов окрадали половин България!!!!!

265

Turchin

преди 2 години

Koi turci tochat zabi, tezi detto sa obucheni ot balgarskata darjavna sigurnost. kakvi turci moje da sa teq. E taka kolkoto da ne zaspite mohabet da stava. Toq forum ste takiva de.bilni mal.oumnici che po nadolu nqma na kade veche

264

Анонимен

преди 2 години

Доживяхме след 30г. преход, един чалгар и слугата му да получават МАНДАТ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО !! Все едно тези 30г. сме ги проспали. СРАМ И ПОЗОР!

263

Славе се ОТТЕЧЕ У КА

преди 2 години

Славчовци още не изгрели, а вече залезнаха безславно!!! Пропиляха 135 гласа протестърско мнозинство (БСП, ИТН, ИМВ, ДъБъ) .... "Изпускат врабче в ръката, а мечтаят за сокол в небесата"......казва мъдрият народ

262

Щирлиц

преди 2 години

До до ЩирлицИстинският политик би следвало да може да води преговори,и да прави компромиси.Нали затова е влязъл в парламента,все пак.Ако не желае да го стори,следва въпросът в чия угода е създадена партията му,и понеже нещата отиват точно натам,излиза че България на такъв "политик" не му е никаква.

261

Махай Борисов 1,2

преди 2 години

Партиите на НЕДОВОЛНИТЕ, могат да направят Правителство САМО с участието на БСП.При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта.Искам да Попитам Слави Трифонов и партия "" Има такъв народ""- за какво дойдоха ??? Да махнат БОрисов и АРАБСКИТЕ маски и да ОЗДРАВЕЯТ българите и да имат РАБОТА и Пари ?? Или дойдоха само да ГУБЯТ времето на избирателите ???

260

Анонимен

преди 2 години

Отива се към президентска република. Партиите са толкова разединени, че единствено обединилят на нацията, Президентът, може да състави правителство.

259

Махай Борисов 3

преди 2 години

За ДПС гласуват турските МАФИОТИ. След 1990 г, турските мафиоти от ДПС не са имали по- малко от 10 % от гласовете на изборите. Българите гласуват за РАЗЛИЧНИ партии, но Турски ШПИОНИ и МАФИОТИ, винаги си гласуват за ДПС..А за Бооклук БОрисов и ГЕРБ гласуваха разни турци и Крадци и Измамници в Данъчното, Митницата и Полицията.. Турците са ввъв властта и дори и така наречените Патриоти НЕ можаха да ги ИЗГОНЯТ, щото *** Борисов ГЕРБ подкрепя турците.

258

до Щирлиц

преди 2 години

от години родилките в ранен стадии се преглеждат за генетични проблеми в плода и ср дава шанс да не се раждат такива деца. В случая вие искате Слави и сие да родят един такъв генетично увреден кабинет много по увреден от оньи нс Орешсрски.

257

Криптовалута

преди 2 години

Pi networkKode-krasimirovi4Свалете от google и почвайте да копаете

256

Махай Борисов 4

преди 2 години

Така че, колкото и избори да има, турците ВИНАГИ ще влязат в парламента и БОрисов с партията му ГЕРБ. За да НЕ влязат в парламента- ГЕРБ и ДПС, трябва да ЗАКРИЯТ тая турска партия- ДПС и да ИЗГОНЯТ всички турци и мошеници на Борисов от Данъчното , Митницата и Полицията. Тия пак ще ходят да ГЛАСУВАТ, щото си ВЗИМАТ заплатите..

255

Анонимен

преди 2 години

Много правилно решение. Никакви сделки с дявола, който има различни имена и лица, но винаги е един и същ.Никакви сделки с отровните дпс, герб, бсп.Нещо още неясно?

254

Махай Борисов 5

преди 2 години

Обаче за партия "" Има Такъв народ"" и за "" Демократичн България"" гласуваха БЕДНИТЕ и болни българи.. Както и Слави Трифонов е болен сега... Тия НЕ могат да ходят да гласуват на всички избори и НЯМА да гласуват постоянно.. Ако Партия "" Има такъв народ"" и Демократична България"" искат пак да ВЛЯЗАТ в парламента, трабва да ИЗГОНЯТ мошениците на Борисов и АРАБСКИТЕ маски и всякакви ДЯВОЛ- ***.йму.ни- н.ег.ри, които Борисов пускаше да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да ни крадат парите и Работата.

253

Щирлиц

преди 2 години

Обикновеният избирател как да разбере колко са принципни от ИТН,след като не искат,или не смеят да направят правителство!?Докога ще гледаме филмът им за принципността?Толкова години от тяхното"шоу"тръбят колко държат на България,и колко управниците ни са тяхна противоположност.Добре,сега да докажат на дело,че държат на България,като съставят правителство,и пак в нейно име да направят компромиси,а пък на следващите избори ще имат повече депутати.Хайде Хъшове,Кукувци,действайте.

252

А

преди 2 години

турците стоят в кюшето, гледат сеир и точат зъби за новата баница.

251

Махай Борисов 6

преди 2 години

Партиите"" Има такъв народ"' и ""Демократична България"" могат да направят правителство САМО с участитето на БСП... Или правиш правителство с тях, ИЛИ след ДВА месеца, при нови избори, НИКОЙ няма да помни тия които бяха избрани за депутати в сегашния парламент.. Никой няма да си спомня тая партия- "" Има такъв народ"".. ИЗБИРАЙ ???? При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта.ВАЖНОТО е България да РАСТЕ и българите и да имат Пари и Работа и да са ЗДРАВИ

250

До 277

преди 2 години

И защо да го лаят турците КАТО ПОЛУЧИХА СВОЕТО, ЧЕ И ОТГОРЕ?! СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА И ЗАПОЧВАЙ СА УЧИШ ТУРСКИ!!! ОСОБЕНО АКО СИ В ЮЖНА БЪЛГАПИЯ. СЕВЕРНА ЩЕ Е РУСКА.

249

СЛАВЧО

преди 2 години

Е НАПУШЕН ИНВАЛИД СЪС СЛАБ КРЪСТ. ЖАЛ МИ Е ЗА НЕГО, НО Е ТАКА!

248

Анонимен

преди 2 години

Три вида кучета лаят по Слави1. гробарските, обидени че ги отсвири2. Червените че ги набута на трета позиция безгласни 3. онези ит глутницата от жълтите павета, не им даде поле да колят и бесят.Турците са хитри лисици и не лаят.

247

Анонимен

преди 2 години

Колкото и минуси да цъката,в момента по-интелигентен политик от Нинова няма в българския парламент с всичките и кусури.