346

Не гласувайте!

преди 2 години

До ала-бала!Подиграват се с народния вот! Празни надежди само и отново БКП-ДС или Турция!

345

сами не можем

преди 2 години

Управляват ни отвън. Чакаме само месии да ни спасяват!Най-добре ДПС-Турция!

344

некадърници!

преди 2 години

До Хлесно се избират а трудно управляват!

343

ала-бала!

преди 2 години

До резилдаване и вземане!

342

Анонимен

преди 2 години

Радеф национален предател.

341

Х

преди 2 години

Един месец близо след изборите, тия все още не могат да решат кво ще правят.

340

резил

преди 2 години

До АнонименИТН - най-долна проба политически брокери като Барека, Жорж, Каролев....

339

Губи си времето!

преди 2 години

До Махай Борисов 1Струваше ли си да гласуваме за ИТН-чалгарите и голата глава на Слави?

338

Анонимен

преди 2 години

ИТН са най-обикновени политически брокери.

337

Анонимен

преди 2 години

Тошко ефенди и Антоанета от харема на Чепера ли ще казват кой да кара влака?

336

Махай Борисов 1

преди 2 години

Партиите на НЕДОВОЛНИТЕ, могат да направят Правителство САМО с участието на БСП.При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта.Искам да Попитам Слави Трифонов и партия "" Има такъв народ""- за какво дойдоха ??? Да махнат БОрисов и АРАБСКИТЕ маски и да ОЗДРАВЕЯТ българите и да имат РАБОТА и Пари ?? Или дойдоха само да ГУБЯТ времето на избирателите ???

335

Махай Борисов 2

преди 2 години

За ДПС гласуват турските МАФИОТИ. След 1990 г, турските мафиоти от ДПС не са имали по- малко от 10 % от гласовете на изборите. Българите гласуват за РАЗЛИЧНИ партии, но Турски ШПИОНИ и МАФИОТИ, винаги си гласуват за ДПС..А за Бооклук БОрисов и ГЕРБ гласуваха разни турци и Крадци и Измамници в Данъчното, Митнциата и Полицията.. Турците са във властта и дори и така наречените Патриоти НЕ можаха да ги ИЗГОНЯТ, щото *** Борисов ГЕРБ подкрепя турците.

334

Махай Борисов 3

преди 2 години

Така че, колкото и избори да има, турците ВИНАГИ ще влязат в парламента и БОрисов с партията му ГЕРБ. За да НЕ влязат в парламента- ГЕРБ и ДПС, трябва да ЗАКРИЯТ тая турска партия- ДПС и да ИЗГОНЯТ всички турци и мошеници на Борисов от Данъчното , Митницата и Полицията. Тия пак ще ходят да ГЛАСУВАТ, щото си ВЗИМАТ заплатите..

333

Махай Борисов 4

преди 2 години

Обаче за партия "" Има Такъв народ"" и за "" Демократична България"" гласуваха БЕДНИТЕ и болни българи.. Както и Слави Трифонов е болен сега... Тия НЕ могат да ходят да гласуват на всички избори и НЯМА да гласуват постоянно.. Ако Партия "" Има такъв народ"" и Демократична България"" искат пак да ВЛЯЗАТ в парламента, трабва да ИЗГОНЯТ мошениците на Борисов и АРАБСКИТЕ маски и всякакви ДЯВОЛ- ***.йму.ни- н.ег.ри, които Борисов пускаше да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да ни крадат парите и Работата.

332

Махай Борисов 5

преди 2 години

Партиите"" Има такъв народ"' и ""Демократична България"" могат да направят правителство САМО с участието на БСП... Или правиш правителство с тях, ИЛИ след ДВА месеца, при нови избори, НИКОЙ няма да помни тия които бяха избрани за депутати в сегашния парламент.. Никой няма да си спомня тая партия- "" Има такъв народ"".. ИЗБИРАЙ ???? При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта.ВАЖНОТО е България да РАСТЕ и българите и да имат Пари и Работа и да са ЗДРАВИ..

331

Анонимен

преди 2 години

Би трябвало, всички да излязат на протест и да блокират работата на този зависим, в болшинството си, от престъпни мутри, парламент. Само Божков дължи на държавата 470 милиона, да не споменавам Цветанов и другите...

330

Анонимен

преди 2 години

Слави си повярва, че е велик и по съвет на мутрите, негови ментори, променя изборния кодекс, за да си "осигури" , тоест, да хакне електронното гласуване, да манипулира това по пощата и назначената от руския човек, фигуранта-президент, Избирателна комисия, да го обяви за безспорен победител, а руския слуга Радев, да получи втори мандат. Сиреч, цялата власт в ръцете на чалгарите и червените мутри, бегълци от правосъдието. Това, ако не е преврат, зависимост и диктатура, какво е?

329

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА , ОТ МУТРА СКОЧ И НА ДЪГО ПЛЕЗЕШИЯТ ЕЗИК НА ЧЕЛГАР

328

до 3 6 5

преди 2 години

Това не са реални гласове. В чужбина даваха по 150 евро да казараш 10 човека да пуснат за ИТН.Това са купени гласове и с машините ще им излезе по-евтино да подменят вота на народа. Никой няма да разбере как ще хакнат изборите.

327

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев и съветниците му искат да внушат на народа, че НС е изчерпано и ще направят ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА. Време е за протести до дупка. Да се свали президента веднага и да се върне държавата в ръцете на народа.