255

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Слави!!Квиченето на Герберските *** е музика за нашите уши.ИТН е спасението за България

254

Диана

преди 2 години

До Анонимен262Не е за препоръчване да излизаш много в това ковид-време - ние не сме БСП и трябва да мислим за хората! Освен това, Видя ли какво направи БСП с последните протести? - излезе, че всички там са протестирали срещу Герб и си вкара още депутати в Парламента с ИТН и ИМВ...Най-важното е да търсим нови водачи, умни и интелигентни талантливи политици, които кой знае в кое ъгълче се спотайват, смачкани от посредственост и завист...Нищо не можем да направим ако нямаме такива хора с нас...

253

До Диана

преди 2 години

Оффф,как да ти се обясни не знам и Орешарски и Борисов са част от петата Колона на Русия в България,единият го отвя вятъра заради Южен поток,другият Ще го Отвее вятъра заради-и аз вече не вече знам какъв поток беше "балкански,турски" или в крайна сметка Пак Руски поток!

252

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 265 Не е само Славито . Поправките няма как да минат без подкрепата ДБ , Мая , БСП , ДПС . Има някаква завера , още не са ни осведомили обаче

251

Дедо Йоцо

преди 2 години

Толкова ли ослепя българския народ , че допусна да го използват за опитни зайчета и после да го сготвят с лук ? Дори аз "виждам" отровната миризма на Има Такива Недоразумения !

250

Жоро

преди 2 години

Нека да е ясно нито, Борисов, нито Радев правят сами каквото и да било. Зад всеки от тях стоят престъпни структури борещи се да овладеят властта, за да грабят колкото могат и до като могат. Това зничи, че ченгетата зад Радев не са " братството на почетните граждани", а са същите като тези зад Борисов. Промените в изборните закони, ще доведат до класиране на изборите и ново служебно правителство, фактическа диктатура на ДС ченгетата. Това е доказателство, че ще има дълбока криза и война за власт.

249

Анонимен

преди 2 години

Има някаква мътна работа . Радев си е преместил кабинета общо взето на Козяк .Дават му повече права около избора на ЦИК . Дават повече права за гласуване там , където подкрепят повече гейските партии и ДПС . Ще е интересен новия парламент . Ама се очертава обикновения гласоподавател отново да е прецакан

248

Избирател

преди 2 години

А на по-следващите избори ще ни превозват до урните с дронове и ще гласуваме със завързани очи и ......ръце . Да ни са честити новите болшевики ! Скоро и рубли !

247

Борис Ячев

преди 2 години

АНТОАНЕТА СТЕФАНОВА Е КАТО ВАНКАТА - ОТИВА, ВЗЕМА, НОСИ И ВРЪЩА

246

Анонимен

преди 2 години

БСП е направило повече злини на българите,отколкото са направили трите световни бича взети заедно-чумата,холерата и войната !

245

Анонимен

преди 2 години

Усещате ли как някакъв пропаднал лъжлив чалгар започва да ни заповядва как ще гласуваме.

244

Диана

преди 2 години

До До243Много се лъжеш по отн. на Борисов, че бил полегнал особено - Борисов работеше дори от колата си, а и добрите параметри на икономиката не се постигат с "полягане"! И кой, според теб, организираше протестите срещу Орешарски? Без голи приказки БСП! Цялата страна се вдигна на протести срещу Орешарски още преди да стане Премиер! Не можеш да сравняваш изобщо БСП с Герб! Разстоянието им е от небето до земята и Точно затова БСП трябва да си отиде от политиката завинаги! Никога повече БСП!

243

Анонимен

преди 2 години

някои хора наистина не разсъждават . Щели чрез машинното гласуване да се затрие ДПС . Друг път . ИТН вдигна ограниченията за секциите уж заради ЮК , прокара гласуване по пощата . А ДПС ще подкрепи машинното гласуване . Интереси , нищо лично

242

Анонимен

преди 2 години

Време е да ги омитаме тея ,докато не е станало прекалено късно !!Запчнаха да пипат неща,които не са променяни от управляващи с пълно мнозинство !Действията и актовете им будят огромни притеснения и съмнения !Налагат своерода диктатура !Трябва да излизаме ! Няма да стане с друго !

241

Анонимен

преди 2 години

Ако разчитате на агитките драги ми тролчета, те отдавна са разбрали, че Бокича има шизофрения :)) Малкия Хитлер ли ще спаси черния Боко, да не би да го събличат публично :)) Тез дето са обвързани с Бащицата ще изгорят, нема вече да се правят на супер агенти :))

240

Анонимен

преди 2 години

Гласували сме за МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ - лъжливия чалгар не ги приема защото според кухата му тиква не им било сега времето. Не сме гласували за 100% машинен вот - наглия чалгар казва ще гласувате само машинно защото съм взел пари за това.

239

Анонимен

преди 2 години

Боже,Ливан и Филипините !!!Тея ни приравняват най-безкрупулно към Ливан и Филипините и ни отдалечават от правата на демокрацията ,където в никоя държава няма само машинно гласуване !ДИКТАТОРИ !!

238

Анонимен

преди 2 години

Сега като излезе цялата серия на Голата истина и всички мечти на Радка Руменова ще се сринат като сладолед на дъжд. Да бутнат държавата няма как да стане лесно. Те сега пробиват дупки в основата и залагат мини първо с изборния Кодекс.Но това е мина, която ще гръмне първо в техните ръце.ТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ПРОМЕНЯТ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА ПРЕДИ ИЗБОРИ.ЗА ТОВА РАДЕВ БАВИ ВРЪЧВАНЕТО НА МАНДАТА. ИСКА ДА ИМА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО ПО ЗАРЪКА НА ЧЕРЕПА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ. Фигуранта е зависим и ще се оаca

237

Анонимен

преди 2 години

Протести, хора!

236

Анонимен

преди 2 години

Потъпкването правата на гласоподавателите се нарича диктатура!