275

Анонимен

преди 2 години

А защо такива радетели за промени като ИТН не приеха предложенията за изчистване на списъците . Как да им повярва човек , че не обслужват нечии интереси

274

ИТН

преди 2 години

Бойкоооо къде си? Ела в парламента, че Слави те търси да те бие.

273

Протестърчета,

преди 2 години

Как сте?Проверка на бюджета се прави и сега требе да се обесите. Изповръщахте си червата пред мин. съвет за тоя бюджет.

272

Диана

преди 2 години

До !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Лъжеш се, че в чужбина гласуваха за този днешен Слави! - хората там гласуваха за надеждата, но не са никак слепи и глухи...А роптането ти срещу турците е смешно - ние сме много повече от тях и ако сме сериозни, те не представляват никакъв проблем за държавата...Но е истина и, че никой политик не се зае със ситуацията с турците ни вече толкова години! Не можем да си играем на котка и мишка с тях - имаме голям проблем с лоялността им и той трябва да се реши от политиците ни!

271

Анонимен

преди 2 години

До Тошко ХаджитошевА, да не стане обратното?

270

Анонимен

преди 2 години

Утре 8 и 30 часа ВМРО организират протест пред Народното Субрание срещу промените в Изборния кодекс, с който се дават неограничен брой секции за гласуване на ДПС в Турция,Предай нататък!

269

Тошко Хаджитошев

преди 2 години

Пищитите ли ГЕРБ ***?Пищете, пищете, така си и требе. Бойко е в нокаут нанесен от Слави.

268

До283

преди 2 години

Ха де,и аз това се чудя вече три седмици, уж победители,уж народа ги обича,уж пращят от капацитети,уж Слави бил чалгар,уж не можел да управлява,уж нямал кадри,уж......ама вместо да се радват и да ни"поведат"те не спряха да Вият на умряло!Що така БЕ???

267

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 278Нали сме развита държава, ходиме до Занзибар :))) Боко се сети да даде на пенсионерите 25 еврака отгоре, естествено пожарно, нали е беден човечец който е хрисим и честен :))) Това добре, обаче какво е това негово неистово желание да остане на власт, да не би да се страхува, да не би не е крал достатъчно за 11 г. ....не знам :)))

266

Анонимен

преди 2 години

До Диана 286 Няма пари , на издихания е хазната Ако ни светне нова Ковид вълна , няма да има пари за нищо

265

Анонимен

преди 2 години

Защо гласувахте за ИТН - " Харесвам песните на Слави " Нещо за програмата им можете ли да ни кажете - " Ами харесвам текста на песните му" Нищо добро не ни чака с подобни избиратели и политици като Тошко

264

Диана

преди 2 години

До Анонимен278Ти на кой свят живееш? Нали направиха проверка на бюджета протестърите и установиха, че всичко е наред и БСП е пуснала фалшива тревога за кой ли път вече...Пари има! Всичко ни е наред и точно затова беснеят БСП и сие и харчат сега луди пари за тези машини за гласуване от злоба...Но...Вероятно скоро наистина парите ще потънат някъде - поне за това ни подготвят непрекъснато!...

263

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 2 години

Защо в статията не се дпоменава това, което се прие по предложение на Президента и което закопава България - да няма ограничение на броя на секциите в чужбина.Което означава, че секциите в турция стават поне двойно повече.Честита ви турска провинция!Тъпанара Радев се надява тоя път куцо и сакато на Запад да може да се добере до секция и да гласува за Слави.Тоя трябва да бъде обесен пред Президентството.

262

Анонимен

преди 2 години

Герберчета, защо мрънкате така? Идват нови избори. Нали сте победители, ще победите пак. Или не баш

261

До"обективният&

преди 2 години

Да бе то остава и всеки гербав *** да почнем да питаме!!!

260

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 277От партийните структури на ИТН ли сте ? Или сте се заблудили , покрай песните на Слави?

259

Обективно

преди 2 години

Ливан и Филипините???.... Как ще ги стигнем сега???...За Ливан и Филипините ли гласувахме??? Някой да ни е питал по въпроса???

258

До 279

преди 2 години

Е как да не иска ?????ГЕРБ предложиха правителство ,но НОВИТЕ не го приеха,а когато дойде техния ред ,те отказаха ....Как се нарича това ?

257

Анонимен

преди 2 години

Хора не разбирате ли, че никой не иска да прави правителство защото няма пари. Никакви пари няма и на всичко отгоре идва такава криза, че ни е бедна фантазията. 300 лв. пенсия и 650 лв. заплата само след 6 месеца нищо няма да може да се купи с тях.

256

До 277

преди 2 години

Кво да мачка бе ?!ХахахаГЕРБ спечели изборите ,братчед ?Вие със 17 % за победители ли се имате ??Много нагло и цинично бе !