28

епидемиолог

преди 2 години

Пак изтъркани номера, да се слагат в един кюп всички ваксини за да убеждават лековерните в полезността на ковид ваксините. Защо този лекар, не спомене че има официална статискика за това че само за 3 месеца ковид ваксините са уморили повече хора отколкото всички познати ни ваксини за цели 10 години??И че никаква свястна противогрипна ваксина не е създавана до сега.А относно аутизма също лъже . Аутизма причинен на стотици деца от ваксина срещу свинския грип беше доказан и дори осъдиха фирмата

27

Анонимен

преди 2 години

По статията!По-добре е да преболедуваш, защото се срещаш с екологично чист вирус!Който е полезен, защото, ако не си "мал", те праща където трябва.Обикновено вирусът е особено склонен да прегръща смелите "по цЕлата глАва"!

26

Антиваксъра

преди 2 години

До Анонимен29Мани другото, ами ги пращат да ринат на слоновете, дето крепят Долната земя!Никога на доктор да не ходиш!Опасно е!И близките да не пускаш!А така!

25

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНикакво лечение за теб!Знаем ти IP-то!Като ми дойдеш и ще има да те пииитаааам....

24

Анонимен

преди 2 години

Още един грантажия

23

Анонимен

преди 2 години

Някой откри ли отговор на въпроса от заглавието в самата статия? Или пак гръмко, че без кликове лошо.

22

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДо Анонимен 23Кажи го на комшията, дето сега е на кислород, че ги приказваше като тебе и не спазваше нищо.Ама сега аз трябва да му плащам лечението с данъците си, щото той все на частно работеше и 1 лев не е внесъл.Хак да му е! Има Господ! И всеки си плаща!

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен21Слушкай, слушкай..Чу ли?

20

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТ АКО НЕ ТЕ ИЗЛЪЖЕ И ИЗМАМИ , ЗНАЧИ , ЧЕ ТОВА НЕ Е КОМУНИСТ!А ТОЗИ Е ПЪЛЕН ОЛИ-ГОФРЕН!!!!ПРИ МЛАДИТЕ ХОРА КОРОНАТА МИНАВА И ЗАМИНАВА!ВАКСИНИРАНЕ НА МЛАДИТЕ Е АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ!!-----------ТОЯ ПСЕВДО ДЕБИ-ЛЕН ЛЕКАР ТАКА ЩЕ ГО ПСУВАМ НА ЖИВО , ЧЕ ЩЕ СЕ НАСЕ-РЕ

19

Анонимен

преди 2 години

За ваксинация са нужни ваксини, а за преболедуване-болест.В случая и двете не са налични.

18

9

преди 2 години

До Анонимен"И как е научно доказано, че няма връзка между МПР ваксината и аутизма? Слушам...."Като производителите на ваксини са платили за "клинични проучвания" и не са открили доказателства за връзка, напълно очаквано.

17

Анонимен

преди 2 години

И как е научно доказано, че няма връзка между МПР ваксината и аутизма? Слушам....

16

Асан

преди 2 години

"Мисирките да спрат да облъчват и да плашат хората с техтите неграмотни статии."*** ни са плашете ва! Що сте се толку уплашиле?Доадайте Айшету да ви лее крушум!

15

Анонимен

преди 2 години

След ваксинация кой ви гарантира че няма да развиете не излечими болести. Кой ви гарантира че поколението което ще създадете няма да е увредено и цял живот трябва да го гледате недъ.гаво. Някой от тези мозАци поемат ли отговорност за унищожените хора и поколения. Никой нали. Ние поемаме отговорноста а те са чисти като момина сълза. Айде да си гледат работа и да не си рекламират ваксите. Мисирките да спрат да облъчват и да плашат хората с техтите неграмотни статии.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15Нема! По желание е!

13

Да пиеш, или не?

преди 2 години

Дрън, дрън!

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13ББ да му даде медал дето свали популацията на БКП-то до 15% чрез панаирите си.И шведското трио и др. протестъри, но в по-малка степен.Да питам, защо Нинова, дето се подиграваше на Мутафчийски, отиде да си лекува КОВИДа при него, а не при мангърчето?А Славтшу?

11

Анонимен

преди 2 години

Румбата е по-лош и от най-лошия вирус, той е нелечим случай.Вирус не само има, той ни показа кой колко струва и това му е най-ценното.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен11Що бе - нали няма вирус?И Румбата така каза... И изведе бабичките на Бузлуджа!

9

Анонимен

преди 2 години

Има много интересни факти, примерно преди ерата на интернета се е смятало, че липсата на достъп до информация е основен фактор за бедността и необразоваността.Сега пък си мислихме, че като дойде ваксината ще се оттървем и от вируса, но уви не е така.