203

Гиб Мелсън

преди 2 години

Изправи се. Мутри вън! доказаха, че макар и с най-малко проценти са най-качествените депутати в новия парламент. За да не чакате на кефа на Слави дали ще прави или не прави правителство, по-добре гласувайте за ИМВ за да получите това, за което сте гласували а не както при Винету, гласуваш за Винету получаваш ДПС. Гласуваш за Слави получаваш Тошко. Гласуваш за Корнелия, получаваш депутат от друг град но не от твоя.

202

Анонимен

преди 2 години

Шахматистката е протеже на Божков, черепа я е създал, спонсорира я от години. Слави я номинира за премиер срещу дебела сума и обещание за нови "бизнес проекти" с пари от Дубай, след това, от държавната хазна.Излъганите сте вие, добре мислете на избори, пратете Слави обратно, в шоуто, в парламента не му е мястото, защото е опасен за държавата.

201

Анонимен

преди 2 години

Първанчо не спомена че след един нови избори герберите едва ли ще имат и 40 депутати.

200

Анонимен

преди 2 години

Тази промяна на изборния кодекс осигурява служебна победа на ДПС с отпадане ограниченията на изборните секции в чужбина! В Турция ще гласуват всички без Ердоган ! Българино????

199

Анонимен

преди 2 години

Ти пък какъв бизнес имаш бе *** измислен, да тролиш бизнес ли е бе.

198

Василев

преди 2 години

Ревете герберджийско-социалистическо-депесарски прокси мутренско-слугински и послушно-ваксинирани електорални селяни , младите българи искат да живеят свободно, да не работят за жълти стотинки и да не бъдат послушни роби на Бати Бойко, който раздава народните пари все едно ги вади джоба си, а в същото време да праща неговите нелегални активни борци да рекетират бизнеса!Това е толкова гнусно и недемократично!Животъте жесток селяни прости дойде края на простите герберджийски п.т.и!Джералд!ЦРУ!

197

до 215

преди 2 години

Румен Радев знаем как назначи любовницата си на две заплати. Айде-вземи се скрий в бункера, че ти се смеят и кокошкитееее.РР е болен точно от мутренско-клиентелисткият задкулисен и корупционен шуро-баджанашки селско-просташки и първенюшки-неандерталски български демократичен модел!!! Дори бих бил още по-категоричен- той подкрепя турбомутрочалгатруповете защото го държат с нещо и скоро ще знаем с какво.

196

Василев

преди 2 години

От свръх секретният отдел на ЦРУ , сме длъжни да заявим, че партиите от статуквото са изнервени от изчерпване на всякаква възможност за съставяне на правителство или дундуркане на някакво програмно задкулисно и зависимо правителство!Румен Радев ще излекува всякакви мераци на мутренско-клиентелисткият задкулисен и корупционен шуро-баджанашки селско-просташки и първенюшки-неандерталски български демократичен модел!!!Агент Тревор Френсис!ЦРУ!!!

195

Цирк Буш

преди 2 години

Защо изялият цял *** с Боко в Учиндол е лице на промяната? Като пееше на ушЕ на мутрите ли усети промяната?Или пък Сестра Галева и кака Донч ,лобистките на Шиши и Ванко1? Или пък коминтерновското отроче Бойкикев,племенникът на члена на Политбюро Пеко Таков,Кристиян Таков ми е лице на помяната ?Или пък прокурорът и съдия от Възродителния процес,т.н генерал Гном? Циркаджийски бабуини като Боко.

194

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова ще бъде добър министър председател.=======================================================Не знам дали ще бъде добър министър председател но определено ще е по добър президент.

193

Анонимен

преди 2 години

Що не си гледаха шоуто ами тръгнаха и те държава да управляват оле боже опази от такава популистка напаст. Не видяха ли вече еднаж от Бареката , че едноднвките са и си остават такива! Ама тежко на народа от такива радетели на промяната.

192

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 208Май Слави и компания ще се окажат при бай Ставри.

191

Анонимен

преди 2 години

Слави говори за камикадзетата, това са били хора абсолютни патриоти, умирали са без страх за родината, а Слави видя мандата и се посра от страх, другия път пак гласувайте за тоя.

190

Тараторчо

преди 2 години

Какви скечове фъфли тоя миндебурин ??? Не виждате ли , че се задава гражданска война ???? Тоя Фигурант докара война в България , която започна да спестява повече пари в банките , отколкото харчи !!!!!!!!!!!! Това показва благоденствие , което тоя мър.льо, Фигуранта, иска да спре и да настане хаос и разпад на държавата !!!!!!!!!! Ще го допуснем ли ???

189

Анонимен

преди 2 години

Тоя с поло.вият орган на лицето знаели че Слави играе играта точно по правилата. Връща мандата президента прави служебно правителство вади кирливите ризи на бибитко и го вкарват при бай Ставри. Затова е този вой до небесата. Но такава е играта. Кой се прави на тарикат накрая си намира майстора. Сега ще разберете с колко милиарда са ви вкарали да плащате вие децата и внуците ви.

188

izh

преди 2 години

Имаше един филм на Уди Алън. Иначе странен за нас /тъпичък/, но с много поучително заглавие: "Вземи парите и бягай" Та да питаме близачите на милионерски задни части QUO VADIS ? Чаки ви или бой, или присмех, като не се знае кое е по лошо

187

Избирател

преди 2 години

Първанееее, Първане, ти си по-голем та.ш.а.к от Чалгаря и Фигуранта ,бе ! Какви скечове, каква каша ти е в кухата глава ?

186

Анонимен

преди 2 години

До AnonymousНема как. Дори и със супер Мая пак нямат мнозинство.Правителство могат да направят само ГЕРБ и ИТН. Всички други кобинации са без мнозинство.Волята на хората при тези избори е ясна:1. ГЕРБ2. ИТНЖалко че от ИТН нямат идея как и какво ще правят като спечелят толкова вот.

185

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори ГЕРБ ще спечели много повече. Мързеливия еректорат ще се раздвижи, защото вижда че работата е напечена. Също и тези от хората които повярваха на Слави го разбраха всъщност какво представлява.Дори ВМРО ще се върне по същата причина. Много хора са гласували за Слави зарад патриотичните му песни. Сега видяха че Слави няма никаква идея какво ще прави с държавата.

184

Anonymous

преди 2 години

Да не би да идва управление на БСП и ДПС, Нинова и Карадайъ.Ти да видиш!