223

Тъпи гербави троли

преди 2 години

Избършете си зелените сополи !

222

ТИКВУН 1-ви

преди 2 години

И последен !

221

Handel

преди 2 години

Герберастките *** даже не се усещат, че щом толквоа плюят Слави значи им разкатава фамилията. Виж когато врагът те хвали значи си в дълбока грешка.

220

anonymous

преди 2 години

Предлагам г-н Трифонов за официален кандидат за книгата на рекордите на Гинес като единствен човек на планетата,който е преболедувал от болест,която я няма(според неговия пилешки мозък де).

219

anonymous

преди 2 години

До АнонименДо 236Сигурно затова в Щатите имаше доста протести и неясноти относното победата на Байдън.Именно защото много от гласувалите за него са го направили по поща.И имаше основателни съмнения за манипулации.Така че и там не е всичко напълно читаво.

218

к.235

преди 2 години

Много лъжеш, засрами се! Решението на НС не касае 50-те лв, които ББ умишлено пусна този месец на пенсионерите, та да нагнети напрежението и те на предсрочните избори да гласуват срещу протестърите. По принцип МС трябваше да съгласува това си решение с депутатите, но СИКаджията си остава такъв и пробутва сикаджийски ишарети. Заплатата на президента. НЕ Е 30 ХИЛ.ЛВ, откъде я изсмука такава? Вие герберите лъжете много нагло! Вдигнал си я цели 2,5 пъти!

217

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНие, българите, сме интересни хора: не гледаме хората в чужбина какви мерки са предприели срещу хакерските атаки, а обръщаме внимание какви далавери се правят по пощите и срещу банковата сигурност и как нашите ИТ служби по сигурност са ги проспали. В САЩ гласуването по пощата се практикува от дестеки години, ама наш Бойко с късите гащета ни предупреждава да не гласуваме по пощата,защото на ГЕРБ им отърва от СИК да ни лъжат с броя бюлетини, а проф.Мишо да ни лъже с крайните резултати

216

Има Такива Наглеци

преди 2 години

"Слави, Мая, ДПС и БСП блокират помощите от 50 лв. за над 2 милиона пенсионери. Причината е, че тези пари не могат да бъдат отпуснати от Министерски съвет, който е под мораториум." ..... Излъгахме Този Народ обаче изобщо не сме против 10 000 лв заплата на новите депутати.И това е минимума. От комисиите отделно лапачка. А и президентчето покрай нас ще се облажи с нова заплатка от 30 000 на месец.

215

помнещ

преди 2 години

Скеч сте вие самите,всички "политолози" и какви ли не. Продължаващи да държите за мутрата,щото още сте на софрата му!-:((( Не ви ли е срам бре? Вие за *** ли ни вземате? Я се праскай бре плешо! Любимеца ти отдавна е пътник! И на власт никога няма да дойде повече! А вие скоро ще сте безработни гъзоблизци!!! -:(((

214

бай ставри

преди 2 години

Да, съгласен съм, че по пощата стават най-големите далавери. За това не искам ИТН и ДБ да ми налагат гласуване по пощата, а народа чрез референдум да каже Да или НЕ. Аз лично ще гласувам с Не, т.е. никакво гласуване по поща.

213

Гиб Мелсън

преди 2 години

Трябва да има задължително гласуване. В смисъл такъв не да те принуждават да гласуваш а да те стимулират. Например да ти намалят годишния данък на колата и годишния данък на имота, който имаш с по 20 лева. Никой българин няма да се прекара с 20 лева и всички ще гласуват. Само тези от гетата, безимотните няма да гласуват.

212

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да гласувам с хартиена бюлетина. Не може соросуидите да ми налагат да гласувам с машина захранвана със софуера на Сорос

211

И още за изборите

преди 2 години

Би трябвало по време на изборна кампания партиите да разгърнат интензивна дискусия. Да си представят платформите. Какво предлагат, как ще се осъществи и пр. Не може да се намърдат в парламента аматьори, какъвто е случая с ИТН.

210

Анонимен

преди 2 години

327 По пощата стават най-големите манипулации. Открай време, Вуте чете писмата на Нане, ще ги отвори и сега.

209

Анонимен

преди 2 години

324 Неможем, да разчитаме на моментите настроения, на истеричката Мая черепова, дето се скара с Нинова и плюе по БСП, утре може друга песен да запее. Със Слави тя е в конкуренция, за благоволението на Божков, което се оценява с финикийски знаци.

208

Анонимен

преди 2 години

Заглавие и статия от Афера:"МАЯ, СРАМ ИМАШ ЛИ?"Четете статията! БСП ви помогна на "протестърите" да се доберете до парламента и станахте популярни благодарение на тях,а сега се държите неадекватно!

207

Роза

преди 2 години

До Губене - печеленеНай-после един умен коментар!За съжаление,имате право!От цялата тази бъркотия,хаос,джавкане и взаимно оплюване губи единствено редовият български гражданин!Зрелищата са си зрелища,има ги колкото искаш,но те не хранят народа!Народа продължава да измира и да емигрира с бързи темпове,докато накрая и зрелищата няма да има кой да ги гледа!

206

бай ставри

преди 2 години

Най-добре е заедно с президентските избори да се направи референдум за гласуване по пощата.

205

Анонимен

преди 2 години

217 Хааах, Слави чалгаря отдавна е зависим от ДС, което го отведе директно, при черепа. ИТН номинира протежето на Божков Антоанета Стефанова за премиер, явно, това не е безплатно, нали черепа за всичко си плаща. Стефанова пак той я е спонсорира още преди да стане известна. Сега спонсорира Славчо чалгаря и диктува правилата. Наивтиците сте вие, които го избрахте. "За мене беше чест", нали помните? Ха, ха,ха!

204

цитат от Афера

преди 2 години

А само преди две години Манолова охотно прие подкрепата на БСП за кметския вот в София. Нещо повече за да й помогне в битката срещу ГЕРБ, БСП не издигна свой кандидат за кмет на София.От днес полемиката на Манолова с БСП ескалира във война, демаскираща образа й на последователен борец срещу статуквото. След като предпочита политическата реанимация на Борисов на извънредни избори, но не и съюз с БСП за демонтаж на модела ГЕРБ, Манолова е част от това статукво