19

Бат Георги

преди 4 месеца

Първи този трябва да го пратят...

18

Анонимен

преди 4 месеца

Отивам!!!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Кой е тоя Мъск и за какво се бори и защо все за него пишете,джендъри ей!

16

Анонимен

преди 4 месеца

До 2030 тази компания ще е фалирала

15

Гошо...Тъпото

преди 4 месеца

Те ще стигнат,ама какво ще правят там,като свърши...въздуха и хляба които си носят от Земята.Робинзон на необитаемия остров е бил по...добре,поне е имал въздух да диша и да пие вода.Докато се направи от...роботи един град под...похлупак,където да пребивават мераклиите,баят време трябва да мине;около 50-сет години.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото и да се подигравате, експериментите за полет до Марс няма да спират. Само злото, за което сте абонирани може да създава известни пречки, но и това се преодолява.

13

Фин

преди 4 месеца

Човек с това тяло не може да живее никъде извън земята, и нейната майчина лунна сфера. Жив човек няма да стигне никога на Марс.

12

Вярна сметка

преди 4 месеца

Абдали, желаещи да си строшат кратуните, винаги ще има - я вижте колко фира дава човечеството всяка година в екстремалните "спортове". Прав е, ще има и тълпи желаещи да заслужат наградата "Дарвин" в полета до Марс или на самата планета.А какъв е смисълът да се шматкат хора до абсолютно непригодно за живот място е съвсем друг въпрос, на който Мъск няма да ви отговори.

11

Целта

преди 4 месеца

Антихристите просто искат, първо да докажат, че живот може да има и на друга планета. По този начин ще оборят християнството и че живота не е създаден от Бог, нито Земята. Така ще пробутат и идеята, че след като ние можем да сме на друга планета, че има във Вселената и други раси които даже са ни посещавали. И втората цел, вероятно ще е богаташите да има къде да избягат преди да ви вкарат в ядрена война. Не коментирам, че междувременно ако могат ще опоскат ресурсите и на Марс, после вие сте вино

10

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Поема за Ирина Бокова : Ирина - богинята една за всички времена . Ирина " звездите " си ги нареди други пък ги разреди . Тя уредите взе да ползва , за да подреди всичките звезди и планетите ги натовари, други пък ги разтовари,за да уреди всичките беди на планетата Земя . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2014).

9

Анонимен

преди 4 месеца

Невероятно изживяване ще бъде.Няколко месеца ще стоите на площ колкото малка стая без възможност да се изкъпете като хората нито да отидете до тоалетната,въздухът колкото и да го "пречистват" рано или късно ще придобие уханието нанепроветрявана от месеци физкултурна съблекалня.Единственито хубаво нещо е че в космосът човек спи много хубаво.На Марс ви чакат камъни и нещо като пясък.Не е зле наистина да обичате скафандърът си защото най вероятно ще си го ползвате мноого време.

8

АнонимеН

преди 4 месеца

МЪСТ Е ОТВЕЯН!!!А ТЕСЛА Е С ЦЕНА 10 ПЪТИ НАД НОРМАЛНАТА!! НИТО ГИ ИМА АКТИВИТЕ , НИТО Я ИМА ПЕЧАЛБАТА!---------------ЦЕЛТА Е СКЪПАТА ТЕСЛА ДА БЪДЕ РАЗПРОДАДЕНА НА БАЛАМУРНИЦИТЕ ТОЧНО КАТО СКЪПИЯ БИТКОЙН В МОМЕНТА!

7

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

То така и с Филиповци и Столипиново. Мнозина умират тръгвайки за там. Марсианска работа.

6

Анонимен

преди 4 месеца

"Да, може да умрете. Ще бъде много неудобно и храната вероятно няма да е много добра и т.н. Но ако сте привлечени от трудното и опасно, но славно приключение, тогава Марс е най-подходящото място".Звучи толкова вълнуващо! Защо не се метнеш и ти с тях на кораба, нали си приключенец?

5

Барселона

преди 4 месеца

И каква е целта на това начинание,да се докаже че може да има пилотиран полет до Марс.Целта трябва да е да се търси планета на която може да се живее като на Земята...или почти..64575

4

Анонимен

преди 4 месеца

Мъск е съвременен Колумб.

3

бл.134 в Зап. парк

преди 4 месеца

Как да не е лесно? Плащаш милиарди и отиваш. Може и вечно да живееш , ако си платиш

2

Анонимен

преди 4 месеца

""SpaceX" разработва космически кораб "Starship" за 100 души за полети до Марс."Наистина това са много души, които ще умрат. На стартовата площадка ли ще се взриви ракетата или автопилота ще даде фира по пътя?

1

Анонимен

преди 4 месеца

"Ще бъде възможно да се изпрати на планетата до 2030 г., казва Мъск."Щеше да изпращаш хора на Марс и през 2023-та...