47

Анонимен

преди 2 години

ИЛОН МЪСК ГОВОРИ ГЛУПОСТИ

46

Анонимен

преди 2 години

Минус 100 градуса и не се диша.Трябва ако има лед,да се содира дълбоко,да се сложи една атомна бомба,та като гръмне да изпари водата за да се образува атмосфера.Така ще стане парников ефект като тук,ще се затопли и като се засадят растения може и да се живее на мАрс.

45

Искам

преди 2 години

да изпратя Нинова на Марс. Там току виж се намери някое зелено човече дето да гласува за тази дъ..та кр..анта.

44

muncho

преди 2 години

До Lanнали в кораба ша спят ба ууу

43

Анонимен

преди 2 години

Да пратим тиквата на заточение на марс.

42

Анонимен

преди 2 години

Вържете го тоя, бе ей !

41

Анонимен

преди 2 години

Лично мен не ме интересува кой ще стигне до Марс, дали Мъск, НАСА, руснаците или китайците, защото който и да го направи, това ще бъде стъпка напред за цялото човечество. Интересно и важно е, защото почти всички новини се въртят около индивиди и отделни политики и държави, а никой не говори толкова за целта на човечеството ,като цяло, на къде сме стигнали и на къде сме тръгнали

40

1

преди 2 години

Ами да тръгва. Да си каже направо, че повечето не могат да минат 40 000 километър...

39

Анонимен

преди 2 години

Русия покори космоса преди 70 години без да дава жертви. При това беше опустошена от войната срещу европейските фашисти и никой не и помогна докато САЩ бяха непокътнати и дори спечелиха от войната. А този е клоун който с държавни пари прави пропаганда, но нещата не му се получават, много приказки - резултати нула.

38

Не трий ве

преди 2 години

Тия защо трият коментари против Мъскчо? ПЛАТЕНА ЛИ Е СТАТИЯТА.ЧЕТЕТЕ БЪРзО, ЧЕ ЩЕ ГО ИЗТРИЯТ

37

Нане

преди 2 години

До ентелегента анонимникПа ти не ли си у неговата ферма?!Как мислиш?

36

Има в коментарите

преди 2 години

по-долу, един яростен защитник на Мъск (Анонимен 33, 26 и т.н).Не се напъвай бе момче. Знаеш ли кога ще кацнат на марс хора, когато и на луната кацнат.За прогреса съм, вдъхновяват ме технологиите и постиженията им.Но този наистина е хитрец, който усвоява парични потоци на гърба на баламите.И правилно пита Нане - що, че праиме на Марс бре кравар убит...Що му вика кравар прочети в интернет

35

Спей Секс

преди 2 години

Много ми е интересно къв че го дърват 100 човека на Марс, без храна и вода в студ, мраз и радиация...Мъскчо мине не мине та вземе да хвърли някой кьор-фишек на бАламата. Я Марс, я Луна, я други глупости. Всичко се прави, за да си вдига акциите на борсата.Спей секс, уиндоу секс пи

34

Анонимен

преди 2 години

Много лоша тая Тесла ... осбено последния модел. То 6 минити трябва д аго закаш, да зареди само 100 км пробег на бързата станция ... вай вай ... И гори по 2.5 лева на 100 км, ако зареждаш на нощната ... ууууу.

33

Анонимен

преди 2 години

До 36Защо не ми хареса коментара? Нарани ли те? Съжалявам!Но обасни ми отново, кое е измама, кой е измамен и ако е измамен, защо никой е го е осъдил и не му е докопал "паричките", както вие обичате да казвате?

32

Анонимен

преди 2 години

До Йелончо , ......Кой е бил измамен, као не е тайна?Това ви е смешното на вас, двуцифрените IQ-та. Ако нещо не се получи от раз, значи е глупаво и не става. Затова и базкате за по 500 лева на бензинджийницата.

31

дедо Ташунко

преди 2 години

Важното е тази южноафриканска креатура да продължи да печели и да доживее стотак!Безскруполен нег.одяй и моше.нн.ик! Няма равен на себе си по криминална енергия да докопва парични потоци. Акълиите живеят от глупостта на прима.ти.те.

30

Анонимен

преди 2 години

До LanИзградена, но от кого?

29

Анонимен

преди 2 години

До НанеНе съм запознат с фермерската дейност на Мъск, че да е кравар.

28

Анонимен

преди 2 години

Няма такова животно, нали?