10

Пацо

преди 2 години

До Анонимен 7Абитуриентският* първо гледай себе си, после казвай кой е неграмотен

9

ЕГАТИ

преди 2 години

До Анониментва е с любезното съдействие на сащ юколкото по *** толкова по услужливи и безопасни

8

Анонимен

преди 2 години

Пак ще показват, че са се научили да броят до 12. Йееееее!

7

65

преди 2 години

Какво значи- изпращане на абитуриенти без струпване на едно място. Това са глупости.През това онлайн обучение се скъсаха да се струпват по частни купони с сина чалга и напивания. Стига глупости.Вирус има , и ще го има,но така няма да го спрете. След матурите ще подивеят

6

тъй де

преди 2 години

Как да има, като Коджак и Ботоксов удължиха мерките до края на май?!

5

Анонимен

преди 2 години

Дето се казва-Всяко зло,за добро! Поне ще намалеят,с тенденция да изчезнат съвсем,безсмислените циркаджийски събирания на родата.

4

Анонимен

преди 2 години

пък тоя мазния - албигеровия на всяка манджа ....

3

Анонимен

преди 2 години

Всичко Мара втасала и на бал тръгнала. Ама, че не може да чете без да срича не е важно. Важното е да се направят на ки ф л и и да одрусат техните с по 10 или 15 000 минимум. Какво толкова завършиха, че скачат? И ако нямат бал няма да си налеят силикон ли? Такава откачена и изтерясала народопсихология няма другаде. Големите отличници, че друго освен до 12 да броят не могат. Не става дума за изключенията. Но масово са така. Колкото по- просmи, толкова по- капризни и настоятелни за БАЛ.

2

Анонимен

преди 2 години

в заглавията на статии под формата на въпроси има нещо сбъркано.все едно дете ги задава, защото реално няма физическо участие в темата.'КО СТАА БЕ, ШЕ ИМА ЛИ КУПОН ТАЯ ВЕЧЕР?', пита само онзи който не е поканен.

1

Анонимен

преди 2 години

Диан Стаматов е един головодник, не може да говори на книжовен български език.