9

Анонимен

преди 2 месеца

Другата абсолютна глупост изтекали кадри от НЛО, много хора го видели и те били принудени да признаят, че имало марсианци. Въпреки, че отдавна е ясно, че американците използват да тества иновативните си с нестандартни форми хвърчила дронове, изтребители и след време ги наричат НЛО.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Ластикът е лабав требе още да се натегне. Да им пратим габровски ластик от бабешки кюлоти да видят що е то скорост и тяга. Не 5 а 50 метра ше метне тоз марсиански фърликоптер.

7

до долните

преди 2 месеца

Момчета 16 часа е време за хапчетата!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Кадрите са от Марс, а ние амаме сЯно. И ядем доматите с колците.

5

Сплескан натовец

преди 2 месеца

не е Холивуд а девонския остров намиращ се в северна Канада,потърсете го в интернет ,пейзажите са единтични само дето слагат ръждив филтър !Наса даже си имат там "тестова" площадка където "тестват" роувърите не малко известен факт!Цялата работа им е такава на краварите евтини шашми и пропаганди !

4

Анонимен

преди 2 месеца

Защо прилича на пясък марсианската повърхност?

3

Анонимен

преди 2 месеца

Абе тия наистина ли си вярват. Хеликоптер на Марс. И как ще излети това чудо след като на Марс няма атмосфера няма вятър няма кислород. За да излети това хеликоптерче нали перката му трябва да загребе въздух за да се издигне. Тези мислят ли че ще им повярваме. Окрадоха милиарди това го разбирам. Но защо ни имат за малоу.мни.

2

Хахаха

преди 2 месеца

Къв Марс бе....тва сигурно са го снимали в някое студио в Холивуд.И на децата е ясно вече че НАСА е просто една схема за източване държавни пари. Всяка година им дават 20-30 милиарда долара а тени дават CGI филмчета и форошоп картинки да се радваме. Самите те си признаха че вече не могат да изпратят човек на Луната защото изгубили технологиите и не можело да ги възстановят. За 50 години дори една снимка на Земята на от космоса не можаха да направят. Всичко е фалшификат!!!

1

Анонимен

преди 2 месеца

марсианците строя хеликоптри, ание какво правим? броим врабци