25

Gorskio

преди 2 години

У БеГе-то е пълно с м.алоумници, които не могат да сменят една крушка, но имат компетентно мнение по сложни въпроси. Даже не знаят защо свети ел. крушка - понеже имало ток. То и по кабелите тече ток, но не светят...

24

НАСА

преди 2 години

До Поредната фалшифка. Оставащите символи ме ограничават да поясня и напиша наведнъж още че за целта се ползва и подобрена технология с контра въртящи се коаксиални свръх леки ротори... :-)

23

Сплескан натовец

преди 2 години

Пишите в гуглето Девонския остров и гледате 'Марс" преди цветовата корекция на фотошопа :)Няма нужда да ми благодарите ,че ви отворих очите ,просто мразя да ме мамят и продават булшит!

22

НАСА

преди 2 години

Ей не четете книжки пък има и интернет.... :-) Въпреки че полетът на дрона е кратък и нисък е сериозно и трудно постижение. Защо ли ? Защото за да се издигне хеликоптер перките буквално трябва да загребват от въздуха (атмосферата). Както се знае на Марс има атмосфера но тя е 100 пъти по-рядка от Земната, при което компенсацията от 1/3 по-слабата гравитация на Марс не е достатъчна и се налага перките да се въртят с 2400об/мин, - на Земните хеликоптери перките се въртят с около 300 об/мин

21

До22

преди 2 години

Да бе и аз се чудя като няма атмосфера как витлата на хеликоптера създават тяга да го издигнат

20

Анонимен

преди 2 години

Това, чудо не трябва ли да лети по добре от на земята на Марс атмосферата е силно разредена гравитацията е по малка от земната на, земята дроновете по половин час летят и не 5 метра ми над 300 височина

19

Анонимен

преди 2 години

До от ЮАР 18Вярвате и в Дядо Коледа нали както вярвате и на НАСА. По принцип двете неща са горе-долу едни и същи по смисъл.

18

1234

преди 2 години

И какъв е смисъла да се овладява планета, на която няма нишо? За живеене не става освен ако няма ценни метали, но подозирам, че някой ни е изпреварил, щом е докарана от състояние на водна планета до суха скала....

17

от ЮАР

преди 2 години

До ХахахаДа бе, да, и Холивуд докараха половин тон камънаци от Луната, че и раздадоха на сума ти университети и няколкостотин хиляди инженери, учени, техници, доставчици и кой ли още не пазят тайната на снимачната площадка на Холивуд. И СССР пази тайната, ше знаеш - изградили навремето няколко радара да следят снимачната площадка, че и кораб около луната бяха пратили, че от луната да следи снимачната площадка. Преливате от акъл!

16

Анонимен

преди 2 години

До от ЮАРТова от Дикавари-то ли го научи или от канал Хистори?

15

Анонимен

преди 2 години

А юпитеровци в САЩ не летяха ли с НЛО или само марсианци за сега.

14

от ЮАР

преди 2 години

До Анонимен 3На марс, драги ми недоучил, има атмосфера. Гъстотата е 1% от земната. Обаче, гравитацията е една трета от земната. Това прави възможно този дрон да лети и снима. Още преди 10 години, Американски дрон с разпереност колкото Боинг 747 и много перки и електромотори се издигна на височини от над 30 км и можеше да прекарва денонощия в полет. Хората са тествали Марсианския дрон в барокамера и не са кръчмарски философи, а истински инженери.

13

от ЮАР

преди 2 години

До ХахахахВсяка обсерватория с достатъчно добър телескоп вижда много ясно и с подробности оборудването оставено на Луната от мисиите Аполо. Оставени са и специални огледала, които отразяват обратно лазерни лъчи изпратени до тях и така се измерва точно разстоянието до Луната, което е променливо поради елиптичност на орбитата. Аман от конспиративни глупотевини!

12

Ф.С.В.

преди 2 години

нали щеше да има Хотел на Марс -дори има записани клиенти ? А те се радват че някакво детско хеликоптерче направило 10 метра напред и назад!!! Боже колко сме Невежи -БОЖЕ!!! Много сме далеч от Итсинската Вселена!! Като първобитно дете с каменна секирка срещу дрон с ракети! Ще Ни трябват поне 2000 г за да стигнем донякъде въобще!!

11

Анонимен

преди 2 години

На кадрите, защо няма марсианци, или идват на гости на нас земляните да летят с НЛО-то си.

10

Анонимен

преди 2 години

НАСА сила, изхарчиха трилиони долари откак съществуват за да закарат един хеликоптер някъде в пустинята и да го вдигнат на 5 метра.

9

Хахахах

преди 2 години

Имат над 20 милиарда бюджет на година а не могат направят един сателит който да показва Земята от космоса наживо? Или поне да бяха сложили една камера на Луната. Досега трябваше да има хиляди такива. А то няма нито една. Всички "снимки" са фалшиви.Дори от НАСА си признават че нямат снимка на цялата Земя. Последна "истинска" снимка била като ходили до Луната през 1972г. От тогава до сега нищо.

8

Анонимен

преди 2 години

Другата абсолютна глупост изтекали кадри от НЛО, много хора го видели и те били принудени да признаят, че имало марсианци. Въпреки, че отдавна е ясно, че американците използват да тества иновативните си с нестандартни форми хвърчила дронове, изтребители и след време ги наричат НЛО.

7

до долните

преди 2 години

Момчета 16 часа е време за хапчетата!

6

Анонимен

преди 2 години

Кадрите са от Марс, а ние амаме сЯно. И ядем доматите с колците.