29

Gorskio

преди 2 месеца

У БеГе-то е пълно с м.алоумници, които не могат да сменят една крушка, но имат компетентно мнение по сложни въпроси. Даже не знаят защо свети ел. крушка - понеже имало ток. То и по кабелите тече ток, но не светят...

28

НАСА

преди 2 месеца

До Поредната фалшифка. Оставащите символи ме ограничават да поясня и напиша наведнъж още че за целта се ползва и подобрена технология с контра въртящи се коаксиални свръх леки ротори... :-)

27

Сплескан натовец

преди 2 месеца

Пишите в гуглето Девонския остров и гледате 'Марс" преди цветовата корекция на фотошопа :)Няма нужда да ми благодарите ,че ви отворих очите ,просто мразя да ме мамят и продават булшит!

26

Поредната фалшифка

преди 2 месеца

До НАСАпри толкова разредена атмосфера критичната скорост - скороста на звука е много нискаедва ли е повече от 30-40 м/с - никакви витла не могат да работят там освен ако не са огромни като на ветрогенераторите и се въртят с 3-4 оборота в минута

25

НАСА

преди 2 месеца

Ей не четете книжки пък има и интернет.... :-) Въпреки че полетът на дрона е кратък и нисък е сериозно и трудно постижение. Защо ли ? Защото за да се издигне хеликоптер перките буквално трябва да загребват от въздуха (атмосферата). Както се знае на Марс има атмосфера но тя е 100 пъти по-рядка от Земната, при което компенсацията от 1/3 по-слабата гравитация на Марс не е достатъчна и се налага перките да се въртят с 2400об/мин, - на Земните хеликоптери перките се въртят с около 300 об/мин

24

Поредната фалшифка

преди 2 месеца

До До22това е само положината от лъжатапри толкова разредена атмосфера критичнта скорос - скороста на звука е много нискаедва ли е повече от 30-40 м/с - никакви витла не могат да работят там освен ако не са огромни като на ветрогенераторитегравитацията на марс е 1/3 от земната а атмосферата е 150 пъти по-разреденаглупости на търкалета - това ни пробутват евреите от НАСА !

23

До22

преди 2 месеца

Да бе и аз се чудя като няма атмосфера как витлата на хеликоптера създават тяга да го издигнат

22

Поредната фалшифка

преди 2 месеца

атмосферното налягане на марс е около 4 мм живачен стълбникакъв летателен апарат без реактивна тяга не може да лети тампоредните фалшифки снимани на остров Девон

21

Анонимен

преди 2 месеца

Това, чудо не трябва ли да лети по добре от на земята на Марс атмосферата е силно разредена гравитацията е по малка от земната на, земята дроновете по половин час летят и не 5 метра ми над 300 височина

20

Анонимен

преди 2 месеца

До от ЮАР 18Вярвате и в Дядо Коледа нали както вярвате и на НАСА. По принцип двете неща са горе-долу едни и същи по смисъл.

19

1234

преди 2 месеца

И какъв е смисъла да се овладява планета, на която няма нишо? За живеене не става освен ако няма ценни метали, но подозирам, че някой ни е изпреварил, щом е докарана от състояние на водна планета до суха скала....

18

от ЮАР

преди 2 месеца

До ХахахаДа бе, да, и Холивуд докараха половин тон камънаци от Луната, че и раздадоха на сума ти университети и няколкостотин хиляди инженери, учени, техници, доставчици и кой ли още не пазят тайната на снимачната площадка на Холивуд. И СССР пази тайната, ше знаеш - изградили навремето няколко радара да следят снимачната площадка, че и кораб около луната бяха пратили, че от луната да следи снимачната площадка. Преливате от акъл!

17

Анонимен

преди 2 месеца

До от ЮАРТова от Дикавари-то ли го научи или от канал Хистори?

16

Анонимен

преди 2 месеца

А юпитеровци в САЩ не летяха ли с НЛО или само марсианци за сега.

15

от ЮАР

преди 2 месеца

До Анонимен 3На марс, драги ми недоучил, има атмосфера. Гъстотата е 1% от земната. Обаче, гравитацията е една трета от земната. Това прави възможно този дрон да лети и снима. Още преди 10 години, Американски дрон с разпереност колкото Боинг 747 и много перки и електромотори се издигна на височини от над 30 км и можеше да прекарва денонощия в полет. Хората са тествали Марсианския дрон в барокамера и не са кръчмарски философи, а истински инженери.

14

от ЮАР

преди 2 месеца

До ХахахахВсяка обсерватория с достатъчно добър телескоп вижда много ясно и с подробности оборудването оставено на Луната от мисиите Аполо. Оставени са и специални огледала, които отразяват обратно лазерни лъчи изпратени до тях и така се измерва точно разстоянието до Луната, което е променливо поради елиптичност на орбитата. Аман от конспиративни глупотевини!

13

Ф.С.В.

преди 2 месеца

нали щеше да има Хотел на Марс -дори има записани клиенти ? А те се радват че някакво детско хеликоптерче направило 10 метра напред и назад!!! Боже колко сме Невежи -БОЖЕ!!! Много сме далеч от Итсинската Вселена!! Като първобитно дете с каменна секирка срещу дрон с ракети! Ще Ни трябват поне 2000 г за да стигнем донякъде въобще!!

12

Анонимен

преди 2 месеца

На кадрите, защо няма марсианци, или идват на гости на нас земляните да летят с НЛО-то си.

11

Анонимен

преди 2 месеца

НАСА сила, изхарчиха трилиони долари откак съществуват за да закарат един хеликоптер някъде в пустинята и да го вдигнат на 5 метра.

10

Хахахах

преди 2 месеца

Имат над 20 милиарда бюджет на година а не могат направят един сателит който да показва Земята от космоса наживо? Или поне да бяха сложили една камера на Луната. Досега трябваше да има хиляди такива. А то няма нито една. Всички "снимки" са фалшиви.Дори от НАСА си признават че нямат снимка на цялата Земя. Последна "истинска" снимка била като ходили до Луната през 1972г. От тогава до сега нищо.