31

Анонимен

преди 2 години

До До 21Казваш го сега, но не се знае след 20 години.

30

Анонимен

преди 2 години

Изчакайте, докато срине пазарите. Онзи ден искаше 80% такса върху печалбите от крипто.Преди това се извъртя и каза, че ще набримчи таксите, на базата на семейните доходи до 300 000 долара, а не на индивидуалните, което поставя едни 10-15% от гласоподавателите му в много глпава ситуация.Ще вдига раздава помощи.След 2 гоидни, ще изтощи икономиката и ще има не 53, а макс 23 процента...

29

Aалоуууу

преди 2 години

21-ви век е ,знаем чужди езици и имаме интернет!

28

Ах

преди 2 години

Тази статия Шорош ли ви я написа?Одобрението на Байдън се вижда под всяко негово видео,публикувано от Белия дом.20 процента одобрение и 80 неодобрение в гласуването.

27

Анонимен

преди 2 години

Е, като ритне камбаната ще одобряват камилата.

26

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Монархията е добрата форма. Републиката е разделение на хората. Монархия и личности като Людмила Живкова.

25

любопитен

преди 2 години

одобряват...кое???Че за 100 дни съсипа всичко ли?Отдавна, вече само се забавяваме със статистиките ви.

24

Анонимен

преди 2 години

Слава на черните пантери с бабаидьн напред

23

До 21

преди 2 години

До АнонименРУСИЯ никога няма да започне първа разпалване на война в Европа, но ако е застрашена не ми се мисли.

22

леле

преди 2 години

Защо лъжете?Средната класа изобщо не го удобрява.Удобряват го в гетата и мигранти.

21

Анонимен

преди 2 години

Силиха се руснаците, силиха се. Щели да поагат на Логанска и Донбас. И след три дни отбой. Същото и в Черно море.

20

Додо

преди 2 години

резултати от последното проучване на NBC News.===============NBC News отразява истината за рейтинга на Байден точно така, както Работническо Дело отрази истината за Чернобил преди 35 години.

19

Румен

преди 2 години

Три е Прав . Президента е много наясно с външната си политика към Русия.

18

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да го одобряват. Така е и в ЕС ако се направи проучване , ще излезе 300 милиона са за него. Скара се на Путин за маневрите в Черно море и руснаците дадоха отбой. Подсигури и Украйна и ЛДТеритория, самопризналите се с изпаднало население от полувоенизирани се шляят в безвремие и незнаят кога ще му дойде края.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1Леко си се пообъркал (или побъркал), Русия в момента е по-свободна държава от САЩ. В САЩ пропагандата е жестока, тези данни също са нерални - американците са дълбоко разочаровани от Байдън, дори и малкото, които са гласували за него. Самият факт, че пропаг. и машинациите са с такива размери, показва, че реално няма свобода или демокрация в САЩ, а само илюзия за такива. Както и у нас впрочем. Целта е пълен контрол на върхушката, а захаросаните лозунги са за успокоение на плебеите

16

Питър

преди 2 години

А супер-дупер президентът Дон Теомбон започна мандата си само с 49 процента офобрение и НИТО ВЕДНЪЖ не успя да се изкачи над 50 - потъваше стабилно до края на единствения си мандат. За сравнение, Байдън започна с 57 процента одобрение

15

Анонимен

преди 2 години

"Над 50% от американците одобряват управлението на Байдън"------------------------------------..., че те били по-зле с главите, отколкото си представях.

14

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Те половината не знаят кой им е president,ама иначе одобрявали.Особено църните хАмериканци са си баш Нобелови лауреати - като нашите"За кой гласува бре?""Ааааа бюлетина номер 3..."

13

Румен до 3

преди 2 години

Хахахаха! Веселяк!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Това беше поредният пирон в ковчега. От утре разтурваме българското тръмп общество, българското путин общество е отворено за членство.